Finsko – Česko 2:4 (kon.) | USA – Rusko 6:3 (kon.) | Bělorusko – Kanada 1:11 (kon.)
Slovensko – Švédsko 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 21.04.2019, 17:00 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Diváci se hromadně zvedají a děkují hokejistům za letošní sezónu, jež byla podle většiny úspěšná. Opravdu se postavil beze zbytku celý stadion!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    57:14 Jan ZDRÁHAL - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Těsně po konci početní výhody se Dynamo prosazuje! Východočeši naprosto rozebrali obranu domácího celku. Nakonec našel Dušek křižným pasem JANA ZDRÁHALA, jenž dával do prázdné. Asistence: Antonín Dušek a Michal Pochobradský.
     
    57:10
    Cody Bradley je na ledě!
     
    55:10
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Cody Bradley – 2 min., podrážení).
     
    51:22
    Neskutečné zákroky v podání domácího gólmana! Ten jen ležel na ledě, přesto dokázal vyškrábnout střelu na zadní tyč. Poté reklamoval, že potřebuje přerušit hru, jenže to rozhodčí neudělali. Tak přišla další střela, tentokrát do středu branky, jenže tam se zjevila lapačka gólmana! Opravdu neskutečné věci dnes mohou vidět domácí fanoušci.
     
    50:36
    Cody Bradley našel skvělým pasem Zdeňka Doležala, jenž si jel před branku, ale místo prázdné brány jen přestřelil!
     
    48:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Mert – 2 min., podrážení).
    48:17 René VYDARENÝ - 5:1
     
    48:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvilku později je domácí přesilová hra využita a stadionem zní: "Pátá právě teď odbila, pátá právě teď odbila." Na modré se totiž napřáhl RENÉ VYDARENÝ a kapitán Jihočechů trefil šibenici naprosto neskutečným způsobem. Číslo osmdesát jedna dnes střílí druhou branku a celkově čtvrtou v sezóně! Asistence: Martin Novák.
     
    46:21
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Machač – 2 min., podrážení).
    45:04 Martin BERÁNEK - 4:1
     
    45:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru a zase vedou o tři branky! Martin Novák našel skvělým pasem MARTINA BERÁNKA. Ten si puk zpracoval bruslí, načež ho poslal bekhendem do sítě! Další mladík v domácím dresu se tak dnes prosazuje. Asistence: Martin Novák.
     
    44:44
    Velká šance Českých Budějovic! Skvělou křižnou přihrávku dostal Martin Novák, který puk trefil, jenže jen do spojnice tyčí!
     
    44:07
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Nicholas Schaus – 2 min., držení).
    43:21 Nicholas SCHAUS - 3:1
     
    43:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se na chvíli usadily v pásmu a snižují stav utkání na dvě branky! NICHOLAS SCHAUS si jako obránce sjel před branku, kam dostal parádní přihrávku a bez potíží prostřelil Kváčů. Asistence: Luboš Horký.
     
    38:32
    Nicholas Schaus je na ledě!
     
    36:32
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Nicholas Schaus – 2 min., faul loktem).
    33:37 Pavel NOVÁK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši střílí třetí branku, znovu díky důrazu v útočném pásmu! Ondřej Kachyňa si skvěle počkal na puk. Vypálil od mantinelu a Tomáš Vlk jeho střelu neudržel. Pro puk si nejrychleji sjel PAVEL NOVÁK, který ho zvedl pod horní tyčku a může se radovat z premiérového zásahu za áčko! Asistence: Ondřej Kachyňa.
     
    31:40
    David Gilbert předvedl skvělou defenzivní práci! Hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho. už mířila křižná přihrávka na volného hráče, když v tu chvíli puk odpálila hokejka domácí šestasedmdesátky.
     
    30:06
    Pavel Novák, jenž odpykával trest za Heřmana, je na ledě!
     
    28:06
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    24:46
    Dobrá šance také na druhé straně! Antonín Dušek ujel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Nakonec to vzal na sebe, ale střelou na přední tyč minul.
     
    24:08
    No, a klidně to mohlo být o dvě branky! Martin Novák vypálil a gólman hostí si jeho puk srazil těsně vedle tyčky. Poté pálil ještě David Gilbert, jehož pěkná rána jen zaduněla o zadní mantinel.
    23:18 Martin HEŘMAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši ukázali zdravou agresivitu v útočném pásmu, a ta slaví úspěch! Přikryl získal kotouč za brankou soupeře, posunul ho na Čermáka. Ten chvilku počkal, načež našel MARTINA HEŘMANA, jenž dával do prázdné. Asistence: Miloslav Čermák a Roman Přikryl.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    14:18
    Na základě videa to gól není!
     
    14:18
    A ten skončil fantastickým zákrokem Petra Kváči! Ten již ležel na zádech a byl proti němu jen zakončující hráč. Budějovický gólman natáhl lapačku, seč mu síly stačily, a u tyčky zachytil puk! Ještě se ale prohlíží záznam hry, jestli to náhodou nebylo za brankovou čárou.
    13:06 René VYDARENÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši byli jasně lepším týmem, což nyní dokazují vstřelenou brankou! Vydarený zasunul puk do útočného pásma. Následně Dančišin poslal puk zpět na RENÉHO VYDARENÉHO, jenž měl před sebou odkrytou část branky! Asistence: Milan Dančišin.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ondřej Machala – 2 min., podrážení).
     
    07:43
    Matouš Kratochvil je na ledě!
     
    05:43
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matouš Kratochvil – 2 min., hákování).
     
    05:38
    Vojtěch Doktor jako obránce se vysunul hodně dopředu. Operoval s pukem za brankou. Nakonec se puk odrazil od Vlka a Bradley mohl dávat do prázdné, ale v tu chvíli se tam objevila hokejka hostí, jež srazila puk nad!
     
    03:52
    U Jakuba Babky nyní bylo vidět, že tedy není obránce! Ondřej Machala mu jemně naznačil jiný směr, než kterým se vydal a jel sám na gólmana. Vše chtěl vyšperkovat pasem, jenže ten nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    01:36
    To nevypadalo vůbec špatně v podání domácího týmu! Zdeněk Doležal poslal nečekanou přihrávku na Václava Prospala mladšího, jenž si sjel z modré. Rána mu ale moc nesedla a Vlk znovu nezasahoval.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Vydarený (Dančišin), 24. Heřman (Čermák, R. Přikryl), 34. P. Novák (Kachyňa), 46. Beránek (M. Novák, Babka), 49. Vydarený (M. Novák, Babka) – 44. Schaus (L. Horký, Poulíček), 58. J. Zdráhal (Dušek, Pochobradský)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, M. Jandus, Doktor, Kachyňa, Prospal ml., Babka – Čermák, R. Přikryl, Heřman – M. Novák, Gilbert, Doktor – Beránek, Bradley, Z. Doležal – Šimánek, Dančišin, P. Novák.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Klouček) – Mert, Schaus, Budík, M. Kratochvil, J. Zdráhal, Hrádek – Machala, Poulíček, L. Horký – Machač, Dušek, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Frodl, Komárek

    Diváci: 6362
    bahis siteleri