Roller Storm – Brno 6:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 4:7 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 5:2 (kon.)
IHC Nový Jičín – Uh. Brod 11:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 13:4 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 8:5 (kon.)
Roller Storm – HC Boskovice inline 6:8 (kon.) | IHC Nový Jičín – Devils Zlín 12:6 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 15:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 6:4 (kon.) | IHC Olomouc – Černošice 11:3 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 9:3 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
6:4 (2:1, 1:2, 2:0, 1:1)
IHC Čerti Kladno
Sobota 04.05.2019, 17:00STILMAT extraliga inline hokeje • 1. kolo
Partner:
     
    47:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A zdá se, že máme rozhodnuto! Hradečtí se v početní výhodě vydali do přečíslení, které zakončil bekhendovou střelou MAREK VOŽENÍLEK a je to 6:4. Asistence: Robin Netušil.
     
    39:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak už jsou Čerti zase na dostřel! A znovu je gólu z pohledu domácích škoda. ALEŠ PETRUS totiž svůj pokus z vrcholu pravého kruhu procedil pod betonem Michala Mahdala až do sítě – 5:4. Asistence: Tomáš Libovický, Jan Kvapil.
     
    32:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže ALEŠ PŮLPÁN je zásadně proti! Hradecký kapitán to teď provedl fantasticky, nikoho nehledal a přechytračil dvojici bránících soupeřů. Před Frolíkem pak kotouč zase libově zvedl do toho stejného růžku a je to 5:3! Asistence: Marek Voženílek.
     
    28:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí přesilovku využívají a berou si zpátky ztracené vedení! Lukáš Bezděk vrátil puk z levé strany krížem ALEŠI PŮLPÁNOVI, který se s ním vydal skrz dvojici bránících hráčů a potom ho neomylně zvedl do růžku. Poprvé nad lapačku – 4:3! Asistence: Lukáš Bezděk, Marek Voženílek.
     
    23:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Místo toho ale hosté gólem do šatny vyrovnávají! A Michal Mahdal z něj nebude mít radost. Po pravé straně se vydal do útoku osamocený forvard PETR HAŠEK, natáhl ke střele na první tyčku a procedil ji Mahdalovou výstrojí do sítě – 3:3! Asistence: Ondřej Volráb, Patrik Balcar.
     
    18:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že Čerti se zkráceným zbytkem početní výhody nenaloží gólově, ale nakonec naložili! A byl to právě navrátilec z trestné ONDŘEJ VOLRÁB, který se zapojil do přesilovkového vzorce a přesnou střelou překonává Mahdala – 3:2. Asistence: Tomáš Libovický.
     
    17:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Víc prostoru na hrací ploše svědčilo domácímu šikulovi FILIPU KUŤÁKOVI, který sebevědomě projel z levé strany na střed a protože k němu nikdo nepřistoupil, zamířil na oblíbený růžek nad vyrážečkou Frolíka – 3:1! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    11:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže teď už je obrat na světě. Dva hráči znovu rozpohybovali kladenské beky a dozadu se svezl i Frolík, takže na přesně mířený pokus TOMÁŠE PŮLPÁNA do růžku stačit nemohl. Hodně podobný gól tomu prvnímu – 2:1. Asistence: Aleš Půlpán, Robin Netušil.
     
    06:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už domácí po zásluze vyrovnávají skóre. Filip Kuťák si to namířil do situace dva na dva, jenže z té vytvořil přečíslení zadovkou na DANIELA VOŽENÍLKA. Bývalý juniorský reprezentant pak neomylně trefil bližší růžek – 1:1! Asistence: Filip Kuťák, David Malík.
     
    02:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže vedení se ujímají hosté, a to zase z bleskového protiútoku! Po levé straně našlápl obránce hokejové osmnáctky Ondřej Volráb a před brankovištěm pak vybídl volného TOMÁŠE BŘEZINU, který nemohl prázdnou klec minout – 0:1! Asistence: Ondřej Volráb, Petr Hašek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. D. Voženílek (Kuťák, Malík), 12. T. Půlpán (A. Půlpán, Netušil), 18. Kuťák (T. Půlpán), 29. A. Půlpán (Bezděk, M. Voženílek), 33. A. Půlpán (M. Voženílek), 48. M. Voženílek (Netušil) – 3. Březina (Volráb, Hašek), 19. Volráb (Libovický), 24. Hašek (Volráb, Balcar), 40. Petrus (Libovický, Kvapil)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – M. Voženílek, Bezděk, Kuťák (A), Malík, A. Půlpán (C), Kastner, T. Půlpán (A), D. Voženílek, Netušil. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Čerti Kladno: Frolík – Petrus, Volráb, Balcar (A), Brém, Procházka, Slabý, Hulcr, Libovický (C), Kvapil, Hašek, Březina, Nekvinda. Trenér: Jan Petrus.

    Rozhodčí: Pechánek, Všetečka.
    thejrc.org