Roller Storm – Brno 6:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 4:7 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 5:2 (kon.)
IHC Nový Jičín – Uh. Brod 11:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 13:4 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 8:5 (kon.)
Roller Storm – HC Boskovice inline 6:8 (kon.) | IHC Nový Jičín – Devils Zlín 12:6 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 15:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 6:4 (kon.) | IHC Olomouc – Černošice 11:3 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 9:3 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
8:5 (1:2, 1:0, 3:0, 3:3)
Mission Roller Brno
Sobota 04.05.2019, 14:00 • SH Jižní Město, Praha • STILMAT extraliga inline hokeje • 1. kolo
Partner:
     
    47:58
    Brno právě vstřelilo branku!
    A ještě v závěru Brňané upravují své vedení zásluhou JANA DUFKA na konečných 8:5. Asistence: Zdeněk Kubica
     
    47:18
    Brno právě vstřelilo branku!
    A z jedné takové se také Brněnští dostali k další gólové trefě. O tu se postaral DOMINIK HRACHOVINA. Asistence: Pavel Strýček.
     
    45:38
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Krysy svým dalším protiútokem potvrzují své vedení! Do šance se dostal DAVID BERNAD, který pohotově dopravil kotouč do soupeřovy branky a vrátil svému týmu pětigólový odstup. Asistence: Petr Šinágl.
     
    43:20
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno (Zdeněk Kubica – 1,5 min., podrážení).
     
    42:18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zčistajasna se objevil před Martinem Michajlovem DAVID SEDLÁČEK, který převzal odražený kotouč od gólmana, který z první poslal přímo za záda gólmana pražského týmu. Bez asistence.
     
    38:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané ve svém útočném apetitu pokračují! Z dalšího brejku dokázal uklidit kotouč do brněnské branky ADAM PŘIBYL, který tím zvyšuje již na rozdíl pěti gólů. Asistence: Petr Šinágl.
     
    36:52
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ze vzdoroakce ovšem Krysy navyšují své vedení! K zakončení protiútoku se postavil PETR ŠINÁGL, který si navíc připisuje již třetí trefu dnešního utkání! Asistence: Radek Pavlata, David Bernad.
     
    32:43
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ve krátkém čase přichází další navýšení vedení krysího týmu! Střelu Petra Šinágla ještě dokázal propasírovat mezi betony Jaroslava Chvátala MARTIN TVRZNÍK. Asistence: Petr Šinágl.
     
    31:08
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Z rychlého brejku se dostali Rats ke vstřelení další branky! Z obranné třetiny se utrhl PETR ŠINÁGL, který se vyřítil volným prostorem a Chvátala dokázal prověřit. Bez asistence.
     
    27:44
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Svého tlaku také pražský tým využívá k otočení vývoje utkání ve svůj prospěch! Po delší kombinaci prostřelil prostor brněnské branky JIŘÍ BRANDEJSKÝ. Asistence: Petr Šinágl.
     
    20:56
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Z následného protiútoku se dostali Rats k vyrovnání! Rychlou kombinační akci zakončil PETR ŠINÁGL, který zcela přesně našel volnou skulinu v Chvátalově svatyni. Asistence: David Bernad.
     
    14:32
    Navýšení vedení měl na své holi Jan Dufek, který se zčistajasna objevil zcela sám před Michajlovem. Z mezikruží také dokázal vypálit, ovšem netrefil kotouč zcela přesně a poslal jej nad branku.
     
    08:26
    Brno právě vstřelilo branku!
    A vzápětí i dalším využitím přesilovky jde brněnský tým do vedení! Po vhazování se utrhl DOMINIK HRACHOVINA, který v krátkém čase překvapil gólmana Michajlova a otočil dosavadní průběh utkání. Asistence: Zdeněk Kubica
     
    08:10
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané potvrzují dnes, že využívání přesilovek bude jejich silnou stránkou! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu nakonec do branky Michajlova zapadla trefa JANA DUFKA. Asistence: Zdeněk Kubica, Pavel Strýček.
     
    07:30
    Vyloučení v týmu Prague Rats (Adam Přibyl – 1,5 min., hákování).
     
    06:58
    Vyloučení v týmu Prague Rats (Martin Pouska – 1,5 min., sekání).
     
    03:26
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražský tým se dostal k první brance utkání! ONDŘEJ POUL zakončil dosti dlouhou kombinaci v útočném pásmu a přesně uklidil kotouč za záda Jaroslava Chvátala. Asistence: Martin Tvrzník, Petr Šinágl.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Poul (Tvrzník, Šinágl), 21. Šinágl (Bernad), 28. Brandejský (Šinágl), 32. Šinágl, 33. Tvrzník (Šinágl), 37. Šinágl (Pavlata, Bernad), 39. Přibyl (Šinágl), 46. Bernad (Šinágl) – 9. Dufek (Kubica, Strýček), 9. D.Hrachovina (Kubica), 43. Sedláček, 48. D.Hrachovina (Strýček), 48. Dufek (Kubica)


    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Bernad, Pavlata, Pouska, Přibyl, Tvrzník, Šinágl, Brandejský, Lechner, Poul, Popela.
    Mission Roller Brno: Chvátal (Hrachovina P.) – Kazlepka, Göndör, Sedláček, Strýček, Hrachovina D., Dufek, Skácel, Drobný, Kubica
    ocianews.com