Rumunsko – Nizozemsko 3:1 (kon.) | Polsko – Japonsko 7:4 (kon.) | Estonsko – Ukrajina 4:3 (po pr.)
konec
Rumunsko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Nizozemsko
Sobota 04.05.2019, 12:00 • Tondiraba Ice Hall, Tallinn • Mistrovství světa - I. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 PETER - 3:1
     
    58:16
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Branku přes celé kluziště vsítil BALASZ PETER, který se zmocnil puku u mantinelu ve svém pásmu. Asistence: Yevhen Yemelianenko, Daniel Tranca.
    37:26 BOER - 2:1
     
    37:26
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Ani se nedalo moc čekat, že by z té akce mohl být gól, ale přeci! Po dlouhém zápolení za brankou Rumunska se podařilo Nordemannovi dostat zpět k puku, povyjet si zpoza branky a přihrát na levou stranu brankoviště k LEVI BOEROVI, jenž zasunul puk za Tokeho záda. Asistence: Jasper Nordemann.
    20:46 GOGA - 2:0
     
    20:46
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Další rumunská využitá přesilovka! Po vhazování rozehráli Rumuni rychlou kombinaci, sevřeli soupeře u brankoviště a otevřeli tím prostor v pravém kruhu, kam si najel ATTILA GOGA, jenž poslal puk na bližší tyč a zvyšuje na 2:0. Asistence: Anton Butochnov, Szilard Rokaly.
    03:51 BIRO - 1:0
     
    03:51
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Favorité využívají přesilovku svého týmu! Nizozemci nechali trestuhodně volnou celou pravou polovinu, kam se dostal puk k Borysenkovi. Ten si sjel blíž k pravému kruhu, vystřelil a puk před brankářem Oosterwijkem byl tečován GERGEM BIREM. Asistence: Pavlo Borysenko, Yevhen Yemelianenko.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Biro (Borysenko, Yemelianenko), 21. Goga (Butochnov, Rokaly), 59. Peter (Yemelianenko, Tranca) – 38. Boer (Nordemann)


    Rumunsko: Toke (Polc) – Borysenko, Yemelianenko, Sallo, Farkas, Goga, Bors, Mihaly, Gyorey – Molnar, Gliga, Biro – Rokaly, Butochnov, Reszegh – Peter, Tranca, Constantin – Casaneanu, Irimia, Csergo.
    Nizozemsko: Oosterwijk (Hrelja) – Collier, Klem, Vogelaar, Suurhoff, van Haren, van der Vossen, Boer, Knoop – de Hondt, Stempher, Mason – Verkiel, Oosterveld, Bison – den Edel, Nordemann, Borgman – Smit, Willems, Sikma.

    Rozhodčí: Barcelo (FRA) – Merten (GER), Nedeljkovič (SRB)

    Diváci: 431
    thejrc.org