Leicester – Arsenal 3:0 (kon.) | Burnley – Manchester City 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Chelsea 1:1 (kon.)
konec
Leicester City
3:0 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 28.04.2019, 13:00 • King Power Stadium, Leicester, Anglie • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Jamie VARDY - 3:0
     
    90+5
    Leicester právě vstřelil branku!
    Potupa dokonána a pro Arsenal se jedná o totální zmar. Byl to další protiútok, po kterém se díky rychlé kombinaci ocitli za obranou Arsenalu Pereira s JAMIEM VARDYM. Pereira mohl zakončovat, ale raději nahrál rodilému kanonýrovi, který Kanonýry potopil dorážkou do prázdné – 3:0! Asistence: Ricardo Pereira.
    86. Jamie VARDY - 2:0
     
    86
    Leicester právě vstřelil branku!
    Game over! Rozehrávka útočného faulu od vlastní branky vyšla domácím naprosto luxusně. Schmeichel totiž překopl zhruba 80 metrů hřiště na JAMIEHO VARDYHO, který šel již sám na Lena. Technickým lobem nejprve orazítkoval břevno, sám si ale doskočil na hlavičku, kterou dorazil míč jednoduše do branky. Krásná akce – 2:0!
     
    86
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Demarai Gray.
    84. Standardní situace Arsenalu gólem neskončila
     
    84
    To byly zmatky ve vápně! Xhaka poslal míč do vápna na dvě hlavy hráčů Arsenalu, kteří sklepli pod sebe na Aubemeyanga. Ten už měl před sebou jenom Schmeichela. Maguire ale dozadu pořádně „hrábl“ a v poslední chvíli odpravil míč na rohový kop!
     
    79
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Hamza Choudhury, přichází Nampalys Mendy.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Edward Nketiah.
    74. Dvě střely = dva zákroky Lena
     
    74
    Leicester předvedl výbornou pasáž hry, kdy nejprve střílel z úhlu v šestnáctce tvrdě Pereira, Leno vyrazil. Musel se ale mít na pozoru i nadále, když střílel z druhé strany Barnes na delší tyč, i toto ale gólman Arsenalu zvládl!
     
    73
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Matteo Guendouzi.
     
    70
    Žlutou kartu za přidržení Sokratise vidí také Chilwell, pro něj se jedná o čtvrtý žlutý zásah v sezoně.
     
    65
    Drobná karetní hra. Sokratis stáhl v rychlém protiútoku takticky Vardyho, čímž si zasloužil žlutou kartu. Té neunikl ani Pereira, jehož předchozí zákrok sudí taktéž potrestal.
    59. Youri TIELEMANS - 1:0
     
    59
    Leicester právě vstřelil branku!
    Leicester jde po zásluze do vedení! Maddison zpoza vápna našel v pokutovém území přesným centrem hlavu YOURIHO TIELEMANSE, který zblízka pouze prodloužil balon do sítě, Leno byl bez jakékoliv šance – 1:0! Asistence: James Maddison.
     
    46
    Do druhé půle vstoupí oba týmy s novými hráči. U Arsenalu Iwobiho sřídá Koscielny, jedná se tak čistě o posílení obrany, Leicester naopak stahuje dolů Ndidiho a posílá na hřiště Barnese.
    36. Červená karta po 2. žluté
     
    36
    Klíčový moment zápasu! Maitland-Niles naprosto zbytečně na polovině hřiště dojel Maddisona, který odehrál předtím balon. Sudí Oliver ukazuje hostujícímu stoperovi druhou žlutou kartu a celkově pak červenou!
    35. Střelu Iwobiho vykopl Schmeichel nohou
     
    35
    Schmeichel si připsal taktéž důležitý zákrok! Pierre-Emerick Aubameyang přijmul nahrávku z půlící čáry a spolu s Iwobim šli 2 na 1. Alex Iwobi měl na starosti zakončení zleva, domácí gólman však výborně vykopl nohou!
    31. Vardyho technická střela šla nad branku
     
    31
    Zanedlouhlo přišla další šance, tentokrát ji měl na svědomí Vardy! Dlouhý centr z hloubi pole si převzal a sám postupoval vstříc Lenovi, kterého se rozhodl překonat technickou střelou. Jenže míč podebral až moc a přestřelil!
    27. Hlavička Ndidiho zblízka gólem neskončila
     
    27
    Na rohový kop si nejvýše u přední tyče naskočil Ndidi, jehož hlavičku musel parádním zákrokem zblízka vyrazit Leno! Důležitý zákrok hostujícího gólmana.
     
    13
    Ndidi na polovině hřiště nakopl do kotníku Aubameyanga a i on vidí žlutou kartu z ruky hlavního arbitra.
     
    8
    Maitland-Niles dostává první žlutou kartu v zápase. Zezadu stáhl na zem jednoho z domácích hráčů na středu pole a sudí Oliver ani nesahá k ústní domluvě, tasí hned žlutou.

    Tomáš Kalas

    Branky: 59. Tielemans (Maddison), 86. Vardy, 90+5. Vardy (R. Pereira)

    Karty:   13. Ndidi (LEC), 65. R. Pereira (LEC), 70. Chilwell (LEC) – 8. Maitland-Niles (ARS), 65. Papastathopoulos (ARS)   36. Maitland-Niles (ARS)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 12:5. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:13.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Maguire, Chilwell – Choudhury (79. N. Mendy) – Albrighton (86. D. Gray), Tielemans, Ndidi (46. H. Barnes), Maddison – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Söyüncü, Fuchs, D. Gray, N. Mendy, H. Barnes, Iheanacho.

    Arsenal FC: Leno – Maitland-Niles, Mustafi, Papastathopoulos, Kolašinac – Mchitarjan (73. Guendouzi), Torreira, Xhaka (C), Iwobi (46. Koscielny) – Aubameyang, A. Lacazette (79. Nketiah).
    Náhradníci: Čech – Koscielny, Mavropanos, Alnaní, Guendouzi, Willock, Nketiah.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett

    Diváci: 32 037
    bahis siteleri