Frosinone – Neapol 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.) | Spal – Janov 1:1 (kon.)
Sampdoria – Lazio 1:2 (kon.) | Turín – AC Milán 2:0 (kon.)
konec
Spal
1:1 (1:0)
Janov CFC
Neděle 28.04.2019, 15:00 • Stadio Paolo Mazza, Ferrara • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (16:58:38)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15.
     
    Druhý poločas nabídl výrazně lepší fotbal, než první a viděli sme mnohem více gólových příležitosti. V jeho první části byl aktivnější Janov, který se i dočkal odměny v podobě vyrovnávající branky Lapaduly. Pak ale převzal otěže utkání domácí tým, který dostal hosty chvílemi pod skutečně drtivý tlak a měl jasnou převahu, gól už ale vstřelit nedokázal. Vzhledem k průběhu utkání je tak remíza víceméné spravedlivým výsledkem. Po tomto nerozhodném výsledku se Spal nachází na 12. místě tabulky, hosté jsou na 16. příčce. Hlavně ale oba týmy získaly další bod náskoku před 18. Empoli. Čtyři kola před koncem má Spal už desetibodový náskok před tímto týmem, Janov šestibodový.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté získali standardku, její rozehrávku ale natahují a zjevně už se snaží dohrát zápas s nerozhodným výsledkem.
     
    90+1
    Criscito s Lazzarim půjdou spolu snad i do sprchy. Domácí křídelník se znovu dostal do souboje s kapitánem Janova, Criscito byl ale tentokrát úspěšnější a o míč ho obral. Lazzari mu pak zabránil v rychlé rozehrávce faulem.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    89
    Znovu Lazzari a znovu se prosadil přes Criscita. Jeho první centr byl zblokován a vrátil se k němu, druhý pokus už byl ale přesnější. Ve středu pokutového území Janova našel hlavu Farese, který ale poslal hrací předmět z dobré pozice nad branku hostů.
     
    88
    Criscita trefil při rozehrávce do nohy Antenucci. Zásah nebyl až tak tvrdý, kapitán hostů ale leží na zemi a trochu natahuje čas.
     
    87
    Obraz hry se stále nemění. Domácí kombinují na útočné polovině a snaží se strhnout výhru na svou stranu.
     
    86
    Lazzari tentokrát obešel Criscita, který ho už asi musí mít plné zuby, a nacentroval před branku hostů. Jeden z obránců Janova míč odhlavičkoval k Faresovi, jehož střela z voleje končí mimo janovskou svatyni.
     
    85
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Alberto Paloschi.
     
    85
    Sám faulovaný Lapadula si vzal na starost exekuci přímého kopu. Střelu zablokovala domácí zeď a opakovaný pokus letěl vysoko nad Vivianovu branku.
     
    84
    Regini trefil nohou ve vzdušném souboji Lapadulu do zad. Přímý kop pro Janov ze skvělé střelecké pozice.
     
    83
    Teď jim to už ale nevyšlo. Po centru z pravé strany hlavičkoval na přední tyči Murgia, ze záklonu ale namířil jen vysoko nad branku Raduho.
     
    82
    Spal pokračuje i v závěre utkání v tlaku a postupnou kombinací tlačí Janov čím dál více do obrany. Hosté si ale zatím dávají pozor na všechny nebezpečné přihrávky.
     
    81
    Žlutou kartu za zásah Reginiho loktem do hlavy v hlavičkovém souboji dostává Gianluca Lapadula (Janov CFC).
     
    80
    Kurtić kopl míč velmi silně a poslal ho vysoko nad branku Janova. Velmi nepovedená rozehrávka.
     
    79
    Gólman Spalu ho okamžitě rozehrál dopředu na Lazzariho, kterého musel faulem na pravém křídle zastavit Criscito. Přímý kop pro Spal z pravé části útočné poloviny.
     
    78
    Criscito pak získal míč a hned centroval z levé strany do šestnáctky Spalu. Brankář Viviano byl připraven a míč s jistotou chytil.
     
    77
    Hosté čekají na rychlé protiútoky a teď mohli jeden z nich využít. Lazović hledal kolmou přihrávkou Koaumého, pas ale zastavila obrana domácích.
     
    76
    Domácí jsou v posledních minutách jednoznačně aktivnější. Znovu drží míč na polovině soupeře a snaží se dostat kombinací k jeho šestnáctce.
     
    75
    Radu prohrál vzdušný souboj s Kurtićem a minul Lazzariho centr, který zasáhl těsně před ním Kurtić. Míč letící do prázdné branky Janova ale těsně před brankovou čárou odkopl Romero.
     
    73
    Antenucci ztratil svým prvním kontaktem s míčem balon a hosté vyrazili do rychlého brejku. Ten ale pokazil Lazović, který nedokázal poslat svému spoluhráči přesnou přihrávkou.
     
    72
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Sergio Floccari, přichází Mirco Antenucci.
     
    71
    Lazzari si hezkou kličkou na pravé straně obhodil Criscita, přes kterého při svém náběhu spadl. Domácí chtějí faul, opakovaný záběr ale potvrdil správnost verdiktu hlavního rozhodčího.
     
    69
    Převahu mají teď pro změnu domácí, z jejich poslední akce ale nebezpečí nepřišlo. Kurtić si totiž neporozuměl na levém křídle se střídajícím Reginim a nepovedenou pŕihrávkou poslal míč do autu.
     
    68
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Goran Panděv, přichází Davide Biraschi.
     
    67
    Kurtićův centr na zadní tyč dokázal zasáhnout mezi hráči Janova Floccari, hlavou však poslal hrací předmět jen mimo branku Raduho.
     
    66
    Žlutou kartu za sražení Lazzariho k zemi dostává Esteban Rolón (Janov CFC). Spal bude mít další standardku, tentokrát z pravé strany.
     
    65
    Po srážce Romera s Floccarim v pokutovém území Janova požadují domácí penaltu. Hlavní rozhodčí neodpískal nic a hra pokračuje dál.
     
    63
    Standardka se domácím nepovedla, na levé straně se ale k míči dostal Floccari, který ho vracel před branku Janova. Naneštěstí nikdo z domácích nedokázal míč zasáhnout.
     
    62
    Žlutou kartu za nedovolené bránění Kurtiće dostává Cristian Gabriel Romero (Janov CFC). Přímý kop pro Spal.
    62. Domenico Criscito (JAN)
     
    62
    Domácí se znovu sami zbytečně dostali pŕi vlastní rozehrávce pod obrovský tlak a míč doslova darovali Criscitovi. Kapitán hostů bez váhání vystřelil k pravé tyči, u ní byl ale včas gólman Spalu Viviano.
     
    62
    Hosté však drží nadále míč a kombinují na polovině Spalu. V této chvíli mají hosté jasnou převahu.
     
    61
    Domácí se snaží trochu zbrzdit rozjezd hostů a zvýšili tvrdost v soubojích. Floccari teď trefil rukou v hlavičkovém souboji Radovanoviće.
     
    60
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Felipe, přichází Vasco Regini.
     
    59
    Hosté jsou najednou všude. Panděv přihrávkou pomezi obránce našel na levé straně volného Kouamého, který tísněn Bonifazim namířil těsně mimo domácí branku.
    57. Gianluca LAPADULA - 1:1
     
    57
    Janov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po nákopu z poloviny Janova vznikl před brankou Spalu velký chaos. Po několika odrazech se dostal k odraženému míči GIANLUCA LAPADULA, který ho zasáhl akrobaticky a úplně nepovedeně, zvláštní trajektorii ponad brankáře Viviana ale spadl do domácí branky. Bez asistence.
     
    57
    Lerager si potáhl míč individuálně po pravé straně a z rohu pokutového území vystřelil k bližší tyči. Viviano jeho střelu vyrazil na rohový kop.
     
    56
    Radovanović ostrým zákrokem trefil nohu Murgii ve středu hřiště. Za tento zákrok klidně mohla přijít karta...
     
    55
    Po prvních minutách druhého poločasu tempo znovu trochu opadlo. Ani jeden z týmů teď není schopen delší dobu podržet míč na svých kopačkách.
     
    54
    Žlutou kartu za agresivní protesty proti neodpískání faulu dostává Andrea Petagna (Spal).
     
    54
    Ten rozehráli domácí na krátko a Kurtić pak zakončoval ze střední vzdálenosti. Se slabým pokusem do středu branky si poradil brankář Radu.
     
    53
    Fares na levém křídle obešel tři protihráče a zastavil ho až ostrým, ale čistým skluzem Romero. Rohový kop pro Spal.
     
    52
    Na opačné straně se hezky uvolnil na levém křídle Kurtić, který nacentroval na přední tyč na Petagnu. Útočníkovi domácích se zakončení vůbec nepovedlo a hlavou poslal míč výrazně mimo Raduho branku.
     
    51
    Panděv znovu místo přihrávky na spoluhráče zvolil střelu. Přes obránce Spalu vystřelil po zemi z hranice pokutového území domácích, s jeho pokusem si ale gólman Viviano poradil.
     
    50
    Janov znovu napádal rozehrávku domácích a znovu úspěšně. Domácí mají teď velké problémy se založením útočné akce.
     
    49
    Janov začal druhý poločas výrazně aktivněji, než hrál první. Dva centry z pravé strany odvrátila obrana Spalu, následně ale Rolónovi míč utekl při zpracování do autu.
     
    48
    Domácí pak rozehrávali pod velkým tlakem hráčů Janova, situaci jim ale výrazně usnadnil faul Lapaduly na Farese. Spal má teď čas i prostor na rozehrávku.
     
    47
    Panděv hned po zisku míče hledal Rolóna, střídající hráč Janova si ale nedokázal v dobré pozici míč zpracovat.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Koray Günter, přichází Gianluca Lapadula.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    První poločas byl hlavně bojem o stŕed hřiště a nenabídl strhující fotbal. Po aktivním úvodu z obou stran tempo hry opadlo a trochu ho oživil až vedoucí gól Spalu. Ten měl do té doby mírnou územní převahu, do vyložených příležitostí se mu ale nedařilo dostat. Hosté se trochu probudili až po inkasovaném gólu a dostali domácí pod tlak, ani oni se ale k ničemu nedostali. Věřme tedy, že druhý poločas nabídne zajímavější fotbal.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Mohamed Fares (SPAL)
     
    45+1
    Fares se dostal do rychlého protiútoku, který zakončil trochu překvapivě střelou ze zhruba 30 metrů. Jeho přesně mířený pokus k levé tyči musel vyrazit výborným zákrokem brankář Janova Radu.
     
    45+1
    Panděv získal pro hosty rohový kop, centr z něj ale vyboxoval bez větších problémů gólman Spalu Viviano.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    45
    Slovincův centr na přední tyč tentokrát odhlavičkoval bránící útočník Janova Kouamé. Míč se pak po přihrávkách dozadu dostal až k brankáři Vivianovi, který ho nákopem dopředu vrací do stŕedu hřiště.
     
    44
    Criscito odhlavičkoval Lazzariho centr z pravé strany na rohový kop. Znovu ho bude rozehrávat Kurtić.
     
    43
    Zukanović po krátké kombinaci hostů střílel ze střední vzdálenosti, míč letí vysoko nad Vivianovu branku. Domácí můžou po dlouhé době s klidem rozehrát svou akci.
     
    42
    Criscitův centr z levé strany odhlavičkovala obrana Spalu na druhou stranu a podobně dopadl i Pandevův nákop z pravé strany. Hosté po inkasovaném gólu znatelně zvýšili svou aktivitu.
     
    41
    Střídání Mazzitelliho je docela překvapivé. Záložník hostů totiž nevypadá, že by měl nějaký zdravotní problém.
     
    40
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Luca Mazzitelli, přichází Esteban Rolón.
     
    39
    Žlutou kartu za protesty dostává Francesco Vicari (Spal). Felipe totiž podrazil před vlastní šestnáctkou pronikajícího Panděva a jeho kolegovi z obrany se verdikt rozhodčího nelíbil.
    36. FELIPE - 1:0
     
    36
    Spal právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Centr Kurtiće na přední tyč prodloužil hlavou za sebe Vicari a na tuto hlavičkovou přihrávku si skvěle naběhl FELIPE, který zblízka prudkou hlavičkou překonal brankáře Raduho. Asistence: Francesco Vicari.
     
    36
    Lazzariho centr na přední tyč zasáhl hlavou Murgia, který poslal míč k bližší tyči. Brankář Radu jeho pokus vyrazil mimo branku.
     
    35
    Lazovićův centr chytil gólman Spalu Viviano. Ten rychle rozehrál na možný rychlý protiútok domácích, taktickým faulem na Lazzariho ho ale zastavil Criscito.
     
    34
    Územní převahu teď získal Janov. Domácí jsou seřazeni na vlastní polovině a snaží se nenechat hostům prostor na kolmou přihrávkou nebo průnik k šestnáctce.
     
    33
    Faresův nebezpečný centr z levé strany odhlavičkoval ze své šestnáctky Zukanović. Obránce hostů pak zblokoval do autu i Lazzariho centr z pravé strany.
     
    32
    Na opačné straně si nabíhal Koaumé na nákop z vlastní poloviny, na hranici pokutového území však po souboji s Vicarim spadl. Hosté chtějí penaltu, rozhodčí ale signalizuje odkop od domácí branky.
     
    31
    Domácí znovu donutili hosty k chybě v rozehrávce, Kurtić ale místo přihrávky na spoluhráče začal kličkovat a o míč před pokutovým územím Janova přišel.
     
    30
    Faresův centr překvapivě doskákal z levého křídla až k Floccarimu, který si míč zpracoval špatně a zblízka ho pak ve skvělé střelecké pozici poslal nad Raduho branku.
     
    29
    Po dalším tvrdém zákroku zůstal na zemi Kurtić, rozhodčí ale faul neodpískal. Hosté se pak usadili s míčem na útočné polovině.
     
    28
    Floccari podrazil ve středu pole Mazzitelliho. Přibývá tvrdých soubojů a faulů...
     
    27
    Domácí mají v těchto chvílich iniciativu a optickou převahu, nic z ní ale nevytěžili. Hosté jsou ve svých útocích přímočařejší a několika přihrávkami se umí dostat až před šestnáctku Spalu.
     
    26
    Petagna fauloval při napádání rozehrávky Janova kapitána hostů Criscita. Hosté pak rychle rozehráli tento faul, nákop však skončil u domácích obránců.
     
    24
    Slovinec tentokrát posunul míč do strany na Farese, který střelou z první výrazně minul branku Janova.
     
    23
    Lazzariho centr odhlavičkoval Romero, pak ale před šestnáctkou Janova fauloval v hlavičkovém souboji Radovanović Missiroliho. Kurtić bude znovu zahrávat přímý kop domácích.
     
    22
    Bonifazi odhlavičkoval centr Lazoviće z pravé strany, hosté ale rychle získali míč zpátky na své kopačky. Lazović pak další nepřesným centrem poslal míč k domácím obráncům.
     
    21
    Kurtićovi se nepovedla ani rozehrávka této standardky. Míč poslal příliš silným nákopem až na tribunu za brankou Raduho.
     
    20
    Mazzitelli ostrým skluzem zezadu sestřelil Murgiu. Další přímý kop pro Spal.
     
    19
    Na opačné straně se po špatné přihrávce mezi obránci Janova dostal do úniku Floccari. Kapitán domácích si chtěl posunout míč z pravé strany na střed, v rozhodující chvíli mu ho ale skluzem odkopl Romero.
     
    18
    Criscito kolmou přihrávkou hned po přechodu na polovinu domácích hledal Kouamého, před ním však míč odkopl vybíhající gólman Spalu Viviano.
     
    17
    Hra se po aktivním úvode utkání trochu uklidnila a teď se odehrává výhradně ve středu hřiště, kde si oba týmy posouvají rychle míč.
     
    16
    Kurtićův centr na zadní tyč bez problémů odvrátila obrana Janova a Floccariho kličky na levém křídle dostaly míč za postranní čáru.
     
    15
    Lazzariho na opačné straně podrazil Mazzitelli. Přímý kop pro Spal ze zajímavé pozice.
    14. Christian Kouamé (JAN)
     
    14
    Kouamé si skvěle naběhl za obranu Spalu na dlouhý nákop Güntera, předběhl obránce domácích a zblízka se pokusil o oblouček přes domácího gólmana. Kouamého zakončení končí na břevně.
     
    13
    Lazzari si obhodil na pravém křídle Criscita, který mu při souboji o míč šlápl na nohu. Hlavní rozhodčí faul neodpískal...
     
    12
    Günterovi odskočila přihrávka od brankáře Raduho a míč před dobíhajícím Floccarim odkopl raději přímo do autu. Domácí získávají převahu.
     
    11
    Panděv zatím hraje velmi sobecky. Znovu získal míč u středové čáry a znovu mohl přihrát v rychlém protiútoku volnému spoluhráči, s míčem se však rozběhl sám a přišel o něj.
     
    10
    Kouamé posunul před šestnáctkou Spalu míč Leragerovi, kterého pokus z první skončil výrazně mimo domácí branku.
     
    9
    Kurtićova přihrávka byla nepřesná a zachytila ju obrana Janova. Hosté rychle přešli na polovinu Spalu a předvádějí úplně stejnou kombinací, jako předtím domácí.
     
    8
    Domácí drží míč na útočné polovině a snaží se postupnou kombinací najít prostor na střelecké zakončení.
     
    7
    Panděv si převzal míč u středového kruhu a potáhl ho k šestnáctce Spalu, místo přihrávky ale začal kličkovat a obránci domácího týmu ho o míč obrali. Na opačnou stranu vedl rychlý protiútok domácích Lazzari, jeho centr ale doletěl až do autu na opačné straně.
     
    6
    Lazovićův centr z pravé strany byl zablokován do autu. Hosté pak přešli do postupného útoku, domácí je ale aktivním pohybem vytlačili až na jejich polovinu a nakonec donutili k odkopu do autu.
     
    5
    Zápas má zatím poměrně vysoké tempo. Lazzari se snažil obejít na pravém křídle Criscita, ten ho ale o míč připravil a okamžitě otočil hru na opačnou stranu.
     
    4
    První žlutou kartu utkání dostává za zásah do obličeje Lazoviće Felipe (Spal).
     
    4
    Kouamé si skvěle naběhl na nákop z vlastní obrany, střela z hranice šestnáctky se mu ale vůbec nepovedla a ohrozila spíše rohový praporek než branku.
     
    3
    Míč má poprvé na delší dobu pod kontrolou Janov, který se svou kombinací posunul na polovinu soupeře. Kouamé se snažil hlavou posunout nákop z vlastní poloviny do běhu Panděvovi, u míče byl ale jako první gólman Viviano.
     
    2
    Floccari si nabíhal za obranu Janova na první kolmou přihrávku od Farese, obránce hostů ho ale tělem odtlačil a pak nechal míč doskákat za brankovou čáru.
     
    1
    Výkop zápasu měli domácí. První útočnou akci rozehrávají obránci Spalu, zatím ale dopředu moc nechvátají.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí Spal bude hrát v modrobílých dresech, hosté v červenomodrých.
     
    Oba týmy právě nastupují na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Spal: Viviano – Bonifazi, Vicari, Felipe – Lazzari, Murgia, Missiroli, Kurtić, Fares – Petagna, Floccari (C).
    Náhradníci: A. Gomis, Fulignati, Poluzzi – Antenucci, Valoti, Regini, Valdifiori, Schiattarella, F. Costa, Paloschi, Rizzo Pinna.

    Janov CFC: Radu – Lazović, Romero, Günter, E. Zukanović, Criscito (C) – Lerager, L. Mazzitelli, Radovanović – Panděv, Kouamé.
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Lapadula, Gi. Pezzella, Biraschi, Rolón, Bessa, Dalmonte, P. Pereira, Lakićević, Schafer.

    Rozhodčí: Massa – Cecconi, Alassio.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemné zápasy

    Od postupu Spalu mezi italskou elitu v minulé sezoně se tyto dva týmy utkaly třikrát. Janov ještě nedokázal svého soupeře porazit, v loňské sezoně totiž vyhrál Spal doma 1:0 a v Janově se zrodila remíza 1:1. Remíza 1:1 se zrodila i v prvním utkání letošní sezony v Janově.
     
    Janov CFC

    Hosté jsou na tom ve srovnání s domácími v tabulce o něco hůře. Pět kol před koncem sezony jsou na 15. místě s pětibodovým náskokem před 18. Empoli, rozhodně tak ještě v boji o záchranu nemají vyhráno. Jejich forma je navíc slabá – z posledních sedmi utkání vytěžili jen 4 body, paradoxně ale získali tři výhrou nad Juventusem. V posledních pěti zápasech vstřelili jediný gól, koncovka je tak obrovský problém týmu z Janova. Navíc obrana Janova je kromě posledních tři týmů nejhorší v Serii A. Hosté ale dnes nutně potřebují zabodovat, aby nespadli v tabulce ještě hlouběji. Venku ale za celou sezonu vyhráli jen dvakrát...

    Posledních 5 zápasů:
    Udinese – Janov 2:0
    Janov – Inter 0:4
    Neapol – Janov 1:1
    Sampdoria – Janov 2:0
    Janov – FC Turín 0:1
     
    Spal

    Domácí ještě teoreticky bojují o záchranu, prakticky by už ale mít jistotu účasti v další sezoně Serie A. Před tímto kolem byli na 13. místě se ziskem 38 bodů, co znamená náskok 9 bodů před 18. Empoli. Spalu k této pozici výrazně dopomohla skvělá forma v posledních týdnech, z posledních šesti utkání totiž Spal vyhrál až pět včetně zápasů proti AS Řím, Laziu nebo Juventusu. V posledním kole navíc ještě navýšil svůj náskok v přímém souboji s Empoli, který vyhrál 4:2. Na vlastním hřišti je Spal čtvrtým nejhorším týmem Serie A, poslední tři domácí utkání ale dokázal vyhrát.

    Posledních 5 zápasů:
    Frosinone – Spal 0:1
    Spal – Lazio 1:0
    Cagliari – Spal 2:1
    Spal – Juventus 2:1
    Empoli – Spal 2:4
     
    Vítejte u on-line přenosu z utkání Spal – Janov CFC, které se odehraje ve 34. kole italské Serie A. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 36. Felipe (Vicari) – 57. Lapadula

    Karty:   4. Felipe (SPAL), 39. Vicari (SPAL), 54. Petagna (SPAL) – 62. Romero (JAN), 66. Rolón (JAN), 81. Lapadula (JAN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:15.
    Spal: Viviano – Bonifazi, Vicari, Felipe (60. Regini) – Lazzari, Murgia, Missiroli, Kurtić, Fares – Petagna (85. Paloschi), Floccari (C) (72. Antenucci).
    Náhradníci: A. Gomis, Fulignati, Poluzzi – Antenucci, Valoti, Regini, Valdifiori, Schiattarella, F. Costa, Paloschi, Rizzo Pinna.

    Janov CFC: Radu – Lazović, Romero, Günter (46. Lapadula), E. Zukanović, Criscito (C) – Lerager, L. Mazzitelli (40. Rolón), Radovanović – Panděv (68. Biraschi), Kouamé.
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Lapadula, Gi. Pezzella, Biraschi, Rolón, Bessa, Dalmonte, P. Pereira, Lakićević, Schafer.

    Rozhodčí: Massa – Cecconi, Alassio
    thejrc.org