Itálie – Norsko 0:1 (po pr.) | Kanada – J. Korea 10:0 (kon.) | USA – Česko 10:2 (kon.)
konec
Kanada
10:0 (4:0, 4:0, 2:0)
Jižní Korea
Pátek 03.05.2019, 16:30 • Ostravar aréna • MS v para hokeji • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:35 LAVIN - 10:0
     
    43:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě. Korejci netakticky ve čtyřech hráčích naháněli Cozzolina, ten jednoduše nahrál za sebe na kruh, kde byl zcela volný ZACH LAVIN a Yu jeho zakončení neudržel. Asistence: Dominic Cozzolino.
    36:37 HICKEY - 9:0
     
    36:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    LIAM HICKEY ukázal neuvěřitelnou práci. S pukem na pravé hokejce prošel do útočného pásma a přebruslil korejské obránce až před branku, kde zblízka nezakončil. Ale vezl si kotouč dál, na levém kruhu se otočil a ranou do horní poloviny branky dal gól. Bez asistence.
    29:59 MCGREGOR - 8:0
     
    29:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nezbývá než se poučit a příště se nesnažit nic předvídat, když hraje Kanada. S poslední sekundou druhé třetiny ještě skóruje TYLER McGREGOR, který si dojel a z úhlu neuvěřitelně pod víko zavěsil svoji předchozí vyraženou střelu. I prostřední část končí 4:0. Bez asistence.
    27:05 BRIDGES - 7:0
     
    27:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    BILLY BRIDGES zahýbal rameny, vykroužil si z kruhu na střed a milimetrově přesnou ranou dal už sedmý gól Kanady. Asistence: Antoine Lehoux, Liam Hickey.
    20:41 MCGREGOR - 6:0
     
    20:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Korejci nedokázali mezi kruhy dostat puk, který už měli na hokejkách, ven z pásma. A přišel trest. TYLER McGREGOR na levém kruhu prostě napálil kotouč a Yuova lapačka mávla na prázdno. Asistence: Zach Lavin, Greg Westlake.
    16:22 HICKEY - 5:0
     
    16:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Westlake s LIAMEM HICKEY si pohráli s korejskou obrannou dvojicí, první z jízdy přesně nahrál a druhý pohodlně zakončil do odkryté branky. Asistence: Greg Westlake, James Gemmell.
    13:56 COZZOLINO - 4:0
     
    13:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    DOMINIC COZZOLINO dokončil práci po předchozí Bridgesově střele. Po ledě našel prostor u vzdálenější tyče. Asistence: Billy Bridges.
    08:08 WESTLAKE - 3:0
     
    08:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    No to je neuvěřitelné, Korea si dává další vlastní gól a prohrává 0:3! Křížnou přihrávku zachytil a dovezl až do vlastní branky Jong Kyung Lee. Využitá přesilovka je připsána GREGU WESTLAKOVI. Asistence: Liam Hickey, Billy Bridges.
    06:37 ARMSTRONG - 2:0
     
    06:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané sice se štěstím, ale bleskově přidávají druhou branku a sen Korejců o finále se hroutí. ROB ARMSTRONG vyslal kotouč z levého kruhu a ten odrazem od bránícího hráče obloučkem zapadl za nepřipraveného gólmana. Bez asistence.
    06:00 HICKEY - 1:0
     
    06:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    LIAM HICKEY nastartoval motor a odpálil jadernou střelu z hranice levého kruhu. Man Gyun Yu vůbec nestihl na dělovku reagovat. Už druhou asistenci na turnaji si připisuje kanadský gólman. Asistence: Dominic Larocque.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 6. Hickey (Larocque), 7. Armstrong, 9. Westlake (Hickey, Bridges), 14. Cozzolino (Bridges), 17. Hickey (Westlake, Gemmell), 21. McGregor (Lavin, Westlake), 28. Bridges (Lehoux, Hickey), 30. McGregor, 37. Hickey, 44. Lavin (Cozzolino)


    Kanada: Larocque (Watson) – Henry, Hickey, Crane, Armstrong, Gemmell – Lavic, McGregor "C", Westlake, Bridges, Cozzolino, Dunn, Riley, Lehoux.
    Jižní Korea: Man Gyun Yu (od 31. Jae Woong Lee) – Young Jae Cho, Young Sung Kim, Si Woo Choi, Kwang Hyuk Choi, Dong Shin Jang – Ju Seung Lee, Jong Ho Jang "C", Dea Jung Kim, Jong Kyung Lee, Sanglak Kim, Jun Yong Lee.

    Rozhodčí: Grumsen (Dánsko) – Rundström (Švédsko), Vaněk (Česká republika)
    thejrc.org