Slovensko – Velká Británie 6:1 (kon.)
konec
Slovensko
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Velká Británie
sk Sobota 04.05.2019, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:49
    Slovensko dalo gól!
    V britskej bránke skončil už poltucet pukov. Šikovne to teraz urobil obranca Patrik Koch, ktorý potiahol akciu po pravom krídle a elegantne naservíroval pred bránku ADAMOVI LIŠKOVI a ten sa zo stopercentnej pozície nemýlil.
    Asistencie: Patrik Koch, Marek Ďaloga.
     
    45:35
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti pridávajú ďalší presný zásah. Christián Jaroš nabíjal po modrej čiare na MARTINA MARINČINA, ktorého delovka prepadla Bownsovi popri lapačke a betóne.
    Asistencie: Christián Jaroš, Ladislav Nagy.
     
    39:16
    Slovensko dalo gól!
    Vedieme už trojgólovým rozdielom! Od modrej čiary prudkú delovku poslal na bránku obranca Marinčin. Bowns ešte na túto strelu vedel reagovať, no na následnú dorážku RÓBERTA LANTOŠIHO už nestačil.
    Asistencie: Martin Marinčin, Marko Daňo.
     
    35:51
    Slovensko dalo gól!
    Opäť máme späť dvojgólové vedenie. Akciu zakončil strelou spomedzi kruhov Grman. Jeho zakončenie sa od Bownsovho betónu odrazilo na hokejku MATÚŠA SUKEĽA, ktorý z dorážky nezaváhal.
    Asistencia: Mário Grman.
     
    34:39
    Veľká Británia dala gól!
    Briti využívajú presilovú hru a znižujú stav stretnutia. Pred našou bránkou sa zrodila menšia trma-vrma. Z tejto nepriehľadnej situácie profitoval ROBERT FARMER a zasunul puk za Čiliaka.
    Asistencia: Colin Shields, Ben O'Connor.
     
    28:20
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko sa dostáva do dvojgólového vedenia. TOMÁŠ TATAR prekorčuľoval pred bránku a jasne skóroval z tesnej blízkosti.
    Asistencie: Richard Pánik, Matúš Sukeľ.
     
    09:33
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa dostávajú oprávnene do vedenia v stretnutí! Grmanov nahodený puk od modrej čiary sa odrazil pred bránkou na hokejku TOMÁŠA ZIGA, ktorý vystrelil a od britského hráča puk zašiel do bránky.
    Asistencie: Mário Grman, Michal Čajkovský.
    Marken.cz

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 10. Zigo (Grman, Čajkovský), 29. Tatar (Pánik, Sukeľ), 36. Sukeľ (Grman), 40. Lantoši (Marinčin, Daňo), 46. Marinčin (Jaroš, Nagy), 49. Liška (Koch, Ďaloga) – 35. Farmer (Shields, O'Connor)


    Slovensko: Čiliak (41. Godla) – Sekera (C), Černák, Marinčin, Jaroš, Čajkovský, Grman, Koch, Ďaloga – Tatar (A), Sukeľ, Pánik – Nagy (A), Zigo, Studenič – Liška, Marcinko, Daňo – Buček, Buc, Lantoši
    Velká Británie: Bowns (Whistle) – O'Connor, D. Phillips, Richardson (A), Lee, Ehrhardt, Billingsley, Swindlehurst, Ferrara – Farmer, Perlini, Mosey – Betteridge, Lachowicz, J. Phillips (C) – Lake, Hammond, Dowd (A) – Kirk, Myers, Shields

    Rozhodčí: Stano, Orolin – Gegáň, Smrek

    Diváci: 4 513
    thejrc.org