Nantes – Amiens 3:2 (kon.) | Toulouse – Lille 0:0 (kon.) | Remeš – Saint-Étienne 0:2 (kon.)
PSG – Monaco 3:1 (kon.)
konec
Toulouse FC
0:0 (0:0)
Lille OSC
Neděle 21.04.2019, 15:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (17:03:30)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:4.
    Střely mimo: 4:9.
    Rohy: 2:3.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 15:18.
     
    Vzhledem k průběhu druhé půle je trochu překvapivé, že zápas končí bezgólovou remízou, bohužel je to ale tak. I když měli oba týmy obrovské příležitosti a domácí trefili dvakrát v utkání konstrukci branky Lille, tak jsme dnes platný gól neviděli. Jeden totiž přišel, kvůli hře rukou od Ikoného ale nemohl platit a videorozhodčí ho spolu s hlavním rozhodčím správně odvolal. Největší radost z tohoto výsledku tak mají v Paříži, protože PSG definitivně vyhrálo titul. Lille zůstává už jen 5 zápasů a má ztrátu 16 bodů. Před třetím Lyonem má Lille náskok šest bodů. Toulouse zůstává nadále na 15. místě, osm bodů před 18. Dijonem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    García se pokusil zaskočit brankáře Lille střelou z velké dálky, namířil ale mimo Maignanovu branku.
     
    90+3
    Brankář Reynet natahuje čas u odkopu od své branky. Vypadá to, jako kdyby byli domácí spokojeni se ziskem bodu více.
     
    90+2
    Domácí se ještě snaží zahrozit. Gradel si nabíhal za kolmým pasem za obranu Lille, míč ale nedokázal zpracovat na hrací ploše. Zápas směřuje za bezbrankovou remízou, která by nejvíce potěšila PSG.
     
    90+1
    Hosté se po krátké kombinaci posunuli před pokutové území Toulouse a Pépé se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti. Ránu do středu branky bez problémů chytil brankář Reynet.
     
    90
    Bude sa hrát ještě čtyři minuty.
     
    89
    Faul rozehrál přesným nákopem na Leyu Iseku brankář domácích Reynet, centr střídajícího hráče z pravé straně ale chytil bez problémů brankář Lille Maignan.
     
    88
    Domácí znovu po zisku míče vyrazili dopředu, García ho ale zbytečně držel sám, a tak o něj přišel. Pomohl mu Mendes, který podrazil na polovině Toulouse Moubandjeho.
     
    87
    Oba týmy hrají v závěru hodně otevřeně a snaží se strhnout vítězství na svou stranu. Koné míč ztratil, pak ale jeho chybu napravil Celik, který zastavil kolmici na Gradela.
     
    86
    Ikoné si naběhl na přihrávku na pravé křídlo, navedl si míč na střed a přes obránce vystřelil. Reynet jeho střelu po zemi chytil.
     
    85
    Žlutou kartu za zásah Sidibého loktem dostává Thiago Mendes (Lille OSC).
    84. Obrovská šance Gradela
     
    84
    Gradel si skvěle naběhl do šestnáctky na přihrávku Garcíi z pravé strany a svou tvrdou střelou trefil levou tyč Maignanovy branky!
     
    83
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Mathieu Dossevi, přichází Manu García.
     
    83
    Standardky ale moc nebezpečných situací dnes nepřinesly a platí to i teď. Centr Toulouse bez problémů odvrátila obrana Lille.
     
    82
    Pépé se předvedl i tvrdší hrou. Rychlý protiútok Toulouse zastavil faulem na vlastní polovině, po kterém budou mít domácí přímý kop.
    81. Skvělý zákrok Reyneta
     
    81
    Pépé přihrávkou na levou stranu uvolnil Arauja, který vystřelil po zemi přes obránce Toulouse po zemi. Tento pokus ke vzdálenější tyči vyrazil skvělým zákrokem domácí brankář Reynet.
     
    80
    Center Koného z levé strany odvrátila domácí obrana k Mendesovi, který střelou z voleje výrazně minul domácí branku.
     
    79
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Luiz Araújo.
     
    78
    Gradel potáhl míč po levé straně k šestnáctce Lille a přihrávkou na střed vyzval ke střele Sangarého. Domácí záložník namířil pokusem po zemi výrazně mimo.
     
    77
    Hosté si sami pokazili svou tutovku! Pépé přihrál do druhé vlny Ruiovi Fontemu, který ještě posunul místo střely míč Ikonému a ten v obklíčení obránců Toulouse namířil mimo domácí branku.
     
    76
    Reynet vyběhl daleko před svou šestnáctku proti nepovedené malé domů, při tomto vyběhnutí ale do něj vrazil Leao. Naštěstí jsou oba dva hráči v pořádku a míč je na polovině Lille.
     
    75
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Jimmy Durmaz, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    74
    Gradel to na opačné straně zkusil individuálně. Zasekl si dva obránce, jeho střelu ale zblokoval Gabriel. Následná prihrávka na Durmaze šla do ofsajdu.
     
    73
    Pépé dostal kolmý pas za obranu a přetlačil se přes Moubandjeho. Míč si pak potáhl do šestnáctky Toulouse, jeho střelu letící ke vzdálenější tyči ale chytil skvělým zákrokem vybíhající brankář domácích Reynet.
     
    72
    Hosté se snaží uklidnit hru a dostat ji pod svou kontrolu. Krátkými přihrávkami si posouvají míč na své polovině a nikam s rozehrávkou nespěchají.
     
    70
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Rui Fonte.
     
    70
    Gradel byl při napádání rozehrávky hostů až příliš aktivní a fauloval hned dva protihráče. Hosté připravují střídání.
     
    69
    Ani z tohoto mráčku ale nezaprší. Hosté po útočném faulu ztrácejí možnost zakončit a míč získávají domácí.
     
    68
    Tempo zápasu se po neuznané brance výrazně zvýšilo. Pépé si naběhl na oblouček za obranu z pravé strany, pak ale byla jeho přihrávka před branku Toulouse zblokována na rohový kop.
     
    67
    Toulouse získalo po faulu Koné standardku, tu ale rozehrálo mizerným centrem, který obrana hostů bez problémů odvrátila do bezpečí.
     
    65
    Toulouse se okamžitě dostalo do obrovské šance! Gradel nejdříve spadl v souboji s Fontem, co hlavní rozhodčí nevyhodnotil jako faul, pak ale našel centrem na pravou stranu Amiana, který zblízka těsně minul branku Lille.
    64. Neuznaný gól kvůli hře rukou
     
    64
    Gól neplatí! Ikoné zahrál rukou, skóre tak zůstává 0:0!
     
    63
    Hlavní rozhodčí se jde sám podívat na záznam!
     
    63
    Hlavní rozhodčí ještě konzultuje situaci s videorozhodčím, Ikoné totiž spadl při kličce na trávník a obránce ho trefil míčem do ruky.
     
    62
    Lille právě vstřelilo branku!
    Ikoné dostal míč na pravou stranu a sám se snažil prokličkovat do ideální pozice. Vytlačil se ale do úhlu a i když spadl, tak míč udržel a přihrávkou na hranici šestnáctky našel Mendese, který střelou z první namířil přesně k pravé tyči branky Reyneta.
     
    60
    Po přihrávkách Ikoného a Mendese se míč dostal na pravou stranu k Celikovi, který ve výborné střelecké pozici na hranici šestnáctky Toulouse přestřelil domácí branku.
     
    59
    Ikoné centroval zleva, pak Mendes z pravé strany a nakonec Koné znovu z levé strany, všechny centry ale dokázala obrana Toulouse odhlavičkovat do bezpečí.
     
    58
    Gradel se znovu tlačil přes obránce, tentokrát byl ale velmi tvrdým zákrokom Koného zastaven. Hlavní rozhodčí tento zákrok zhodnotil jako čistý.
     
    57
    Hra se teď na chvilku zasekla ve středu hřiště, kde míč v několika soubojích rychle měnil majitele.
    55. Velká šance hostů
     
    55
    Pak ale přišla největší příležitost hostů v zápase! Pépé poslal na zadní tyč z levé strany krásný center, na který si naběhl kapitán Lille Fonte a zblízka v pádu ještě dokázal míč zasáhnout. Vybíhající brankář Reynet míč minul, ten ale proletěl celým brankovištěm bez toho, aby ho dorazil do prázdné branky některý z hráčů Lille.
     
    54
    Hosté získali rohový kop, ten ale Bamba nerozehrál vůbec dobře. Slabý centr na přední tyč odvrátila domácí obrana.
     
    52
    Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Durmaze dostává Boubakary Soumaré (Lille OSC).
     
    52
    Durmaz uvolnil přihrávkou na pravé křídlo Dosseviho, tomu se ale centr vůbec nepovedl a obrana Lille ho bez problémů odvrátila.
     
    52
    Velmi podobně skončila další Gradelova akce po levém křídle. Jeho centr chytil brankář hostů Maignan.
     
    51
    Po autovém vhazování Ikoné centrovaz levé strany a i když míč letěl na hlavu Leaoa, tak nebezpečí pro domácí branku nepřišlo. Hrací předmět s poklidem chytil gólman Reynet.
     
    50
    Bamba zachytil rozehrávku domácích a po narážečce s Ikoném zaútočil. Právě Ikoné míč zatáhl do rohu, tam mu ho ale odkopl do autu Amian.
     
    49
    Ti ale o míč přišli a skvěle hrající domácí kapitán Gradel otočil hru. Centr z levé strany letěl na zadní tyč, kam si nabíhal Dossevi, ten ale neměl šanci tento pas dohonit na hrací ploše.
     
    48
    Ikoné se tlačil po levé straně do šestnáctky Toulouse, o míč ale přišel v souboji se Šojim, který mu ho odkopl až do autu. Hosté po autovém vhazování posunuli hrací předmět dozadu a znovu začínají útočnou akci od vlastních obránců.
     
    47
    Hosté zakládají svůj první útok od vlastní obrany a brankáře Maignana, který zachytil nákop Gradela za obranu.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli hosté. Během prestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    První poločas nabídl víceméně vyrovnaný fotbal, ve kterém měli oba týmy své chvilky. Jako domácí, i hosté měli některé nebezpečné příležitosti, ani z jedné ale gól nepadl. Nejblíže k němu byl Durmaz, který trefil levou tyč branky Lille. Věřme tedy, že se ve druhé půli dočkáme nějakých branek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Centr z přímého kopu letěl na zadní tyč, tam ale nebyl nikdo ve žlutém a kulatý nesmysl tak doletěl až za brankovou čáru.
     
    45+1
    Extra čas tráví Lille s míčem na polovině Toulouse a po faulu Durmaze navíc získává v samém závěru první půle i přímý kop z pravé strany.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    44
    Pépé se tlačil po pravé straně do šestnáctky Toulouse a spadl po souboji s Amianem, hlavní rozhodčí ale na tento zákrok nijak nereaguje.
     
    43
    Hostům se nevydařil přechod do útoku a Pépé jen odevzdal míč domácím. Ti ale brankáři Lille nezahrozí, Amian totiž ztratil míč na polovině soupeře a pak fauloval.
     
    42
    Gradel je v závěru prvního poločasu nejaktivnějším hráčem. Teď získal míč ve středu pole a vysunul do náběhu Dosseviho, kterého ale čistě odtlačil od hracího předmětu Gabriel.
     
    41
    Žlutou kartu za tento zákrok na brankáře Lille dostává Max-Alain Gradel (Toulouse FC).
     
    40
    Maignan chytil centr z rohu, pak mu ale v rozehrávce bránil držením domácí kapitán Gradel. Okamžitě se ocitl ve skupine domácích hráčů, kteří si s ním tento zákrok chtějí vysvětlit.
     
    39
    Domácí pokračují v útočné aktivitě. Dossevi se uvolnil na pravém křídle přes Koného, levý obránce Lille se s ním ale vrátil a zblokoval jeho centr na rohový kop.
     
    37
    Gradel byl hlavní postavou i další útočné akce Toulouse. Poté, co si zpracoval míč na levém křídle, centroval na zadní tyč, tam ale nebyl nikdo ve fialovém.
     
    36
    Teď se jim ale povedl bleskový protiútok, na jehož konci byl průnik Gradela přes domácí obránce. Na hranici pokutového území spadl po skluzu Celika, hlavní rozhodčí ale tento zákrok zhodnotil jako čistý.
     
    35
    Lille převzalo znovu iniciativu na svoje kopačky a pokračuje v obléhání pokutového území domácích. Ti se v posledních minutách jen brání.
     
    34
    Trenérovi Lille se nelíbil verdikt hlavního rozhodčího po jednom ze zákroku ve středu hřiště. Rozhodčí mu teď důrazně domlouvá.
     
    33
    Bamba se uvolnil na levém křídle přes Šojiho, pronikl do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel dobíhajícího Ikoného. Proti němu skvěle vyběhl domácí brankář Reynet, který jeho střelu zblokoval.
     
    32
    Hra se pořádně přitvrdila. Pépé se vrátil dozadu aby si splnil své defenzivní povinnosti, v souboji o míč byl ale faulován.
     
    31
    Sidibé fauloval v hlavičkovém souboji Mendese. Hosté získali míč a rychlým přenesením hry se dostal k možnosti na průnik z levé strany Koné. Domácí obrana ho napokon o míč připravila a pro změnu teď přenáší hru do útoku domácí.
     
    30
    Sám Mendes tuto akci nakonec zakončil, ze střední vzdálenosti však výrazně minul domácí branku.
     
    29
    Centr Dosseviho z levé strany chytil brankář Lille Maignan. Hosté okamžitě přešli do útoku a Mendes potáhl míč až k šestnáctce Toulouse.
     
    28
    Domácí ale po předchozí aktivitě hostů převzali iniciativu a teď jsou to oni, kdo tlačí svého protivníka do obrany.
     
    27
    Domácí se snažili hned odpovědět. Durmaz přihrávkou z levé strany našel mezi obránci Lille Dosseviho, tomu se ale zakončení vůbec nepovedlo a slabou střelu bez problémů chytil gólman Lille Maignan.
     
    26
    Koné zachytil rozehrávku domácích ve středu pole a vyrazil do sólové akce. Míč si navedl přes obránce na levou stranu, sám se ale vytlačil mimo dobrou střeleckou pozici a branku domácího gólmana Reyneta minul.
     
    25
    Domácí se tlačili do útoku po levém křídle, pak ale míč ztratili a museli běžet rychle zpátky. Moubandje zastavil rychlý protiútok Pépého taktickým faulem.
     
    23
    Kalidou Sidibé (Toulouse FC) za zákrok na Celika napokon dostáva žlutou kartu.
     
    22
    Sidibé spadl po souboji s Mendesem, na zemi ale ještě trefil Celika přímo do kolena. Oba hráči teď leží na zemi a potřebují ošetření.
     
    21
    Lille začíná dostávat hosty pod tlak a v posledních okamžicích přebralo iniciativu. Leao dostal přihrávku na levou stranu a střílel přes domácího obránce, branku Reyneta ale minul.
    20. Ikoné těsně minul branku
     
    20
    Po krátké kombinaci před šestnáctkou Toulouse se dostal k prvnímu nebezpečnému střeleckému pokusu hostů Ikoné. Po přihrávce Celika si míč zpracoval a z hranice pokutového území těsně minul domácí branku.
     
    18
    Hosté mají míč vůbec nejdelší dobu v zápase, znovu to ale k ničemu nevede. Domácí jsou zatím v obraně pozorní a nepouštějí hosty do nebezpečných prostorů.
     
    17
    První žlutou kartu zápasu dostává za šlápnutí na nohu Sangarého Zeki Celik (Lille OSC).
     
    17
    Držení míče: 54 % : 46 %
     
    16
    Následně jim pomohl i domácí kapitán Gradel, který fauloval Koného při rozehrávce. Ani tentokrát to ale hostům nepomohlo, míč totiž znovu vrátili domácím.
     
    15
    Hostům se nedaří získat míč, teď jim ale pomohla nepřesná přihrávka domácích ve středu pole.
    14. Obrovská šance domácích
     
    14
    Gradelův centr z pravé strany se dostal k Durmazovi na levé. Útočník domácích si pak navedl míč na střed a krásnou střelou trefil levou tyč branky Lille!
     
    13
    Domácí jsou v úvodu utkání aktivnější. Znovu mají míč a kombinují na polovině Lille.
     
    12
    Šoji našel dlouhým nákopem Gradela, který ještě posunul míč do běhu Syllovi. Levý záložník domácích se pak snažil o zpětnou přihrávku do druhé vlny, míč ale zablokovala žlutá zeď. Obrana Lille míč bez váhání odkopla do bezpečí.
     
    11
    Tentokrát byla rozehrávka Lille úspěšnější a hosté se postupně posunuli k šestnáctke domácích. Centr Bamby odkopl Šoji a hosté si pak na pravé straně neporozuměli a přihráli si do ofsajdu.
     
    10
    Znovu se jim to ale kvůli aktivní hře hostů nepovedlo. Amian se snažil okamžitým nákopem za obranu Lille najít nabíhajícího Gradela, míč ale poslal daleko za brankovou čáru.
     
    9
    Hosté mají poprvé míč delší dobu pod svou kontrolou a snaží se přihrávkami před vlastním pokutovým územím trochu uklidnit hru.
     
    8
    Gradelův centr z pravé strany odhlavičkovala obrana Lille a i když hosté v obraně trochu zazmatkovali, tak míč rezolutně odkopl po malé domů do autu gólman Maignan.
     
    7
    Koné zastavil průnik Amiana po pravém křídle, pak ale svou rozehrávkou v podstatě přihrál domácím. Domácí pokračují ve své útočné akci tam, kde skončili.
     
    6
    Začátek utkání je zatím ve vysokém tempu. Domácí se usadili na polovině soupeře a kombinací se postupně posouvají k pokutovému území hostů.
     
    5
    Poprvé zahrozilo i Lille. Pépé se snažil o individuální průnik po pravém křídle, při kličce na Moubandjeho si ale míč předkopl příliš daleko a ten skončil za brankovou čárou.
     
    4
    Brankář Lille ale přihrál svým odkopem přímo na Durmaze, který vysunul do nábehu na pravém křídle Syllu. Centr levého záložníka domácích skončil daleko v zámezí.
     
    3
    Sám faulovaný Gradel nacentroval z přímého kopu do šestnáctky Lille, jeho nákop ale odhlavičkoval Mendes. Následný nákop hráčů Toulouse skončil v rukavicích gólmana hostů Maignana.
     
    2
    Gradel už je na nohou, je ale zřetelně otřesen. Domácí se mezitím připravují na rozehrání standardní situace.
     
    2
    Kapitán Toulouse Gradel se pořád nezvedá ze země, Mendes ho totiž trefil loktem do hlavy v hlavičkovém souboji.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí, kteří začali svůj první útok nákopem na hráče na hrotu. Po faulu Mendese na Gradela hned získávají i první přímý kop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí budou hrát ve fialových dresech, hosté ve žlutých.
     
    Oba týmy právě nastupují na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Toulouse FC: Reynet – Šoji, Jullien, Moubandje – Amian, Sidibé, Sangaré, Sylla – Dossevi, Durmaz, Gradel (C).
    Náhradníci: M. Vidal – Moreira, Sanogo, Leya Iseka, Bostock, García, Mubele.

    Lille OSC: Maignan – Celik, Gabriel, J. Fonte (C), Y. Koné – Soumaré, Mendes – Pépé, Ikoné, Bamba – Leao.
    Náhradníci: Jakubech – R. Fonte, Araújo, Maia, Dabila, Pied, Reinildo.

    Rozhodčí: Rainville – Henninot, Rahmouni.
     
    Vzájemné zápasy

    V posledních pěti sezonách je ve vzájemných duelech jasně úspěšnější Lille, které vyhrálo z deseti zápasů šest, jen dva prohrálo a dva se skončily nerozhodným výsledkem. Domácím se v poslední době v duelech Toulouse a Lille nedaří, protože z posledních pěti utkání vyhráli domácí jen jednou. V jejich duelech navíc nepadá moc gólů, v posledních sedmi zápasech se jen jednou stalo, že jsme v zápase viděli více než tři góly. První vzájemný zápas vyhrálo v Lille trochu překvapivě Toulouse 2:1.
     
    Lille OSC

    I když Lille zdolalo jako druhý tým ligové tabulky v posledním kole doma lídra PSG jasně 5:1, tak reálnou šanci na titul už vlastně nemá. Ztráta na pařížský tým je před tímto kolem 17 bodů, takže lídrovi stačí jediná výhra nebo jediná ztráta bodů Lille na zisk titulu. Před třetím Lyonem mají hosté osmibodový náskok, takže Lille má blízko k udržení pozice zaručující přímý postup do skupinové fáze Ligy mistrů. Aktuální forma Lille je jedna z nejlepších v Ligue 1. Hosté vyhráli z 13 ligových utkání hraných v roce 2019 devět a jedinou porážku utrpěli zhruba před měsícem doma s Monakem. Po vedoucím PSG má společne se Štrasburkem druhý nejlepší útok ligy (54 vstřelených gólů) a také druhou nejlepší obranu soutěže (28 inkasovaných gólů). Kromě toho má i druhého nejlepšího střelce Ligue 1 Nicolase Pépého, který má na kontě aktuálně 19 gólů. Venku je Lille druhým nejlepším týmem ligy a i dnes bude favoritem.

    Posledních 5 zápasů:
    St. Étienne – Lille 0:1
    Lille – Monako 0:1
    Nantes – Lille 2:3
    Reims – Lille 1:1
    Lille – PSG 5:1
     
    Toulouse FC

    Domáci tým je navzdory 15. místu v ligové tabulce už prakticky zachráněn, protože šest kol před koncem sezony má před 18. Dijonem náskok deset bodů. Na definitivní jistotu ale Toulouse ještě potřebuje získat několik bodů. Formu na to nemají domácí úplně ideální, protože z posledních deseti zápasů vyhráli len dva a z posledních tří utkání prohráli dva. Toulouse navíc střílí málo gólů, na kontě má za 32 zápasů jen 30 vstřelených gólů, což je šestý nejmenší počet v Ligue 1. Podobně je na tom i obrana, protože jen čtyři týmy inkasovali více než 46 gólů, které dostalo Toulouse. Doma je Toulouse pátým nejhorším týmem Ligue 1, z posledních sedmi utkání na vlastním hřišti ale prohrálo jen jeden s PSG.

    Posledních 5 zápasů:
    Toulouse – Guingamp 1:0
    Nice – Toulouse 1:1
    Toulouse – PSG 0:1
    Toulouse – Nantes 1:0
    Montpellier – Toulouse 2:1
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu 33. kola francouzské Ligue 1, ve kterém se utkají Toulouse FC a Lille OSC. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   23. Sidibé (TOU), 41. Gradel (TOU) – 17. Celik (LIL), 52. Soumaré (LIL), 85. Mendes (LIL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:18.
    Toulouse FC: Reynet – Šoji, Jullien, Moubandje – Amian, Sidibé, Sangaré, Sylla – Dossevi (83. García), Durmaz (75. Leya Iseka), Gradel (C).
    Náhradníci: M. Vidal – Moreira, Sanogo, Leya Iseka, Bostock, García, Mubele.

    Lille OSC: Maignan – Celik, Gabriel, J. Fonte (C), Y. Koné – Soumaré, Mendes – Pépé, Ikoné, Bamba (70. R. Fonte) – Leao (79. Araújo).
    Náhradníci: Jakubech – R. Fonte, Araújo, Maia, Dabila, Pied, Reinildo.

    Rozhodčí: Rainville – Henninot, Rahmouni
    thejrc.org