J. Korea – Litva 1:2 (kon.) | Kazachstán – Bělorusko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Kazachstán
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
Bělorusko
Sobota 04.05.2019, 13:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Mistrovství světa divize IA je v plném proudu a dnes jsou na programu další zápasy. Vítěz a druhý tým tohoto šampionátu si zajistí účast na MS elitní skupiny v příštím roce. My se v tomto online přenosu zaměříme na duel mezi týmy Kazachstánu a Běloruska.
     
    Kazachstán

    Kazaši se v elitní skupině ukázali naposledy v roce 2016. Tehdy skončili na posledním, tedy šestnáctém místě a dosud tak hraje o divizi níže. Také tým Kazachstánu by rád nakoukl zpět na vrchol, ovšem o to budou usilovat např. i Bělorusové, kteří spadli loni a po roční odmlce by také chtěli nahoru. Většinu kazašského týmu tvoří hráči z bývalé Astany, nyní Nur-Sultanu, jenž hraje KHL. Kazaši zatím mají turnaj rozjetý velmi dobře, po třech odehraných duelech mají na svém kontě plný počet bodů, tedy devět a v tabulce jsou o horší skóre druzí za prvním Běloruskem. Postupně porazili Slovinsko, Litvu a Jižní Koreu. Dnes je tak čeká přímý souboj o první příčku tabulky právě s celkem z Běloruska.
     
    Bělorusko

    Bělorusové na tomto šampionátu patří k favoritům na postup do elitní skupiny. V loňském roce ji totiž Bělorusové opustili, když spadli právě do IA divize. A letos by tak chtěli učinit rychlý návrat zpět. Zatím pro to dělají maximum. Po třech odehraných duelech mají na svém kontě plný počet bodů, a sice devět. Zvítězili nad Litvou, Maďarskem a Slovinskem. Dnes by tak rádi připsali další body, proti Kazachstánu je ale nečeká úplně snadná cesta. Většinu týmu tvoří hráči z KHL, takže Bělorusové nasbírali takřka to nejlepší, co mají. Uvidíme, zda se nakonec budou radovat z postupu mezi elitu v nejkratším možném termínu. Čeká nás další zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
     
    Tabulka po třech odehraných duelech

    1. Bělorusko
    2. Kazachstán
    3. Jižní Korea
    4. Litva
    5. Slovinsko
    6. Maďarsko
     
    Úvodní sestavy:

    Kazachstán: Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Makljukov, Dietz, Orechov, Klešenko, Šalapov, Semjonov (A) – Michajlis, St. Pierre, Bochenski (C) – Ševčenko, Boyd, Nekrjach – Žajlauov (A), Sagadějev, Akolzin – Petuchov, Asetov, Rymarev – Šestakov

    Bělorusko: Osipkov (Miltchakov) – Bailen, Lisovec, Chenkel, Solovjov, Jevenko (A), Ustiněnko, Bokun – Demkov, Platt (A), Kovyršin – Lopačuk, Šarangovič, Suško – Volkov, Kitarov (C), Feoktisov – Kogalev, Kislyj, Maljavko S. – Maljavko A.

    Rozhodčí: Garon (Kanada), Šír (Česko) – Constantineau (Francie), Monnaie (Belgie).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Bělorusové se hned na úvod zápasu dostali do útočné třetiny, o puk ale přišli a do akce na druhé straně pak stříleli Kazaši. Leč jejich střela šla mimo.
     
    01:01
    Nahození puku před běloruskou branku, Kazaši opět zaútočili. Ale znovu to bylo neúspěšné.
     
    01:41
    Anton Sagadějev podržel puk v obranném pásmu a poté šli Kazaši znovu před brankou Běloruska, Osipkov nemusel zasahovat. Pokus šel znovu vedle jeho branky.
     
    02:42
    Bělorusové byli znovu pod tlakem. Rymarev vyslal nebezpečnou střelu, kterou běloruský brankář kryje levým betonem.
     
    03:26
    Darren Dietz se natlačil po pravém křídle do teritoria Bělorusů. A znovu tak byl soupeř Kazachstánu pod tlakem. Nicméně ho ustál.
     
    04:12
    Do první šance se dostali Bělorusové a do zákroku šel Karlsson. Po něm nechal hru přerušit.
     
    04:54
    Běloruský celek se znovu dostal do předbrankového prostoru před Karlssonem, jenž opět vytasil přesný zákrok a opět je hra pozastavena.
     
    05:12
    Nyní obránci Kazachstánu sebrali soupeři puk a hned s ním zamířili na druhou stranu. Bochenskiho střela však Osipkova nijak zvlášť neohrozila.
     
    06:15
    Brandon Bochenski vystřelil z pravého kruhu a jeho štiplavý pokus vykryl znovu Osipkov a i ten nechal hru pozastavit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:22
    Těsně před Osipkovem sklepl kotouč Dmitrij Ševčenko, ale puk si cestu mezi tři tyče nenašel. A Kazaši se stále drží v útočném pásmu a pokračují v tlaku.
     
    07:00
    Stanislav Lopačuk si sjížděl na pravý kruh a chvilku před ním zívala odkrytá klec. Avšak na přihrávku od spoluhráče nedosáhl a velkou šanci tak promarnil.
     
    07:58
    Jegor Šalapov spěchal za kotoučem do útočného pásma, nestihl ho však dojet a je z toho zakázané uvolnění Běloruska, které kotouč daleko poslalo. Vhazuje se po pravici Osipkova.
     
    08:36
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Aktivita Kazachů je nyní právem využita. St. Pierre našel zpoza branky Bělorusů na pravé straně NIKITU MICHAJLISE, který pohotovou střelou našel skulinku u levé Osipkovy tyče a propálil ho nad ramenem – 1:0. Asistence: Martin St. Pierre a Brandon Bochenski.
    08:36 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    10:24
    Bělorusové se pokusili dostat se do blízkosti kazašské branky, ale jejich následná střela šla mimo. Znovu tak hru rychle na druhou stranu otáčí Kazachstán.
     
    11:05
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Kristian Chenkel – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    11:05
    Následuje první komerční přestávka zápasu.
     
    11:14
    Kazaši mají k dispozici přesilovou hru, která může trvat čtyři minuty. Už se uhnízdili v běloruském pásmu a kombinují před Osipkovem.
     
    11:39
    Nyní se k puku dostali Bělorusové a okamžitě ho vyhazují až před branku Kazachstánů. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    12:09
    Dietz pálil od modré čáry a jeho dělovku schytal obětavě Volkov. Následně pak dorážel před běloruským brankářem ještě Orechov, ale i tuto situaci Osipkov ustál.
     
    12:31
    Nikita Michajlis číhal na levém kruhu a Bělorusové mohou být rádi, že pouze promáchl. Chvilku totiž Osipkov nechal nepokrytou pravou část své branky.
     
    13:08
    Dietz nahodil puk před branku soupeře a Boyd poté tečoval, ale znovu Osipkova Kazaši neprostřelili. Následně pak se Bělorusové znovu osvobozují.
     
    13:59
    Další tlak před brankou Osipkova. Nejprve vyrazil střelu Sagadějeva a poté pokryl i dorážku Nikity Michajlise. Hra je opět přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    14:38
    Nekrjachova střela končí mimo tři tyče a běloruský trest se už krátí.
     
    15:05
    Bělorusové jsou v plném počtu.
     
    15:12
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Bělorusové už byli v plném počtu, ale hned na to inkasují. V těsném prostoru před Osipkovou brankou číhal TALGAT ŽAJLAUOV, jenž poté dokázal z levé strany Osipkova překonat do poloodkryté klece – 2:0. Asistence: Jevgenij Rymarev.
    15:12 Talgat ŽAJLAUOV - 2:0
     
    16:08
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Darren Dietz – 2 min., podrážení).
     
    16:37
    Bělorusové mají šanci dostat se na dostřel Kazachům, v přesilové hře se pokusili ohrozit Karlssona, ale marně. Kazaši se osvobozují a posílají puk až před Osipkova.
     
    17:10
    Znovu stejná situace a Kazaši šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    17:35
    Obrana Kazachstánu opět velmi dobře zapracovala a nedovolila Bělorusům uspět. Záhy se pak znovu Kazachstán osvobozuje.
     
    18:08
    Kazachstán je v plném počtu a své oslabení ustál bez úhony.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Bělorusové mají puk a ještě to zkoušejí před brankou Karlssona, ten ale znovu utěsnil svou branku a nepustil za svá záda další soupeřovu střelu.
     
    19:55
    Poté Kazaši vytěsnili puk do středního pásma a už se nic nestane. První třetina je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Kazachstánem a Běloruskem je u konce. V ní se Kazaši dostali do dvoubrankového vedení a dělají tak vše pro to, aby si dnes zajistili postup do elitní skupiny mistrovství světa. K tomu jim pomůže tříbodová výhra nad Bělorusy. Jakýkoli jiný výsledek by tak znamenal, že by neměli Kazaši ještě nic jistého. Uvidíme, jak se dnešní duel vyvine. Bělorusové rozhodně nic nebalí. Druhá třetina začne přibližně ve 14:15.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Kazaši se vydali před běloruskou branku a kotouč se poté odrazil od Osipkova betonu. Poté zamířil do rohu kluziště.
     
    20:33
    Vhazuje se před brankou Kazachstánu po předchozím zakázaném uvolnění. Bělorusové tak zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    21:18
    Nikita Michajlis bojoval za běloruskou brankou o kotouč, nakonec se mu ho nepovedlo získat a na druhou stranu hru otáčejí Bělorusové.
     
    21:53
    Avšak k žádné střele se nedostali a kotouč získala obrana Kazachů, kteří vytáhli hru do středního pásma.
     
    22:05
    Ani nyní neohrozili Karlssonovu klec. Na opačném konci pak Akolzin z úhlu mohl střílet na prázdnou branku, ale místo toho zatáhl kotouč za branku soupeře a nepřesně přihrál.
     
    23:07
    Zakázané uvolnění Bělorusů stěhuje hru před branku Osipkova a vhazovat se tak bude v jeho blízkosti. Tentokráte zadarmo získali pásmo zase Kazaši.
     
    23:21
    Další nebezpečné počínání před brankou Osipkova. Při své střele zlomil hůl Maxim Semjonov a do zakončení se tak vůbec nedostal.
     
    23:38
    Šarangovič nechal kotouč Bailenovi, který střílel z prostoru mezi kruhy. Důležitý zákrok však předvedl Henrik Karlsson, který sklapnutím svých betonů nepustil kotouč za svá záda.
     
    24:49
    Akolzin byl v další šanci před brankou Běloruska, jenže opět příliš dlouho váhal se střelou a nakonec z akce Kazachstánu sešlo. Na druhou stranu pak míří zase Bělorusové.
     
    25:18
    Maxim Suško vyslal na kazašskou branku další nebezpečnou střelu a Henrik Karlsson se opět zaskvěl. Dalším zákrokem dostal puk pod kontrolu a podržel svůj tým.
     
    25:42
    Slibně se rozvíjející akci Běloruska zastavilo postavení mimo hru, ve kterém byl Sergej Maljavko. Hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    26:05
    Arťom Kyslij byl tísněn obranou Kazachstánu a jeho střela poté neměla takovou razanci a neohrozila tak Henrika Karlssona v brance Kazachstánu.
     
    26:49
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové se dostávají Kazachům na kontaktní branku. ARŤOM DEMKOV hned po vhazování napálil puk a ten se zastavil až za zády Henrika Karlssona – 2:1. Asistence: Geoff Platt.
    26:49 Arťom DEMKOV - 2:1
     
    27:28
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Nick Bailen – 2 min., podrážení).
     
    27:45
    Martin St. Pierre vystrašil Osipkova, na kterého vyslal přízemní střelu. Po ní ukryl kotouč běloruský brankář do lapačky a přerušil hru.
     
    28:35
    Nekrjach si nabruslil na levou stranu a poté vyslal další střelu směrem k brance Běloruska, ale Osipkov si dokázal poradit.
     
    29:00
    Kazaši se stále drží v pásmu soupeře a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Zatím se jim ale nedaří Osipkova překonat. Hned na to se Bělorusové osvobozují.
     
    29:28
    Bělorusko je už v plném počtu.
     
    30:01
    Jsme za polovinou základní hrací doby a Kazaši stále vedou, nyní už pouze rozdílem jediné branky.
     
    30:20
    Nahození až před běloruskou klec špatně tečoval Ševčenko, znovu však byl proti Osipkov. Ten dalším zákrokem podržel běloruský tým.
     
    31:11
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:17
    Vyloučení v týmu Bělorusko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Stanislav Lopačuk.
     
    32:26
    Velká skrumáž před Osipkovem, ale fantasticky dokázal brankář Běloruska další šanci Kazachstánu pokrýt. Poté se Bělorusové osvobozují.
     
    33:13
    Z levé strany pálil Brandon Bochenski, avšak Osipkov znovu drží svůj tým, když vytáhl další pohotový zákrok a opět nedovolil Kazachům odskočit.
     
    33:53
    Další obléhání branky Běloruska nepřineslo kýžené ovoce pro Kazachy a Bělorusové znovu posílají puk až před branku Henrika Karlssona.
     
    34:17
    Bělorusko se ubránilo a už je v plném počtu.
     
    34:51
    Alichan Asetov byl dalším hráčem Kazachstánu, který ztroskotal na běloruském brankáři. Osipkov znovu zakročil a útočníkům Kazachstánu tak doslova motá hlavy.
     
    35:35
    Od vlastní branky zakládají další akci Kazaši a jdou pukem před branku Běloruska. Osipkov tak bude muset být ve svém brankovišti opět pozorný.
     
    36:00
    Ševčenko z vrcholu pravého kruhu vyslal přízemní střelu a tak končí opět na Osipkovovi. Ten tak posílá puk okamžitě mezi své spoluhráče.
     
    36:30
    Sagadějev napřáhl na vrcholu levého kruhu a jeho pokus zaletěl před běloruskou klec, kde se o kotouč postarali obránci Běloruska.
     
    38:10
    Další šance Kazachů, ti se snaží navýšit své vedení, aby na své hokejky přivedli klid. Ale znovu byli Bělorusové proti.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Nick Bailen – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se Bělorusko dostalo Kazachstánu na dostřel jediné branky a je zpátky ve hře. V úvodu třetí části hry budou Kazaši dohrávat svou přesilovou hru, kterou utnula siréna konce prostřední části hry. Ještě nás tak čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 15:05.
     
    Střely na branku: 28 – 13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Kazaši rozvinuli akci před běloruskou brankou, do zakončení se však nedostali. Nicméně stále drží útočné pásmo.
     
    40:55
    Po vhazování v běloruském pásmu se k puku dostali právě hráči Běloruska a poslali ho až před branku Karlssona.
     
    41:27
    Tvrdá rána Dietze od modré čáry končí na Osipkovi a Bělorusové se ubránili další akci kazašského týmu.
     
    41:46
    Bělorusové jsou už v plném počtu.
     
    42:33
    A hned se natlačilo před kazašskou klec, kde rozvíjejí akci před brankou Henrika Karlssona.
     
    43:00
    Obrana Kazachů ale dostala puk na své hokejky a poslala ho do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    43:15
    Asetov si to namířil před branku Osipkova a poté vystřelil. Brankář Bělorusů si ale připsal další zákrok a hned nechal hru přerušit.
     
    43:36
    Darren Dietz připsal dobrý obranný zákrok proti střele Sergeje Maljavka a pomohl tak výrazně brankáři Henriku Karlssonovi.
     
    44:16
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Kazaši ztrácejí své vedení a začíná se znovu od začátku. NIKITA FEOKTISOV dostal přihrávku od zadního mantinelu od Volkova a poté zblízka nedal Karlssonovi žádnou šanci – 2:2. Asistence: Arťom Volkov a Alexandr Kitarov.
    44:16 Nikita FEOKTISOV - 2:2
     
    45:53
    Akolzin dostal přihrávku od Sagadějeva a z první vystřelil. Znovu proti němu zasáhl rozchytaný Alexandr Osipkov.
     
    46:27
    Vyloučení v týmu Kazachstán (Maxim Semjonov – 2 min., držení).
     
    46:54
    Bělorusové mají velkou šanci strhnout vedení na svou stranu v nabídnuté přesilové hře.
     
    47:16
    Jenže Kazaši se dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    47:40
    Bělorusům utekl puk do středního pásma a znovu tak musejí zakládat akci znovu. To ale hraje do karet Kazachům, kteří mohou rychle vystřídat.
     
    48:07
    Další osvobození Kazachstánu, kterému se už začíná oslabení hodně krátit.
     
    48:27
    Kazachstán je už v plném počtu.
     
    49:09
    Od modré pálil Darren Dietz a jeho pokus srazila obrana Běloruska do bezpečí. Pak se ale puk dostal znovu ke Kazachům, kteří ohrozili Osipkova. Ten zakročil a zastavil hru.
     
    50:03
    Další střelu Dietze, tentokráte už zblízka, kryje Osipkov a opět přerušuje hru. Znovu se tak bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    50:27
    Až nyní se po delší době dostali hráči Běloruska před kazašskou klec, kterou však svým dalším pokusem do zdárného konce nedotáhli.
     
    51:10
    Nekrjach vyslal střelu nad ledem a do akce musel jít zase Osipkov. Jeho další zákrok tak znamená udržení slibného výsledku.
     
    51:53
    Žajlauov ustál souboj s protihráčem a dostal se pak do zakončení, ale obrana Běloruska jeho pokus vytěsnila mimo tři tyče.
     
    52:30
    Metalnikov od modré čáry poslal puk do předbrankového prostoru, kde ho ale nikdo ze spoluhráčů netečoval.
     
    53:05
    Kazaši se znovu neprosadili před brankou Osipkova a do akce šli Bělorusové. Ti si také počínali před Karlssonem hodně nepřesně.
     
    53:44
    Michajlis se dostal k odraženému kotouči a vytáhl ho do středního pásma.
     
    54:35
    Dmitrij Ševčenko z otočky střílel mezi kruhy, jeho pokus ale končí znovu jen na obraně Běloruska.
     
    56:19
    Znovu se Kazaši uhnízdili v pásmu Běloruska, ale jejich další střela končí mimo tři tyče. Do akce na druhé straně bleskově míří Bělorusko.
     
    56:50
    Bělorusové se dostávali do akce, ale tu ve středním pásmu zastavila obrana Kazachstánu a otáčí tak hru na druhou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Ševčenkova rána se zastavila na Osipkovi a ten si tak připsal další přesný zákrok.
     
    58:46
    Žajlauov poslal puk před branku Běloruska, tam ale byli jeho spoluhráči tísněni obranou soupeře a nepovedlo se jim zakončit.
     
    59:35
    Arkadij Šestakov střílel z levého kruhu a do akce šel zase Osipkov, který dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    59:45
    Ještě další rána, která mířila před brankou Osipkova byla zastavena obranou a Bělorusko jde ještě do útoku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde prodloužení, které se bude hrát ve třech hráčích na obou stranách a bude trvat pět minut. Tedy pokud žádný tým branku nevstřelí.
     
    Střely na branku: 37 – 16
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:16
    Platt střílel z pravého kruhu, jeho bekhendová střela skončila mimo.
     
    61:00
    Nepřesná akce Kazachů a Bělorusko jde do útoku V úvodu prodloužení je tak aktivnějším týmem.
     
    61:28
    Proti střele Talgata Žajlauova vytasil další přesný zákrok Osipkov a opět tak podržel svůj tým. Ten tak míří do další útočné akce.
     
    62:12
    Darren Dietz z prostoru mezi kruhy pálil na Osipkova, ten jeho pokus kryje svojí hrudí. A poté hned rozehrál puk spoluhráčům, kteří otáčejí hru na druhou stranu.
     
    62:48
    Další akce před Osipkovem. Dmitrij Ševčenko v jeho těsné blízkosti neuspěl. Hra je přerušena a vhazovat se bude před běloruskou klecí.
     
    63:39
    Dustin Boyd zblízka střílel na branku Osipkova a neuspěl. Další tlak Kazachů tak zůstal bez gólového efektu.
     
    63:42
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Je hotovo. ARKADIJ ŠESTAKOV byl vyslán do úniku před běloruskou klec a zblízka pak překonal Osipkova – 3:2. Bod navíc tak berou Kazaši. Asistence: Leonid Metalnikov a Alichan Asetov.
    63:42 Arkadij ŠESTAKOV - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Na straně Běloruska vyhlášen nejlepším hráčem utkání Alexandr Osipkov, na té kazašské pak Talgat Žajlauov.
     
    Je dobojováno. Zápas nakonec muselo rozhodnout prodloužení, ve kterém rozhodli Kazaši o bonusovém bodu navíc. A před zítřejšími posledními utkáními na mistrovství světa divize IA tak už mohou hrát oba týmy v pohodě. Jak domácí Kazachstán, tak i Bělorusko postupují do elitní skupiny MS a za rok se tak mohou těšit na souboje s nejlepšími týmy světa. Třetí Jižní Korea už nemá šanci se bodově ani na jeden tým dotáhnout.
     
    Střely na branku: 42 – 17
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 418 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (15:48:15)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Michajlis (Pierre, Bochenski), 16. Žajlauov (Rymarev), 64. Šestakov (Metalnikov, Asetov) – 27. Demkov (Platt), 45. Feoktisov (Volkov, Kitarov)


    Kazachstán: Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Makljukov, Dietz, Orechov, Klešenko, Šalapov, Semjonov (A) – Michajlis, St. Pierre, Bochenski (C) – Ševčenko, Boyd, Nekrjach – Žajlauov (A), Sagadějev, Akolzin – Petuchov, Asetov, Rymarev – Šestakov
    Bělorusko: Osipkov (Miltchakov) – Bailen, Lisovec, Chenkel, Solovjov, Jevenko (A), Ustiněnko, Bokun – Demkov, Platt (A), Kovyršin – Lopačuk, Šarangovič, Suško – Volkov, Kitarov (C), Feoktisov – Kogalev, Kislyj, Maljavko S. – Maljavko A.

    Rozhodčí: Garon (Kanada), Šír (Česko) – Constantineau (Francie), Monnaie (Belgie)

    Diváci: 7 418
    thejrc.org