Itálie – Švédsko 4:0 (kon.) | J. Korea – Norsko 3:2 (kon.) | Česko – Japonsko 8:0 (kon.)
Kanada – USA 1:3 (kon.)
konec
Jižní Korea
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Norsko
Sobota 27.04.2019, 12:00 • Ostravar aréna • MS v para hokeji
Partner:
     
    43:42
    Pedersen zblízka zakončoval, Leeem vyražený puk nedokázal u druhé tyče trefit do odkryté branky Solberg!
     
    43:33
    Norsko odvolalo gólmana a hraje s prázdnou brankou 5 na 4!
     
    43:33
    Po jednom hráči na každé straně je potrestáno za hrubost. Uvidíme hru čtyř na čtyři.
     
    43:33
    Oddechový čas si vzala Korea.
     
    41:00
    Obránce Young Jae Cho blokován Vaernesem dojel až za brankovou čáru, odkud se mu podařilo prohodit kotouč do brankoviště. Ten málem skončil v síti, ale Groeline nadvakrát pohotově gólu zabránil!
     
    35:02
    Norsko si zahraje přesilovku a bere si ještě před jejím zahájením oddechový čas, aby vymyslelo tu správnou taktiku. Menší trest za teeing obdržel Jong Kyung Lee.
     
    32:20
    Seung Hwan Jung se zbavili dotírajícího Solberga a vystřelil přímo do připraveného Groelina. Ten nadvakrát puk zkrotil, načež se v jeho brankovišti ještě strhla menší strkanice.
     
    30:00
    Po skončení druhé třetiny obdržel menší trest Si Woo Choi za hrubost a Norsko zahájí třetí dějství přesilovkou.
     
    27:36
    Byeong Seok Cho vedl přečíslení dvou na jednoho, chtěl přihrát volnému Seung Hwan Jungovi, ale přihrávku perfektně přečetl obránce Hamre.
     
    24:40
    Hamre nabízí držením přesilovku Korejcům. Nedovoleně zpacifikoval u své branky nebezpečného Jong Kyung Leea.
     
    21:32
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Norsko se z vyrovnání těšilo nějaké dvě minuty a je tu znovu korejské vedení. SI WOO CHOI zůstal nebráněný mezi kruhy, prohodil si puk mezi hokejkami a vzápětí prostřelil Groelina. Asistence: Ju Seung Lee.
     
    19:46
    Seung Hwan Jung ujel do sóla, ale brankář Groeline vyjel z brankoviště a stihl zasáhnout do Jungova zakončení. Sekání se mimo brankoviště rozhodně nemohlo pískat, a tak hra pokračovala a dojíždějící Jong Kyung Lee přestřelil více méně prázdnou norskou branku, kterou okupoval jen ležící gólman.
     
    18:11
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno! Po buly v útočném pásmu Norska se kotouč dostal na hokejku AUDUNA BAKKEHO, jehož skákavý pokus proklouzl korejskému muži s maskou u tyčky za brankovou čáru. Asistence: Torstein Aanekre, Tor Joakim Rivera.
     
    15:20
    Norové vstoupili do druhé třetiny zostra! Solberg si našel pozici mezi kruhy a nebezpečně vypálil, před dorážejícím Vaernesem stihl volný kotouč zakrýt gólman Jae Woong Lee.
     
    14:26
    Bleskovou akcí přečíslili Korejce Nory, Seung Hwan Jung vysunul na pravém křídle beka Dong Shin Jonga a ten rozezněl betony norského brankáře. Krásný moment.
     
    12:39
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    JONG KYUNG LEE v souboji s obráncem dokázal tečovat před hranicí brankoviště přízemní střelu B. S. Choie a Korejsi si berou vedení! Asistence: Byeong Seok Cho, Sung Hwan Jung.
     
    10:43
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Korejcům stačilo 20 sekund přesilové hry a vyrovnávají! Z levého kruhu nádherně zaplula do bližšího růžku norské branky rána BYEONG SEOK CHOA. Asistence: Seung Hwan Jung.
     
    10:23
    Martin Hamre je vyloučen za teeing, když na poslední chvíli svými sáněmi fauloval pronikajícího obránce Young Sung Kima.
     
    06:07
    Byeong Seok Cho se dopustil útočného faulu, dvě minuty za nedovolené bránění brankáři pro korejského útočníka a norská přesilovka číslo jedna.
     
    05:18
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv pět minut byli aktivnější Korejci, do vedení jsou norští Vikingové! Solberg vyhrál buly na levém kruhu, od modré čáry si nabruslil blíže brance AUDUN BAKKE a přesnou střelou do horní poloviny branky vsítil první gól. Asistence: Loyd Remi Solberg.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 11. Cho (Jung), 13. Lee (Cho, Jung), 22. Choi (Lee) – 6. Bakke (Solberg), 19. Bakke (Aanekre, Rivera)


    Jižní Korea: Jae Wong Lee (Man Gyun Yu) – Young Jae Cho, Young Sung Kim, Si Woo Choi, Kwang Hyouk Choi, Dong Shin Jang – Ju Seung Lee, Ho Jong Jang "C", Seung Hwan Jung, Byeong Seok Cho, Jong Kung Lee, Jee Hyun Ryu, Dea Jung Kim, Sanglak Kim.
    Norsko: Groeline (Haugen) – Pedersen, Hamre, Nordstoga, Bakke, Sundt – Vaernes, Solberg "C", Oiseth, Rivera, Bogle, Aanekre, Krististuen, Schröderová, Grösfjeld.

    Rozhodčí: Webinger (Kanada) – Fergenbaum (Kanada), Rundstrom (Švédsko)
    thejrc.org