Finsko – Česko 2:4 (kon.) | USA – Rusko 6:3 (kon.) | Bělorusko – Kanada 1:11 (kon.)
Slovensko – Švédsko 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 21.04.2019, 17:00 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:15:16)
     
    59:20
    Diváci se hromadně zvedají a děkují hokejistům za letošní sezónu, jež byla podle většiny úspěšná. Opravdu se postavil beze zbytku celý stadion!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:41
    David Gilbert už to také vzal na sebe! Prohnal se přes půlku hřiště a snažil se natlačit před Vlka, kterému to chtěl poslat mezi betony. V tu chvíli ovšem vyhodil branku, takže je pískáno. Vlk měl navíc puk pod kontrolou.
     
    58:15
    Zdeněk Doležal to chtěl vzít na sebe, což se neukázalo jako nejlepší řešení. Navíc je pár vteřin poté domácím hokejistům pískán úmyslný ofsajd.
     
    57:46
    Na druhé straně se dostal do zajímavé pozice Zdeněk Doležal, ovšem jeho rána šla doprostřed branky, kde si to Vlk bez potíží pohlídal.
    57:14 Jan ZDRÁHAL - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Těsně po konci početní výhody se Dynamo prosazuje! Východočeši naprosto rozebrali obranu domácího celku. Nakonec našel Dušek křižným pasem JANA ZDRÁHALA, jenž dával do prázdné. Asistence: Antonín Dušek a Michal Pochobradský.
     
    57:10
    Cody Bradley je na ledě!
     
    56:30
    Až nyní se Východočeši dostali do útočného pásma, kde se snažili kombinovat. Moc jim to ale nevyšlo, jelikož nepřesný pas je vyhnal do středního pásma.
     
    55:47
    České Budějovice se zatím brání velmi dobře. Dynamo se ještě s kotoučem nedostalo přes modrou čáru a Motor vyhazuje jeden puk za druhým.
     
    55:22
    David Gilbert si najížděl na případnou křižnou přihrávku před branku Vlka. Ta tam také šla, ale pardubický hráč se stihl vrátit a puk odpálit.
     
    55:10
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Cody Bradley – 2 min., podrážení).
     
    54:15
    Ondřej Kachyňa si najížděl do střelecké pozice. Nakonec mu tam přihrávka přišla, jenže na poslední chvíli mu hráč hostí zablokoval hokejku.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 6362 diváků. Ale co si budeme podívat, tento počet rozhodně neodpovídá. Diváků je tu rozhodně méně. Nikomu to ale nevadí, takže stadionem projíždí mexická vlna!
     
    53:36
    Což změnil Patrik Poulíček. Ten si najel do dobré střelecké pozice a mířil do šibenice. Puk zastavilo Kváčovo rameno. Následuje poslední komerční přestávka.
     
    53:04
    Nyní se hraje takový hokej nahoru dolu, jenže bez vyložených šancí.
     
    52:07
    Milan Dančišin se pokoušel posunout puk na rozjetého Jakuba Doktora, ale k tomu se kotouč nedostal. Dynamo se tak může dostat zase do útoku.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Vydarený (Dančišin), 24. Heřman (Čermák, R. Přikryl), 34. P. Novák (Kachyňa), 46. Beránek (M. Novák, Babka), 49. Vydarený (M. Novák, Babka) – 44. Schaus (L. Horký, Poulíček), 58. J. Zdráhal (Dušek, Pochobradský)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, M. Jandus, Doktor, Kachyňa, Prospal ml., Babka – Čermák, R. Přikryl, Heřman – M. Novák, Gilbert, Doktor – Beránek, Bradley, Z. Doležal – Šimánek, Dančišin, P. Novák.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Klouček) – Mert, Schaus, Budík, M. Kratochvil, J. Zdráhal, Hrádek – Machala, Poulíček, L. Horký – Machač, Dušek, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Frodl, Komárek

    Diváci: 6362
    thejrc.org