Mohuč – RB Lipsko 3:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:3 (1:2)
RB Lipsko
Pátek 03.05.2019, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Parádní utkání plné branek, napětí a emocí je u konce. Hosté dvakrát vedli o dvě branky, ale vedení nakonec neudrželi. Lukas Klostermann se za hosty blýskl dvěma góly, Timo Werner dnes navíc nasbíral hned tři body. Branky domácího celku vstřelili Karim Onisiwo, Moussa Niakhaté a Jean-Philippe Mateta.

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 9:1. Fauly: 14:12. (22:26:35)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lipsko to rozehrálo rychle a do otevřené obrany. Willi Orban měl na noze rozhodující trefu, ale Florian Müller v domácí brance skvěle zakročil a předvedl zákrok večera!
     
    90+2
    V úplném závěru se vracíme do OPEL ARÉNY, kde již probíhá nastavení. Domácí fanoušci jsou s výsledkem spokojení, ale nyní budou sledovat standardku Lipska.
     
    90
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Matheus Cunha.
    83. Jean-Philippe MATETA - 3:3
     
    83
    Mainz právě vstřelil branku!
    Nyní OPEL ARÉNA již bouří a má parádní důvod, Mohuč stahuje dvoubrankové manko! JEAN-PHILIPPE MATETA dostal úžasnou přihrávku od Jeana-Paula Boëtiuse. Nejlepší domácí střelec poté zamířil k levé tyčce a Péter Gulácsi se jen marně snažil zasáhnout. Asistence: Jean-Paul Boëtius.
     
    Ve zbytku duelu vám nabídneme pouze důležité události. Lipsko stále vede o jednu branku, aktivní Mohuč se to ovšem pokouší zvrátit.
     
    79
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Philippe Gbamin, přichází Alexandru Maxim.
     
    70
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Amadou Haidara.
     
    67
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Bote Baku, přichází Pierre Malong.
     
    Omlouváme se za technické potíže. Pokoušíme se vše dát do pořádku!
    67. Moussa NIAKHATÉ - 2:3
     
    67
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí vykřesali branku naděje! Aarón rozehrál rohový kop z levé strany a po sérii odrazů se míč dostal až na nohu MOUSSY NIAKHATÉHO, jenž se v malém vápně prosazuje a snižuje!
     
    66
    Akci hostujícího celku zakončoval na pravém křídle Lukas Klostermann, který přihrával do vápna. Tam se ale nikdo ke střele nedostal a nakonec se k balonu dostali domácí.
     
    64
    Konrad Laimer nyní na útočné polovině domácího celku poslal k zemi Latzu, jenž se před něj pokoušel dostat. Hra tak bude pokračovat standardní situací Mohuče.
     
    63
    Poslední minutky jsou od domácího celku směrem do útoku celkem marné, nejspíše je zlomila třetí inkasovaná branka. Lipsko naopak kontroluje hru a pokouší se hrát aktivně.
     
    61
    Hosté se nyní dostali do šestnáctky a Timo Werner myslel na druhou branku a celkově čtvrtý bod. Míč se mu ale nepovedlo ideálně zpracovat a střela nepřišla.
     
    60
    Další snažení domácí Mohuče nebude zakončeno. Červení se objevili v ofsajdovém postavení a hra tak bude pokračovat odkopem od branky Gulácsiho.

    David Panuška

    Branky: 43. Onisiwo (Latza), 67. Niakhaté, 83. Mateta (Boëtius) – 20. Klostermann (Werner), 32. Klostermann (Werner), 49. Werner (Forsberg)

    Karty:   55. Brosinski (MAI) – 52. Kampl (RBL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 9:1. Fauly: 14:12.
    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Niakhaté, Hack, Aarón – Baku (67. Malong), Gbamin (79. Maxim), Latza – Boëtius – Onisiwo (46. Mateta), Quaison.
    Náhradníci: Zentner – Bungert, Malong, Öztunali, Maxim, Ujah, Mateta.

    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Mukiele, Konaté, Orban, Halstenberg – Laimer (70. Haidara), Kampl, Forsberg – Y. Poulsen (90. Cunha), Werner.
    Náhradníci: M. Müller – Saracchi, Demme, Bruma, Haidara, Ilsanker, Cunha.

    Rozhodčí: Steinhausová – Aarnink, Stein
    thejrc.org