Roller Storm – Brno 6:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 4:7 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 5:2 (kon.)
IHC Nový Jičín – Uh. Brod 11:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 13:4 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 8:5 (kon.)
Roller Storm – HC Boskovice inline 6:8 (kon.) | IHC Nový Jičín – Devils Zlín 12:6 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 15:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 6:4 (kon.) | IHC Olomouc – Černošice 11:3 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 9:3 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
6:8 (2:2, 2:3, 2:2, 0:1)
HC Boskovice inline
Sobota 04.05.2019, 16:00 • SH Jižní Město, Praha • STILMAT extraliga inline hokeje • 1. kolo
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Roller Storm i podruhé jen velmi těsně přišel o tříbodový zisk, tentokrát o pouhé dvě gólové trefy. Naopak Boskovice se mohou radovat z první výhry hned v prvním utkání letošního ročníku. (17:23:57)
     
    Konec zápasu.
     
    47:20
    Díky tomu se Jan Veselý pokouší řadou pokusů ostřelovat boskovickou branku.
     
    46:56
    Roller Storm to zkouší bez gólmana!
     
    46:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    46:10
    Hráči Stormu stále kombinují na útočné polovině a snaží se ještě něco udělat s výsledkem. Samotná střelba je ovšem nad jejich síly a málokdy se k ní odhodlávají.
     
    44:34
    Zdeněk Petráš se pokusil procedit kotouč zpoza soupeřovy branky někomu na zakončení. Po nějaké době dokázal najít Jana Kerna, ovšem před ním stálo několik hráčů Boskovic, kteří střelu zblokovali.
     
    43:25
    U své branky se ke kotouči dostal Roller Storm. Ten neváhal ani vteřinu a záhy se vydal na útočnou výpravu. Z ní se domácí dokázali přesunout a následně i usadit v útočném pásmu.
     
    41:51
    Tak to byla velká akce v podání Václava Klindery! Po svém úspěšném výjezdu do útočného pásma se dostal v mezikruží k zakončení! V klíčovém momentu ale přestřelil branku.
     
    41:35
    Domácí v plném počtu.
     
    40:37
    Zdeněk Petráš v rychlosti ubránil kotouč před Tadeášem Králem a nasměroval do kontru po křídle Filipa Bílka. Ovšem ani ten nedokázal přesně zakončit na boskovickou branku a naopak Storm musel čelit dalšímu výpadu hostí.
     
    40:05
    Vyloučení v týmu IHC Roller Storm Praha (Jan Veselý – 1,5 min., faul kolenem).
     
    39:56
    Boskovice právě vstřelily branku!
    DAVID ŠEBEK se utrhl výrazně v útočném pásmu a zcela sám se vydal přes celou délku hrací plochy a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení! Bez asistence.
     
    38:12
    Přesto se po nějaké době dostal puk do sevření hráčů boskovického týmu. Hosté se díky tomu dostali do určitého množství šancí, z nichž ale nic nevytěžili a naopak museli čelit protiútoku Stormu.
     
    37:31
    Pro kotouč se do prostoru k vlastní brance vrátil Jakub Frodl, který následně rozehrál útočnou situaci proti soupeřově brance.
     
    36:20
    První nájezd po pravé straně zkusil Jan Kern. Útočník Roller Stormu ovšem z této příležitosti přímo nic nevytěžil, byť tedy udržel svůj tým na dostřel v útočném pásmu.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Třetí čtvrtina pokračuje v duchu třetin předchozích, díky čemuž padly na každé straně vždy dvě trefy a Boskovice stále vedou o jediný gól.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Matějček (Bílek, Veselý), 11. Petráš (Matějček), 20. Kern, 23. Matějček (Frodl), 25. Klindera (Petráš, Veselý), 31. Petráš (Klindera) – 1. Král, 3. Šebek (Šmahel), 16. Šebek (Šmahel), 17. Müller (Šebek), 18. N.Külzer, 30. T.Král (Pilát), 36. N.Külzer (Šmíd), 40. Šebek


    IHC Roller Storm Praha: Hauser (Škubal) – Novák, Bílek (A), Dani, Petráš, Kern, Frodl (C), Matějček, Veselý, Klindera.
    HC Boskovice inline: Külzer J. (Martinčík) – Ošlejšek, Němec, Külzer N. – Müller, Šmahel, Král, Šebek (A), Král, Šmíd, Hasoň, Pilát, Antal (C)
    thejrc.org