Tottenham – West Ham 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Everton 0:0 (kon.) | Fulham – Cardiff 1:0 (kon.)
Southampton – Bournemouth 3:3 (kon.) | Watford – Wolverhampton 1:2 (kon.) | Brighton – Newcastle 1:1 (kon.)
konec
Southampton FC
3:3 (1:2)
AFC Bournemouth
Sobota 27.04.2019, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Callum WILSON - 3:3
     
    86
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Hosté skutečně udeřili z ojedinělé útočné akce a mají na dosah alespoň zisk jednoho bodu! King potáhl míč přes střed hřiště a posunul ho na Ryana Frasera, který zleva přihrál do malého vápna. Tam se přes svého strážce prosadil CALLUM WILSON a zblízka nedal Gunnovi žádnou šanci.
    67. Matt TARGETT - 3:2
     
    67
    Southampton právě vstřelil branku!
    Máme tady další otočku ve skóre! Danny Ings v nepříjemné situaci udržel míč na domácích kopačkách a částečně se zasloužil o famózní Valeryho centr z pravého křídla, který u zadní tyče dokonale zužitkoval přesně hlavičkující MATTA TARGETTA. Pro něj je to první gól v Premier League!
    55. James WARD-PROWSE - 2:2
     
    55
    Southampton právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák s prvním poločasem! Saints korunují tlak gólem na 2:2. Rozhodčí pustili hraniční zákrok uprostřed hřiště, po kterém se míč přes dvě přihrávky dostal na kopačky JAMESE WARDA-PROWSE a ten ho ze střední vzdálenosti uklidil mimo dosah Artura Boruce.
    32. Callum WILSON - 1:2
     
    32
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tak to je velká lekce z efektivity od hostujícího mužstva! David Brooks rozehrál premiérový roh Bournemoutho na krátko. Fraser mu míč vrátil a následovala dalekonosná střela, kterou Gunn vyrazil jen na CALLUMA WILSONA. Ten si s dorážkou poradil mnohem lépe než na druhé straně Long.
    20. Dan GOSLING - 1:1
     
    20
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady vyrovnání Bournemouthu, který zužitkoval svůj první útok v celém utkání! Byl to protiútok čtyři na dva, jenž Wilson zakončil přihrávkou na DANA GOSLINGA a tomu k překonání Gunna stačila nenápadná střela doprostřed branky.
    12. Shane LONG - 1:0
     
    12
    Southampton právě vstřelil branku!
    Domácí se ve dvanácté minutě zaslouženě dostávají do vedení! Nathan Redmond převzal míč u odkrytého levého konce pokutového území, odkud ho přihrál pod sebe na SHANEA LONGA. Jeho střela měla jen minimum razance, ale Boruc se k levé tyči přesto nedokázal včas přemístit.

    Michal Břuchanský

    Branky: 12. S. Long (Redmond), 55. Ward-Prowse (P.-E. Höjbjerg), 67. Targett (Valery) – 20. Gosling (C. Wilson), 32. C. Wilson, 86. C. Wilson (Fraser)

    Karty:   26. Romeu (SOT), 35. S. Long (SOT) – 45+2. Gosling (BTH)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:9.
    Southampton FC: Gunn – Valery, Bednarek, J. Stephens, Bertrand – Ward-Prowse, Romeu (46. Targett), P.-E. Höjbjerg (C), Redmond – Ings (81. Armstrong), S. Long (88. Ch. Austin).
    Náhradníci: Forster – Armstrong, Ch. Austin, Lemina, Ramsay, Sims, Targett.

    AFC Bournemouth: Boruc – Mepham (23. Fraser), S. Cook (C), Simpson – Clyne (72. Solanke), Gosling (53. Hyndman), Brooks, Lerma, Aké – J. King, C. Wilson.
    Náhradníci: Begović – Fraser, Hyndman, Ibe, Mousset, Solanke, Surridge.

    Rozhodčí: Scott – McDonough, Davies

    Diváci: 31 310
    bahis siteleri