Levante – Espanyol 2:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 3:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 3:0 (kon.)
Villarreal – Leganés 2:1 (kon.) | Real Betis – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Real Betis
1:2 (0:1)
Valencia CF
Neděle 21.04.2019, 20:45 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:13. (22:41:15)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas třiatřicátého kola končí. Valencia si odváží z trávníku Realu Betis tři cenné body za vítězství 2:1.

    Dlouhou se ani jeden z celků nemohl dostat do tlaku. Betis po dvaceti minutách lehce zvýšil tempo, ale pokusy Jesého a Joaquína neprošly ani k brankáři soupeře. Když už se zdálo, že první půle skončí bez branek, tak poslal Valencii do vedení prvním pokusem mezi tři tyče Goncalo Guedes.

    Po změně stran dal hostům klid již svým druhým gólem Goncalo Guedes, který tentokrát proměnil v branku přihrávku Pareja. Dlouho Valencia kontrolovala hru, ale deset minut před koncem zahrál ve vápně rukou Gabriel a nařízenou penaltu proměnil Giovani Lo Celso. Od té chvíle se Betis tlačil za vyrovnáním, hosté navíc hráli bez vyloučeného Rodriga, ale další branku již nepadla.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Sporný zákrok v pokutovém území
     
    90+3
    Betis se dožadoval další penalty. Gabriel podstoupil ve vápně tuhý souboj s Joaquínem, ale právě domácí kapitán zatáhl za ruku Gabriela a hlavní rozhodčí byl přesný.
     
    90+3
    Tlak Betisu je v nastaveném čase opravdu zdrcující. Již třetí rohový kop v krátkém čase posílal do vápna Lo Celso. Valencia se ze všech sil snaží udržet jednobrankové vedení.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté vrhají všechny síly do útoku. Lo Celso přihrával Tellovi, který na nic nečekal a pálil. U pravé tyče byl ale Neto včas a stačil zadržet balon v rukavicích.
     
    90
    Lo Celsův centr srazil na rohový kop Garay. Od rohového praporku poté našel hlavu Firpa, ale ten poslal míč jen do rukavic hostujícího brankáře.
     
    89
    Protiútok Valencie skončil jen střelou do náruče Paua Lópeze. Na druhé straně poté pálil také Sergio León, ale i střídající útočník Betisu našel jen připraveného brankáře.
     
    88
    Domácí nebyli daleko od další nebezpečné střely. Skákavý balon ale nedokázal zkrotit v pokutovém území Lo Celso ani následně Joaquín.
     
    87
    Cristian Tello už nechtěl dále obléhat pokutové území soupeře a tak vypálil. Pokus útočníka domácího celku byl sražen jen mimo tři tyče. Betis bude pokračovat rohem.
     
    86
    Guardado vedl útočnou akci na pravém kraji. S Tellem si dokázal narazit, poté přišel prudký pas do šestnáctky, ale ve vzduchu vládl pouze Gabriel.
    85. Červená karta po 2. žluté
     
    85
    Real Betis ještě dostává šanci na vyrovnání. Valencia bude dohrávat poslední minuty v deseti. Rodrigo trefil loktem do obličeje Firpa a protože už měl jednu žlutou kartu, tak musel po druhé hřiště opustit.
     
    84
    Cristian Tello měl proti sobě posledního obránce. Wass dokázal s útočníkem Betisu držet krok, nakonec ale přece jen Tello pálil, ale jen do náruče Neta.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně vedle pravé tyče Zouhair Feddal.
     
    82
    Domácích hráčů je najednou plné hřiště. Lo Celso si na pravé straně ale pomohl lehkým faulem a musel balon odevzdat fotbalistům Valencie.
    80. Giovani Lo Celso - 1:2
     
    80
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Betis se dostává do kontaktu! Balon si připravil na značku pokutového kopu GIOVANI LO CELSO. Argentinský útočník zamířil na levou stranu, naopak Neto padal k opačné tyči a neměl šanci zakročit.
    79. Penaltový zákrok
     
    79
    Pokutový kop pro Betis! Gabriel zahrál v šestnáctce rukou.
     
    79
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Gonçalo Guedes, přichází Kévin Gameiro.
     
    79
    Francis Coquelin zkoušel z prvního doteku uvolnit na levé straně vápna Gudese, ale nesedl mu míč na kopačku a domácí se mohli snadno ubránit.
     
    78
    Lo Celso nebyl daleko od druhé žluté karty během několika minut. Argentinský útočník postrčil v souboji u postranní lajny Rodriga.
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Wilfrid Kaptoum, přichází Diego Lainez.
     
    76
    Také Valencia se pustila do útoku. Rodrigo přihrával zpět Parejovi, který následně ještě posunul míč na pravou stranu Wassovi. Další centr už se neujal.
     
    75
    Žlutou kartu vidí také Giovani Lo Celso, který doskočil na Coquelina. Záložní hostů už dávno odehrál balon a poté byl složen k zemi.
     
    74
    Neto vykopával po faulu na Solera z hranice vápna. Valencia se ale balonu opět velmi rychle zbavila dlouhým nákopem až za koncovou lajnu.
     
    73
    Betis pokračuje v mírném tlaku. Lo Celso přepustil míč Tellovi, z pravé strany se ale domácí celek nemohl probojovat až do pokutového území.
     
    72
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Jesé, přichází Sergio León.
     
    71
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Toni Lato.
     
    70
    Valencia se uchyluje jen k odevzdávání balonů. Po dlouhém odkopu mohl jít znovu do útoku domácí Wilfrid Kaptoum. Betis má nakročeno ke snížení.
     
    69
    Santiago Mina přispěchal spoluhráčům pomoci v obraně, ale jen fauloval Tella na třiceti metrech před brankou Valencie. Hlavičku Lo Celsa si pohlídal Neto.
     
    68
    Giovani Lo Celso se pokoušel prokousat do vápna středem, ale přes zhuštěný prostor neměl šanci vystřelit. Betis ale zůstává u balonu.
     
    66
    Po rohovém kopu zkoušel zakončovat z první tyče Tello, ale balon netrefil ideálně a toho využil bránící Daniel Wass. Domácí nakonec nebudou ani další roh rozehrávat.
     
    65
    Domácí celek se ještě snaží zdramatizovat závěr dnešního duelu. Guardado přihrával Kaptoumovi, který ale zbrzdil hru Betisu mizerným pasem na Tella.
     
    64
    Santiago Mina individuálně pořádně zaměstnal domácí obranu. Průnik z pravé strany nedokázal dohrát až do pokutového území a poté musel faulovat za žlutou kartu Rodrigo.
     
    63
    Také Betis se po čase dostává ke slovu. Feddal přihrával podél postranní lajny k Firpovi, následně už mohl pálit Joaquín, ale raději ještě přihrával Jesému, ale ten už byl obklopen soupeři.
     
    61
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Aïssa Mandi, přichází Lorenzo Morón.
     
    60
    Žlutou kartu si vykoledoval také Zouhair Feddal, který zcela zbytečně zajel zezadu do rozehrávajícího Pareja. Valencia získává kontrolu nad zápasem.
     
    60
    Po hodině hry vede Valencia na trávníku Realu Betis o dva zásahy. O oba se postaral portugalský útočník Goncalo Guedes.
     
    59
    Také Cristian Tello zkoušel nacentrovat do vápna. Před Netem byli ale pouze hráči Valencie. Lo Celso s Jesém se zapomněli daleko před pokutovým územím.
     
    58
    Valencia ale z rozehrávky volného přímého kopu nic nevytěžila. Po centru do šestnáctky se nevýše ze všech dostal stoper domácích Marc Bartra.
    57. Žlutá karta
     
    57
    Daniel Wass schytal pořádně tvrdý úder do kolena od Júniora Firpa. Krajní záložník Betisu dostává okamžitě žlutou kartu.
     
    56
    Domácí opět ztratili míč ve střední části trávníku. Valencia se ale tentokrát nehnala do otevřené obrany, ale jen posunula míč k vlastním obráncům.
     
    55
    Také Jesé pospíchal do pokutového území. Z pravé strany pronikl do šestnáctky, ale v klíčovou chvíli mu balon odskočil od kopačky k hostům.
     
    54
    Betis je ve druhém poločase zaskočen aktivitou soupeřů. Soler se dral za balonem, ale tentokrát zvládl zahrát alespoň ke vlastnímu brankáři Feddal.
     
    52
    Valencia pokračuje v aktivním postupu dopředu. Parejova přihrávka skončila u Miny, který prohrál silový souboj s Bartrou.
    51. Gonçalo GUEDES - 0:2
     
    51
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencie přidává záhy po startu druhého poločasu druhý zásah. Soler získal na levé straně rohový kop, ten hosté rozehrávali jen do kombinace. Balon se dostal k GONCALU GUEDESOVI, který ze střední vzdálenosti prostřelil Lópeze.
     
    50
    Nebezpečný rohový kop prolétl šestnáctkou kolem Miny i Solera a zamířil mimo tři tyče. Navíc je také pískán útočný faul Valencie.
     
    49
    Do otevřené obrany mířila hned čtveřice hostujících hráčů. Parejo předal míč do běhu Rodrigovi, který ještě vracel do pokutového území, balon však srazil na roh Feddal.
     
    48
    I další nákop mířil na pravou stranu, kde ale prohrál hlavičkový souboj Daniel Wass. Následně se Betis usadil v kombinaci na útočné polovině.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu fotbalisté hostující Valencie. Parejo posouval míč na pravou stranu, kde se pohyboval Carlos Soler, další postup už zastavil Mandi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:49.
     
    Jedna nastavená minuty je minulostí a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten hosté, kteří vedou nad Betisem 1:0.

    Dlouhou se ani jeden z celků nemohl dostat do tlaku. Betis po dvaceti minutách lehce zvýšil tempo, ale pokusy Jesého a Joaquína neprošly ani k brankáři soupeře. Když už se zdálo, že první půle skončí bez branek, tak poslal Valencii do vedení prvním pokusem mezi tři tyče Goncalo Guedes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Andrés Guardado vystartoval po rozhodčím po ukončení první poloviny zápasu a vyfasoval žlutou kartu.
    45. Gonçalo GUEDES - 0:1
     
    45
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se těsně před přestávkou dostává do vedení. Do otevřené obrany mířil středem trávníku Rodrigo, který postrčil balon na levou stranu GONCALU GUEDESOVI. Když už se zdálo, že obránci vytlačí dvaadvacetiletého Portugalce mimo střeleckou pozici, tak o otočky vypálil přesně k tyči.
     
    45
    Pau López rozehrával od své branky konstruktivně do kombinace. Bartra mu ale balon pod tlakem vrátil a domácí brankář musel přispěchat k dlouhým odkopem do bezpečí.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Dani Parejo. Hostující tvůrce hry zkoušel najít střídajícího Rodriga. Na levé straně měl ale Rodrigo proti sobě Zouhaira Feddala.
     
    43
    Také hosté se dostali po dlouhé době na útočnou polovinu. Guedes si zpracoval Minovu přihrávku, ale v souboji s Bartrou neuspěl a nemohl tak zakončovat.
     
    42
    Bartra byl faulován Minou ve střední části trávníku. Betis pokračoval dlouhým nákopem do vápna, ale ten sebral do rukavic jen brankář Valencie Neto.
     
    41
    Firpo si narazil s Guardadem, poté ale už přišla přihrávka jen k nohám Solera. Aktivním napadáním se ale domácí dostali velmi rychle zpět k balonu.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Real Betis pokračuje v obléhání pokutového území soupeře. Ani Tello s Kaptoumem si ale nepřišli na obranný val.
     
    39
    Rozehrávajícího Pareja přišlápl Tello. Hlavní rozhodčí byl celé situaci velmi blízko a ihned odpískal proti domácí brance. Valencia se ale u balonu příliš dlouho nezdržela.
     
    37
    S blížícím se závěrem první půle se tempo opět lehce snižuje. Betis si posouvá míč ve středu pole a čeká na vhodný moment k útoku.
     
    36
    Kaptoum přihrával na levou stranu, kde měl okolo sobě spoustu místa Guardado. Domácí se usadili na útočné polovině, ale to už je obrana Valencie zformována.
     
    35
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Rodrigo.
     
    34
    Pau López vyběhl daleko před vlastní pokutové území, aby pomohl svým obráncům. Před Guedesem přihrával Bartrovi, který poté ještě uklidnil hru souhrou s Feddalem.
     
    33
    Denis Čeryšev špatně došlápl při rychlostním souboji s Mandim. Ruský záložník Valencie musí být za postranní lajnou ošetřován.
     
    32
    Právě kapitán Valencie Dani Parejo se postavil k rozehrávce standardní situace, ale napálil centrem jen připravenou zeď na hranici šestnáctky.
     
    31
    Po výhodu Neta zrychlil hru přihrávkou na pravou stranu Dani Parejo. Při náběhu do vápna byl faulován Soler, který si dal tělo před Jesého. Hosté budou rozehrávat volný přímý kop z nebezpečné pozice.
     
    30
    Půlhodina hry je pryč. Betis v posledních minutách sice zvýšil útočnou aktivitu, ale Neto ještě nemusel zasahovat proti přesné ráně mezi tři tyče.
     
    29
    Marc Bartra byl pod tlakem při rozehrávce, ale bývalý hráč Barcelony si pomohl přihrávkou na Lópeze. Domácí tým po dlouhém nákopu fauloval Guedese.
     
    28
    José Gayá musel skousnout tvrdý úder od Lo Celsa. Hostující obránce sice chvíli zůstal na trávníku, ale poté se zvedl a hra mohla pokračovat. Neto však rozehrával jen pouze do zámezí.
     
    27
    Po rohovém kopu přiletěl do pokutového území nebezpečný centr na Guardada, který ale hlavičkoval pouze mimo tři tyče. Velké štěstí pro hostující tým.
     
    26
    Joaquín našel průnikovou přihrávkou do vápna Jesého, který neměl příliš mnoho času, ale i tak dokázal vypálit. Těsně před Netem ale stačil balon zblokovat Garay.
     
    25
    Ani s přibývajícím časem se tempo zápasu výrazně nezvyšuje. Domácí tým marně dobývá pokutové území Valencie zdlouhavou kombinací.
     
    23
    Souboj Mandiho s Gayou vyšel lépe pro domácího obránce. Betis následně posouval míč ze strany na stranu, ale před staženou obranu Valencie se ne a ne dostat.
     
    22
    Lo Celso přistrčil míč Joaquínovi, následně domácí přišli o balon a Valencia upalovala do úniku. Guedesův pád těsně před pokutovým územím posoudil sudí jako nezaviněný.
     
    21
    Valencia se udržela na útočné polovině trávníku. Parejo našel na pravém kraji Solera, který ale měl okolo sobě hned několik soupeřů a tak musel zvolit přihrávku zpět k obráncům.
     
    20
    Ani dvaceti minut úvodní šanci nepřineslo. Domácí fanoušci i hráči se nyní dožadovali odpískání faulu na Lo Celsa, souboj s Gayou rozhodčí pustil, následně ale odpískal faul na Pareja.
     
    19
    Před Jesém odkopával míč do zámezí Gayá. Domácí rychle vhodili balon do hry zpoza postranní lajny, ale Tello byl opět velmi lehce ubráněn Wassem.
     
    18
    Solerův přetažený centr sklepl hrudníkem svému brankáři Mandi. Za ním už čekal na chybu domácího obránce Santiago Mina, ta ale nepřišla.
     
    17
    Ještě jednou Cristian Tello. Tentokrát se krajní záložník Betisu vysunul více do útoku, ale jeho táhlá rána zpoza pokutového území Neta neohrozila.
     
    16
    Na pravé straně se nabízel do kombinace Cristian Tello. Kaptoum hledal svého spoluhráče u postranní lajny, ale k balonu měl o něco blíže bránící Gayá.
     
    15
    Také Jesé se podíval na trávník pěkně zblízka po souboji s Čeryševem, tentokrát ale nechal hlavní rozhodčí hru pokračovat. Betis se velmi záhy dostal zpět k balonu.
     
    14
    Valencia se osvobodila dlouhým odkopem, u středového kruhu poté zpracoval míč Guedes, který byl ihned stažen na zem. Hlavní rozhodčí opět přisoudil míč hostům.
     
    12
    Opatrný úvod zápasu pokračuje. Firpo si netroufl na bránícího Wasse a raději poslal míč zpět do středu trávníku na Kamtouma. Betis následně ještě pokračoval v akci, ale ve vápně skvěla zasáhl Garay.
     
    11
    Další faul na Minu. Domácí obrana si neví s třiadvacetiletým útočník vůbec rady. Valencia se snažila rozehrát podél postranní lajny, ale Soler se už k balonu přes Feddala nedostal.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka vyšla lépe domácímu týmu. Teď ale přišel o míč Cristian Tello, ale Čeryševův pokus o vysunutí Miny nebyl přesný.
     
    9
    První nebezpečná akce Betisu. Daniel Wass až příliš ochotně ustupoval útočícímu Joaquínovi. Kapitán domácího celku kroutil míč ke vzdálenější tyči, střela se ale o brankovou konstrukci jen otřela.
     
    8
    Solerova přihrávka k ose trávníku měla najít Guedese. Právě portugalský útočník spěchal za míčem, ale přes zhuštěný prostor se ke střele nedostal.
     
    7
    Hosté si posouvají míč ze strany na stranu. Už už to vypadalo na nebezpečnou ztrátu Coquelina, ale Kaptoum si pomohl lehkým faulem, který hlavní rozhodčí okamžitě odpískal.
     
    6
    Také Valencia se poprvé dostala na útočnou polovinu. Santiago Mina dostal ihned pocítit tvrdost Zouhaira Feddala. Hosté rozehrávali z místa přestupku, ale pouze do kombinace.
     
    5
    Znovu byl v akci Giovani Lo Celso. Bývalý hráč PSG nacentroval do vápna, kde se střetl s Garayem Jesé, ale právě útočník domácího celku fauloval.
     
    4
    Betis je v úvodních minutách více na míči. Guardado přihrával na pravou stranu Lo Celsovi. Valencia se ale zatáhla do obrany a vytlačila krajního útočníka zpět na svou polovinu.
     
    3
    Právě Joaquín se postavil k rozehrávce volného přímého kopu. V šestnáctce skončil na trávníku Jesé, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat a balon odskočil do zámezí.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Júnior Firpo zkoušel ihned nakopnout míč na útočnou polovinu, kde byl faulovaný Joaquín.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třiatřicátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Feddal – Tello, Kaptoum, Guardado, Firpo – Joaquín (C), Jesé, Lo Celso.
    Náhradníci: Robles – Sidnei, Morón, Guerrero, Lainez, León, Javi García.

    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Coquelin, Parejo (C), Čeryšev – Guedes, S. Mina.
    Náhradníci: Rivero – Lato, Torres, Diakhaby, Roncaglia, Rodrigo, Gameiro.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    28.02. 2019 Valencia – Betis 1:0
    07.02. 2019 Betis – Valencia 2:2
    15.09. 2018 Valencia – Betis 0:0
    04.03. 2018 Valencia – Betis 2:0
    15.10. 2017 Betis – Valencia 3:6
     
    Real Betis

    Betis se v letošním ročníku nejvyšší španělské soutěže nachází ve středu tabulky. A mohlo být ještě lépe! V posledních pěti zápasech totiž Real vyhrál pouze jednou a to když před dvěma týdny dokázal ustát výsledek 2:1 s Villarrealem.

    Real Betis také dlouho bojoval také v pohárech. V Evropské lize dokráčel překvapivě až do playoff, ale v prvním kole vyřazovací části nestačil na francouzské Rennes s Tomášem Koubkem v brance. Také ve Španělském poháru Betis dlouho myslel na cennou trofej. V semifinále však padl právě s Valencií.

    Před týdnem měl Betis na dosah bodový zisk z utkání v Seville, ale proti týmu s dalším českým brankářem Tomášem Vaclíkem prohrál nakonec 2:3.
     
    Valencia CF

    Valencia v minulém ročníku obsadila čtvrtou pozici za supersilným triem Barcelonou a madridskými Atléticem a Realem. Právě díky konečné čtvrté příčce si Valencia zajistila postup přímo do základní skupiny Ligy mistrů a v ní rozhodně ostudu neudělal. V konkurenci Juventusu, Manchesteru United a Young Boys obsadila třetí místo a v jarní části si tak pokračuje v playoff Evropské ligy. Ve vyřazovací části nejprve Valencia porazila Celtic i Krasnodar. Ve čtvrtfinále poté přejela ve španělském souboji i Villarreal a může se těšit na semifinále s Arsenalem.

    V LaLize patří Valencia k remízovým králům. Z dvaatřiceti případů hrála se soupeře nerozhodně hned v celé polovině případů. V poslední době ale sbírá výhry. V Seville zvítězila Valencia 1:0, před týdnem poté přehrála 3:1 i Levante.
     
    Krásný nedělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již třiatřicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Betisu, který před domácím publikem přivítá Valencii.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 80. Lo Celso (pen.) – 45. Guedes (Rodrigo), 51. Guedes (Parejo)

    Karty:   45+1. Guardado (RBE), 57. Firpo (RBE), 60. Feddal (RBE), 75. Lo Celso (RBE) – 64. Rodrigo (VAL)   85. Rodrigo (VAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:13.
    Real Betis: Pau López – Mandi (61. Morón), Bartra, Feddal – Tello, Kaptoum (77. Lainez), Guardado, Firpo – Joaquín (C), Jesé (72. León), Lo Celso.
    Náhradníci: Robles – Sidnei, Morón, Guerrero, Lainez, León, Javi García.

    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Coquelin, Parejo (C), Čeryšev (35. Rodrigo) – Guedes (79. Gameiro), S. Mina (71. Lato).
    Náhradníci: Rivero – Lato, Torres, Diakhaby, Roncaglia, Rodrigo, Gameiro.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego
    thejrc.org