Excelsior – Willem II 1:1 (kon.) | Sittard – Breda 2:1 (kon.) | Eindhoven – Den Haag 3:1 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
3:1 (1:0)
HFC ADO Den Haag
Neděle 21.04.2019, 16:45 • Philips Stadion • Nizozemská Eredivisie • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Nizozemská Eredivisie má dnes na programu tři zápasy v rámci jednatřicátého kola, my se budeme společně věnovat souboji, v němž PSV Eindhoven přivítá HFC ADO Den Haag. Začínáme v 16:45.
     
    PSV Eindhoven

    Eindhoven si výkony z posledních týdnů trochu zavařil. Po prohře s Ajaxem sice přetlačil Zwolle, ale následně znovu zaváhal, když pouze remizoval na půdě Vitesse. V tabulce tak hráči PSV klesli na druhou pozici, vedoucí Ajax má o tři body a o jeden odehraný zápas více. Boj o titul tak bude ještě zajímavý, partě okolo mexického záložníka Lozana zbývá odehrát čtyři utkání. V minulém kole musel Eindhoven otáčet nepříznivě se vyvíjející stav souboje s nováčkem z Graafschapu, nakonec ale po trefách Bergwijna a de Jonga uspěl poměrem 2:1.
     
    HFC ADO Den Haag

    Naopak fotbalisté z Haagu prožívají nejúspěšnější období v sezoně, vždyť naposledy prohráli v polovině března a z posledních čtyř utkání získali solidních osm bodů. Momentálně se ADO veze na dvouzápasové vítězné vlně, navíc si vyšláplo na papírově silnější soupeře. Poměrem 5:0 zničilo šestý Utrecht a 3:2 uspělo na půdě čtvrté Alkmaaru, rozhodující trefu ve čtvrté minutě nastavení obstaral Sheraldo Becker. Zlepšené výkony dovedly zeleno-žluté k téměř stoprocentní jistotě záchrany, čtyři kola před koncem má Haag na sestupové vody komfortní desetibodový náskok.
     
    Úvodní sestavy:

    PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño – Sadílek, Rosario, Malen – Lozano, L. de Jong, Bergwijn.
    Náhradníci: Room – Behich, Pereiro, Hendrix, Romero, Ihattaren, Rigo, Gakpo, Sainsbury, É. Gutiérrez, Teze.

    HFC ADO Den Haag: Zwinkels – Malone, D. Bakker, Kanon, Meijers – Gorter, El Khayati, Goossens – Becker, Immers, Falkenburg.
    Náhradníci: Groothuizen – Necid, Rieder, Polley, Goppel, Lorenzen, Boussakou, Hooi, Ebecilio.

    Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zkušený sudí Danny Makkelie právě foukl do píšťalky, utkání mezi Eindhovenem a Haagem je zahájeno! Rozehrávky se ujali domácí, kteří nastupují v červeno-bílých dresech, naopak ADO bude hrát v zeleno-žlutém.
     
    2
    Úvodní akce obou týmů skončily vinou nepřesnosti. Nejprve si Schwaab neporozuměl s Angeliñem, o chvíli později poslal Bakker svůj nákop pouze do autu.
     
    3
    Luuk de Jong se hnal za balonem, ke kterému měl o kousek dál než couvající Malone. Domácí kapitán si pomohl lehkým přistrčením, sudí Makkelie odpískal faul.
     
    4
    Schwaab tak dlouho váhal s rozehrávkou, až se k němu přiřítil El Khayati a o míč jej obral. Daleko se ale nejlepší střelec Haagu nedostal, odzbrojil jej Angeliño.
     
    5
    Dumfries poslal podél postranní lajny skákavou přihrávku pro Lozana. Ten sprintoval, co to šlo, rychlostní souboj o balon s brankářem Zwinkelsem ovšem prohrál.
     
    6
    PSV od začátku utkání dle očekávání disponuje herní převahou, zatím se domácí však k šestnáctce soupeře ani nepřiblížili. Nezvládl to ani Lozano, jehož zastavil Meijers.
     
    7
    Rosario zrychlil další akci Eindhovenu přihrávkou na de Jonga. Ten vymyslel zajímavou kolmici pro Malena, který se k balonu nedostal díky dobré práci v podání Kanona.
     
    8
    Bergwijn s de Jongem rozjeli na hranici šestnáctky hostí pořádný přihrávkový kolotoč. Jejich pohlednou kombinaci ukončil správně posouzený ofsajd prvního jmenovaného.
     
    9
    Obrovská šance domácích, tohle mělo skončit vedoucím gólem! Dumfriesův centr z pravé strany dolétl až do míst, kde číhal de Jong, který z těsné blízkosti na Zwinkelse nevyzrál.
    9. Proti de Jongovi podržel hosty Zwinkels.
     
    10
    Gólman zeleno-žlutých se při zažehnávaní předchozí příležitosti domácích zřejmě lehce poranil. Jen velmi krátká pomoc od zdravotníků ale ukázala, že nejde o nic vážného.
     
    11
    ADO vstoupilo do utkání trochu pasivně. Hosté hrají v hodně zataženém defenzivním bloku, naopak svěřenci trenéra van Bommela mají na kombinaci dostatek času i prostoru.
     
    12
    Hirving Lozano si od lajny namířil až na hranici pokutového území, kde nejprve prováhal ideální okamžik pro přímé ohrožení branky a posléze navíc nepřesně nahrál.
     
    13
    Tentokráte to domácí zkoušeli po levé straně. Angeliñova nabídka ale nebezpečná nebyla, pro míč si ve vzduchu spolehlivě vyskočil Robert Zwinkels.
     
    14
    Nápor ze strany Eindhovenu stále nekončí. Domácí se už několik minut v kuse zdržují na obranné polovině svého soupeře, co dalšího dokážou vymyslet?
     
    15
    Meijers nechal za svými zády nehlídaného Malena. Ten volného prostoru okamžitě využil a vyslal přízemní nabídku pro de Jonga, skvěle ale zasáhl Kanon.
     
    16
    Na kraji pokutového území došlo ke vzdušnému souboji mezi Lozanem a Meijersem. Domácí hráč skončil na zemi, pokutový kop nebyl ovšem zcela správně odpískán.
     
    17
    Lozano si krásně poradil s Meijersem, poté zvedl hlavu a předložil balon ve vápně číhajícímu Malenovi, který jej přes hráz těl až ke Zwinkelsovi nedopravil.
     
    18
    O chvíli později ofenzivu svého týmu podpořil pravý obránce Dumfries. Jeho prudká nabídka se stala kořistí pro Kanona, jenž nepustil k hlavičce de Jonga.
     
    19
    Míč končí po nepřesnosti v kombinaci PSV v zámezí, hosté si tak mohou konečně oddechnout. Následovat bude výkop zkušeného brankáře Zwinkelse.
     
    20
    PSV právě vstřelilo branku!
    Jenže fotbalisté Haagu se u balonu příliš dlouho neohřáli, z následné protiakce se navíc domácí dostali do zaslouženého vedení. Jednalo se o parádní akci, Lozano vybojoval ve středu hřiště balon a vyslal kupředu DENZELA DUMFRIESE. Ten si z obránců soupeře udělal tréninkové kužely a parádní ranou ke vzdálenější tyči překonal Zwinkelse.
    20. Denzel DUMFRIES - 1:0
     
    22
    Malone vybojoval balon proti Bergwijnovi, načež zkoušel kupředu vyslat Beckera. Ten dělal vše, co bylo v jeho silách, míč ale na hrací ploše už nezachytil.
     
    23
    Domácí zahrávali standardní situaci. Do šestnáctky přilétl střílený centr z pravé strany, na který se marně pokoušel dosáhnout de Jong, daleko úspěšnější totiž byl Zwinkels.
     
    24
    Lozanovu přetaženou pobídku si po zaváhání Malonea našel Steven Bergwijn. Do kombinace se s ním zapojuje Sadílek, zatím ale není kudy se dostat do vápna.
     
    25
    ADO předchozí situaci s klidem ustálo, kupředu se naopak vydal rychlonohý Sheraldo Becker, se kterým se skvěle vrátil Viergever a odehrál balon alespoň do autu.
     
    26
    Taktickým faulem se ve středu hřiště prezentoval Pablo Rosario. Přímý kop Haagu vedl k rohovému kopu. Jak s touto situací hostující celek naloží?
     
    27
    A Haagští se přeci jen dostali k zakončení. Centrovaný míč odvrátili hráči Eindhovenu jen k Immersovi, po jehož nabídce mimo tři tyče hlavičkoval Falkenburg.
     
    28
    Abdenasser El Khayati si hned dvakrát udělal dobrý den z bránícího Rosaria. Nakonec to zkusil z pořádné vzdálenosti, balonu ale dodal opačnou rotaci a minul.
     
    29
    Po jednom z hlavičkových soubojů zůstává otřesený střelec zatím jediné dnešní branky. Dumfries by ale měl být v pořádku, nejedná se o nic, kvůli čemu by muselo dojít ke střídání.
     
    30
    Lozano si vyměnil balon s Bergwijnem, ani jeden z nich si na individuální průnik do vápna netroufl. Nakonec z toho bude rohový kop, který vybojoval Dumfries.
     
    31
    Od praporku míč zpět do hry poslal Hirving Lozano. Nabídka mexického reprezentanta oslovila de Jonga, jehož zakončení ze záklonu Zwinkelse neohrozilo.
     
    32
    Angeliñův dlouhatánský aut dostihl Steven Bergwijn. V souboji jeden na jednoho na zatím spolehlivě bránícího Kanona nevyzrál, uvidíme aut Eindhovenu.
     
    33
    Malen se odhodlal k drzému průniku skrze středové řady Haagu. První dva protivníky ještě zvládl ukličkovat, kousek před šestnáctkou ale narazil na připraveného Bakkera.
     
    34
    A další skvěle odvedená práce v podání Wilfrieda Kanona. Hostující stoper si tentokráte pokryl balon tělem a před dotírajícím de Jongem jej nechal doputovat do zámezí.
     
    35
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát ještě zhruba deset minut. Dočkáme se nějaké další branky, nebo půjdou týmy do šaten za těsného vedení PSV?
     
    36
    Malen zabojoval a ještě zastihl balon před čarou. Kromě soupeřových stoperů ale překvapil i vlastní spoluhráče, kteří už s možností jeho pasu nepočítali.
     
    37
    Lozano na polovině hřiště přešel přes Meijerse, načež se dobře zorientoval a odcentroval přesně k de Jongovi, jemuž zakončení hlavou nesedlo podle představ.
     
    38
    Od domácích je to v posledních minutách trochu statické. Hráči bez balonu nejsou tak aktivní, jak by asi měli být, obráncům Haagu proto stačí držet danou formaci.
     
    39
    Až nyní to trochu rozpohyboval Malen, který si zabíhal mezi stopery. Přihrávka k němu nedošla, míč totiž zastavil ve skluzu zasahující Danny Bakker.
     
    40
    Bergwijnův přízemní pokus byl tečován na rohový kop. Po jeho rozehrávce to nizozemský mladík zkoušel znova, tentokráte trefil blokujícího Gortera.
     
    41
    Opět hodně vytažený Denzel Dumfries narýsoval kolmici pro Malena. Balonu ale dodal až příliš velkou razanci, na cestě do zámezí jej ještě pro jistotu kontroloval Meijers.
     
    43
    Hosté se snad poprvé v utkání delší dobu drželi u balonu. Aktivní protivníci je ale vytlačili až na obrannou polovinu, do kombinace se proto zapojí i gólman Zwinkels.
     
    44
    El Khayatimu chyběl v souboji s Nickem Viergeverem důraz. První poločas za chvíli končí a hráči z Haagu stále marně čekají na vlastní souvislejší tlak.
     
    45
    Michal Sadílek u postranní čáry tvrdě dohrál Donnyho Gortera. Jednalo se o jasný faul, český záložník mohl od hlavního rozhodčího Makkeliho klidně dostat žlutou kartu.
     
    45+1
    Nastavovat se budou dvě minuty.
     
    45+2
    No, teď si troufám říci, že sudí upřel hostům jasnou penaltu. Dumfries totiž v šestnáctce, dle mého názoru, jasně fauloval Gortera, Danny Makkelie ale na tuto situaci nijak nereagoval.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V první půli jsme sledovali jasnou převahu fotbalistů PSV, kteří po pětačtyřiceti odehraných minutách vedou 1:0. Jedná se o zasloužený náskok, domácí toho soupeři doposud moc nedovolili. Už v úvodu byl blízko vedoucí trefě de Jong, jenže skvěle zasáhl Zwinkels, nedlouho nato už skóre po parádní sóloakci otevřel pravý obránce Dumfries. Haag se zmohl zatím jen na jediné zakončení, krátce před přestávkou ale s největší pravděpodobností měl kopat penaltu, když sudí Makkelie neodpískal faul na Gortera.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    V úvodu druhého poločasu sledujeme stejný obrázek hry jako před přestávkou. PSV se okamžitě usadilo v těsné blízkosti brankáře Roberta Zwinkelse.
     
    48
    Schwaabova nabídka byla pro Luuka de Jonga nezpracovatelná, balon posléze doputoval až do zámezí. Zpět do hry jej pošle vhazující Dion Malone.
     
    49
    Teď už musel hostující gólman zasahovat. Viergever si všiml uvolňujícího se Luuka de Jonga, jehož hlavička ovšem směřovala pouze doprostřed branky, kde číhal Zwinkels.
     
    50
    Dnes zatím nezaměstnaný Jeroen Zoet sebral míč ze vzduchu a dlouhým výhozem vyslal kupředu Stevena Bergwijna, se kterým se zodpovědně vrátil Malone.
     
    51
    Michal Sadílek byl kousek vedle pokutového území nedovoleně poslán k zemi Meijersem. Jasný faul, uvidíme standardní situaci v podání Eindhovenu.
     
    52
    Za balonem se po centru hnali Dumfries se Schwaabem. Ani jeden se k němu nedokázal prodrat, zpod nosu jim ho vyfoukl vybíhající gólman Zwinkels.
     
    53
    Na pravém kraji šestnáctky neobsazený Hirving Lozano nezvládl balon dostat přes pozorného stopera Kanona, za nímž na něj už čekal Luuk de Jong.
     
    54
    A Wilfried Kanon si o pár okamžiků později poradil i s bráněním Malena, kterého jasně předčil v hlavičkovém souboji. Nápor PSV ale po další ztrátě balonu Haagu pokračuje.
     
    55
    Bakker zvedl hlavu, obehrál napadajícího Bergwijna a poté dlouhým pasem hledal Falkenburga, před nějž se u postranní lajny dokázal dostat Dumfries.
     
    56
    Hodně volného prostoru se otevřelo před Angeliñem. Španělský zadák centroval k penaltovému puntíku, kde na míč těsně nedosáhl Donyell Malen.
     
    57
    Zavařit defenzivě PSV se pokoušel Sheraldo Becker. Doplatil však na absenci podpory od svých kolegů, proti Angeliñovi s Viergeverem toho sám moc nesvedl.
     
    58
    Následovala rychlá protiakce Eindhovenu. Rosario to trochu sobecky vzal an sebe a šel do zakončení místo toho, aby přihrál zcela opuštěnému Lozanovi.
     
    59
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali dva rohové kopy domácího celku. Po tom druhém se do odraženého balonu opřel Angeliño, ovšem jen potvrdil, že není ryzím zakončovatelem.
     
    60
    Angeliño je v posledních okamžicích hodně vidět. Nyní se nepředvedl v úplně pozitivním světle, když nechal míč za sebou, své zaváhání ale napravil a odstavil Immerse.
     
    61
    Steven Bergwijn tak dlouho tlačil a dotíral na rozehrávajícího Meijerse, až hlavní sudímu došla trpělivost. I přes nevoli z řad fanoušků je nizozemskému reprezentantovi odpískán faul.
     
    63
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Donny Gorter, přichází Thijmen Goppel.
     
    64
    Po faulu na El Khayatiho zahrávali hosté standardní situaci. Právě střední záložník Haagu se ale s míčem mazlil až příliš dlouho, čehož využil aktivně napadající Sadílek.
     
    65
    Teď stálo při hostech štěstí. Luuk de Jong totiž z otočky hledal Malena, jenž se mohl hnát sám na branku, míč se ale k němu po sérii prapodivných odrazů nedostal.
     
    66
    O chvíli později už kombinace PSV vedla k zakončení. Pálil právě Donyell Malen, jenže pohotový gólman Zwinkels neměl s doprostřed putujícím míčem problém.
     
    67
    Další zákrok brankáře Haagu. Ani tentokráte se nemusel Robert Zwinkels úplně předřít, pokus z kopačky Rosaria totiž mířil do stejných míst, jako ten Malenův.
     
    68
    Denzel Dumfries se nadechl k podobnému sólu jako v prvním poločase. Gólem to neskončilo, nizozemského reprezentanta totiž zastavil Wiflried Kanon.
     
    69
    Ranám svěřenců bývalého výtečného záložníka van Bommela schází větší míra přesnosti. Malen už podruhé v krátkém časovém sledu pouze vyprášil Zwinkelsovy rukavice.
     
    70
    Nabídka od Sheralda Beckera ve vápně PSV žádnou neplechu nenadělala, nikdo z hostujících fotbalistů se tam totiž v daný moment nepohyboval.
     
    71
    Steven Bergwijn už měl Malonea na lopatkách, místo pokračování do šestnáctky se ale rozhodl ještě pro jednu zbytečnou kličku, kterou už si pravý bek Haagu pohlídal.
     
    72
    A je to právě Dion Malone, kdo zůstává ležet ve vlastním vápně. Hostujícího zadáka chytly křeče, už je u něj jeden ze spoluhráčů a pomáhá mu se těchto problémů zbavit.
     
    73
    Zwinkels neodhadl Lozanův centr od rohového praporku, brána hostí byla na chvíli prázdna. Eindhovenští toho nevyužili, balon do bezpečí odkopl Bakker.
     
    74
    Maloneovy potíže nezmizeli. Fotbalista s dvojkou na zádech je odveden za postranní lajnu, kde se o něj momentálně starají zdravotníci hostujícího celku.
     
    74
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Dion Malone, přichází Melvyn Lorenzen.
     
    75
    Po dalším nepovedeném rohu vyslal do malého vápna přízemní nabídku Lozano. Zwinkels míč vyrazil mimo pokutové území, nyní se ale nezvedá z trávníku.
     
    76
    Stále se nehraje, ošetření hostujícího brankáře pokračují. S Zwinkelsem to moc dobře nevypadá, tak doufejme, že Alfons Groenendijk nebude muset sáhnout k vynucené změně.
     
    77
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Michal Sadílek, přichází Érick Gutiérrez.
     
    77
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Steven Bergwijn, přichází Cody Mathès Gakpo.
     
    78
    Už se zase hraje, Robert Zwinkels je v pořádku. Dokáží se hosté ve zbytku utkání vzepřít a srovnat, nebo si favorizovaný Eindhoven náskok pohlídá či jej ještě navýší?
     
    79
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Erik Falkenburg, přichází Tomáš Necid.
     
    80
    Tohle musí domácí mrzet, mohlo být rozhodnuto! Malen se zbavil protihráče a našel před poloprázdnou brankou číhajícího de Jonga, jenže tomu balon přistál na patách.
     
    82
    Melvyn Lorenzen rozehrál standardní situaci Haagu. Centr z levé strany se střídajícímu hráči vůbec nepovedl, balon dolétl až do zámezí.
     
    83
    PSV právě vstřelilo branku!
    Nyní už byli domácí fotbalisté úspěšnější, o vítězství je dnes může připravit jen malý fotbalový zázrak. Na konci dobře vyřešené situace na levé straně stál Gakpo, jehož šikovná nabídka nalezla ve vápně bojujícího LUUKA DE JONGA. Kapitán Eindhovenu přetlačil svého strážce a s přehledem uklidil balon do sítě.
    83. Luuk de Jong - 2:0
     
    84
    Viergever u postranní lajny tvrdě, ovšem čistě dohrál Beckera. Tomu se zpět na nohy opravdu moc nechce, na pomoc mu přispěchal i hlavní sudí Makkelie.
     
    85
    Lozano si zpracoval balon po přihrávce od Gutiérrez, nachystal si jej na silnější pravačku a prudkou střelou prověřil Zwinkelse, který pohotově zasáhl.
     
    86
    Zmatky ve vápně Haagu nakonec uklidnil až Danny Bakker, který zpětnou hlavičkou odeslal balon k brankáři Zwinkelsoiv Ten okamžitě rozehrává na Meijerse.
     
    87
    Meijers odcentroval do šestnáctky PSV, kde o sobě poprvé po příchodu na plac dal vědět Tomáš Necid. Český útočník se prezentoval ofenzivním faulem proti Schwaabovi.
     
    88
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Tak pozor, závěr utkání najednou dostává úplně novou zápletku, hosté totiž z ojedinělé šance snižují na rozdíl jediného gólu. Po pravé straně postupující Becker našel v šestnáctce Lorenzena, jehož nepovedená střela se ukázala býti ideální nahrávkou pro TOMÁŠE NECIDA a ten prostřelil marně se natahujícího Zoeta.
    88. Tomáš NECID - 2:1
     
    89
    Lozano ošálil napadajícího protivníka, poté navíc patičkou posunul míč k Rosariovi, Ten ještě hledal z druhé vlny si sbíhajícího Gutiérreze, jenže jeho záměr přečetl Goossens.
     
    90
    Nastavovat se bude hned pět minut.
     
    90+1
    Parádní individuální průnik divákům předvedl hostující Becker, který se přes tři protivníky prokousal až do vápna, kde mu balon na roh odkopl Gutiérrez.
     
    90+2
    Centr z kopačky Abdenassera El Khayatiho směřoval na přední tyč, kde si pro balon s klidem došel Jeroen Zoet, který s rozehrávkou rozhodně nespěchá.
     
    90+2
    PSV právě vstřelilo branku!
    Jenže fotbalisté PSV si v nastaveném čase berou dvoubrankové vedení zpět a nyní už o jejich vítězství není sebemenších pochyb. Angeliño vyslal do pokutového území přesný centr, balon si na to konto našel DONYELL MALEN a hlavičkou z těžké pozice jej uklidil za záda gólmana Zwinkelse.
    90+2. Donyell MALEN - 3:1
     
    90+3
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Angeliño, přichází Jorrit Hendrix.
     
    90+4
    Utkání už se pouze dohrává. PSV sice dnes nepodalo nějak excelentní výkon, má ale tři body a to je hlavní, protože se udržuje v souboji o ligový titul, který svede s Ajaxem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec, PSV poráží Haag 3:1 a bodově se v tabulce dotahuje na vedoucí Ajax Amsterdam. Souboj o první místo tak bude ještě zajímavý. Eindhoven dnes zvítězil zaslouženě, poprvé se domácí prosadili ve dvacáté minutě, když krásné sólo předvedl Denzel Dumfries. Po přestávce se dlouho nic zajímavého nedělo, týmy si vše šetřily až na samotný závěr. Nejprve vedení PSV navýšil Luuk de Jong, nedlouho poté dal ještě hostujícímu mužstvu naději Tomáš Necid. Poslední slovo ale přeci jen měli svěřenci Marka van Bommela, gól na konečných 3:1 přidal Donyell Malen.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:4.
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (18:48:31)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 20. Dumfries, 83. L. de Jong, 90+2. Malen – 88. Necid


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:4.
    PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño (90+3. Hendrix) – Sadílek (77. É. Gutiérrez), Rosario, Malen – Lozano, L. de Jong, Bergwijn (77. Gakpo).
    Náhradníci: Room – Behich, Pereiro, Hendrix, Romero, Ihattaren, Rigo, Gakpo, Sainsbury, É. Gutiérrez, Teze.

    HFC ADO Den Haag: Zwinkels – Malone (74. Lorenzen), D. Bakker, Kanon, Meijers – Gorter (63. Goppel), El Khayati, Goossens – Becker, Immers, Falkenburg (79. Necid).
    Náhradníci: Groothuizen – Necid, Rieder, Polley, Goppel, Lorenzen, Boussakou, Hooi, Ebecilio.

    Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra
    thejrc.org