Japonsko – Itálie 1:5 (kon.) | Norsko – Kanada 2:14 (kon.) | USA – J. Korea 4:0 (kon.)
Švédsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Norsko
2:14 (0:6, 1:7, 1:1)
Kanada
Neděle 28.04.2019, 13:00 • Ostravar aréna • MS v para hokeji
Partner:
     
    42:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    ZACH LAVIN byl zcela sám před Haugenem, obdržel přesný kros od McGregora a bez potíží zavěsil. Signalizovaný trest Norska se neukládá. Asistence: Tyler McGregor.
     
    30:56
    Norsko právě vstřelilo branku!
    AUDUN BAKKE vystřelil na ose hřiště a Watson je pokrčil rameny, že nic neviděl. V cestě mu stáli dva hráči a puk se zastavil až v jeho brance. Využitá norská přesilovka. Asistence: Morten Vaernes, Knut Andre Nordstoga.
     
    27:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Haugen vyrazil jednu střelu, pak dorážku TYLERA McGREGORA, ale na doklepnutí volného puku za čáru už nemohl žádným způsobem reagovat. 1:13! Asistence: Zach Lavin.
     
    25:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    BILLY BRIDGES vystřelil do gólmana a přes jeho tělo se puk převalil do branky. Bez asistence.
     
    23:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy už se ani neradují a dál strojově dávají góly. Po Hickeyho příhře TYLER McGREGOR nekompromisně zavěsil pod víko, když norský brankář hodně často předem leží a dělá to Kanaďanům jednoduché. Asistence: Liam Hickey.
     
    23:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané trestají Nory za čestný gól parádní kombinací vedoucí k desáté trefě. Centr Bridges pod sáněmi nahrál doleva, odtud Armstrong na pravé křídlo, kde byl ROD CRANE a pohodlně skóroval do prázdné. Asistence: Rob Armstrong, Billy Bridges.
     
    22:52
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Ostravar aréna bouří, Norsko skóruje poprvé proti Kanadě. Rodící se brejk Solberga uhasil Hickey důraznou hrou do těla, jenže Nor udržel i v pádu puk na levém kruhu, odkud našel úplně zapomenutého OLU OISETHA a ten se s nabídnutou šancí vypořádal nejlepším způsobem – dal Watsonovi gól. Asistence: Loyd Remi Solberg.
     
    21:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Brankostroj pokračuje, Cozzolino lehce našel mezi kruhy rozjetého BILLYHO BRIDGESE a ten bombou o horní tyč přidal už devátý zásah. Asistence: Dominic Cozzolino.
     
    19:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    To bylo rychlé, stačilo 9 sekund k využití přesilovky. Mc Gregor předal LIAMU HICKEYMU na levou stranu a ležícího brankáře nebylo těžké překonat. Asistence: Tyler McGregor.
     
    19:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Norská obranná hra vypadá tragicky, ale vše vyplývá z toho, že Norové nestíhají s Kanaďany bruslit. Bridges teď přenechal puk za sebe mezi kruhy, LIAM HICKEY se ho ujal a letmo stínován obráncem zavěsil. Asistence: Billy Bridges.
     
    12:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Norové působí odevzdaně a ani ke kanadským hráčům nepřistupují. Ti si pak dělají v útočném pásmu, co je napadne. Westlake teď z pozice centra narýsoval na pravý kruh přesnou přihrávku, kterou TYLER McGREGOR z první překonal natahujícího se Groelina. Asistence: Greg Westlake.
     
    11:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    LIAM HICKEY z hranice levého kruhu zamířil přesně a zaokrouhlil na 0:5. Asistence: Tyrone Henry.
     
    10:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    DOMINIC COZZOLINO převzal kotouč někde na levém kruhu, dva bránící hráči k němu nestihli přistoupit a nezareagoval ani Groeline. Po střele zblízka je to už 0:4. Asistence: Rob Armstrong.
     
    06:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krasojízda mistrů světa pokračuje a Norové nestíhají. BILLY BRIDGES si před Groelinem dojel odražený kotouč, zaklonil se v sáních a i v pádu vsítil třetí gól. Bez asistence.
     
    05:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    McGregor z prostoru mezi kruhy vystřelil po ledě, jeho pokus se odrazil ke GREGU WESTLAKOVI a ten zkušeně prohodil gólmana Groelina. Asistence: Tyler McGregor.
     
    02:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Na první gól potřebovaly javorové listy necelé tři minut. CORBYN SMITH v poloze ležícího střelce mezi kruhy poslal puk po ledě až do branky. Zdálo se, že možná ještě před brankoviště zasáhl Lehoux, ale rozhodčí to viděli jinak. Asistence: Liam Hickey.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 23. Oiseth (Solberg), 31. Bakke (Vaernes, Nordstoga) – 3. Smith (Hickey), 6. Westlake (McGregor), 7. Bridges, 11. Cozzolino (Armstrong), 12. Hickey (Henry), 13. McGregor (Westlake), 20. Hickey (Bridges), 20. Hickey (McGregor, Lavin), 22. Bridges (Cozzolino), 24. Crane (Armstrong, Bridges), 24. McGregor (Hickey), 26. Bridges, 28. McGregor (Lavin), 43. Lavin (McGregor)


    Norsko: Groeline (od 16. Haugen) – Pedersen, Hamre, Nordstoga, Sundt – Vaernes, Oiseth, Aankekre, Rivera, Solberg "C", Grösfjeld, Krististuen, Schröderová.
    Kanada: Watson (Larocque) – Henry, Hickey, Crane, Armstrong, Gemmell – Lavin, McGregor "C", Westlake, Bridges, Cozzolino, Smith, Riley, Lehoux.

    Rozhodčí: Jamaguči (Japonsko) – Lewis (USA), Vaněk (Česká republika)

    Diváci: 762
    ocianews.com