Slovensko – Velká Británie 6:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:2 (1:1, 3:0, 1:1) Stav série: 4:0
New York Islanders
Sobota 04.05.2019, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • Play-off NHL • Semifinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Brock NELSON - 5:2
     
    58:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Curtis McElhinney dnes chytá skvěle, ale nyní si vybral opravdu slabou chvilku. Obdržená branka ovšem nic nezmění na postupu Caroliny do dalšího kola. BROCK NELSON si najel mezi kruhy a jeho rána domácí dvojce vypadla, kotouč se následně doklouzal do branky. Asistence: Scott Mayfield a Devon Toews.
    55:13 Andrej SVEČNIKOV - 5:1
     
    55:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Justin Faulk po vhazování skvěle vystoupil a vybojoval kotouč. Následně jej domácí obránce předložil pro ANDREJE SVEČNIKOVA, jenž dobře zamířil k levé tyčce a stoprocentně potvrdil postup Caroliny do finále konference! Asistence: Justin Faulk.
     
    49:31
    Josh Bailey se po nepřesné domácí rozehře zpoza branky dostal před brankovištěm ke kotouči a zakončoval. Šlo o takovou technickou ránu nad lapačku, ale McElhinney vytáhl další parádní zákrok!
     
    48:00
    Ke kotouči se na pravém kruhu dostal Jordan Eberle, jenž zakončoval z otočky. Kotouč letěl po ledě k levé tyčce, ale betony McElhinneyho skvěle zakročily!
     
    46:55
    Casey Cizikas byl dalším hráčem v oslabení, který se pokoušel zdramatizovat utkání. Hostující útočník šel do kličky před brankou, ale tu nezakončil nakonec!
     
    45:02
    Leo Komarov si u střídaček počínal hodně neopatrně a hokejkou nakonec zasáhl McGinna do obličeje. Domácí si tak zahrají další početní výhodu.
     
    38:12
    K odraženému kotouči před brankou se dostal Justin Faulk, který se před Greissem dostal ke dvěma pokusům bekhendem. Německý brankář ale parádně zakročil!
     
    37:40
    Po další komerční přestávce uvidíme další přesilovou hru. Casey Cizikas si pomohl nedovoleně a za hákování je vyloučen na dvě minuty. Navýší Carolina své vedení na čtyři branky?
     
    35:05
    Aktivně si do útočné třetiny najel aktivní obránce Devon Toews, jenž mezi kruhy zakončoval. Jeho pokus ale orazítkoval jen tyčku, která byla slyšet po celé aréně!
     
    34:47
    Po komerční přestávce se bude pokračovat třetí početní výhodou hostujícího mužstva. Nino Niederreiter si pomohl sekyrou a již odjíždí na lavici hanby.
     
    34:28
    Curtis McElhinney nyní úžasně zasáhl a PNC Aréna bouří! Matt Martin totiž dostal přihrávku k levé tyčce, ale přesouvající se McElhinney parádně zakročil a vysloužil si bouřlivý potlesk.
     
    29:54
    Domácí mohou pokračovat v aktivitě a ukázat něco ze své formy. Scott Mayfield si za brankou pomohl jasným nedovoleným bráněním a Canes mají přesilovku.
    28:51 Justin WILLIAMS - 4:1
     
    28:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je pořádný fičák, domácí dávají třetí branku v první desetiminutovce druhé třetiny a Canes jsou jednou nohou v konferenčním finále! JUSTIN WILLIAMS dostal parádní žabku zpoza branky od Jordana Staala a ze vzduchu se mu povedlo zamířit přímo mezi betony Thomase Greisse. Asistence: Jordan Staal a Nino Niederreiter.
     
    25:38
    Islanders byli následně aktivní v útoku a do hry se mohou vrátit v přesilové hře. Brock McGinn dostává dvě minuty za hru vysokou holí proti Eberlemu, kterému vracel krosček.
     
    23:17
    Střídání v týmu New York Islanders: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Thomas Greiss.
    23:17 Greg MCKEGG - 3:1
     
    23:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelně, jak domácí celek hraje a je stále blíže k postupu do finále konference! Střelu od modré čáry sice Robin Lehner zachytil, ale kotouč mu spadl k betonům a GREG MCKEGG jej poslal do branky! Asistence: Brett Pesce a Jordan Martinook.
    22:11 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:1
     
    22:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes ovšem naskočili do druhé třetiny naprosto fantasticky a zaslouženě se ujímají vedení! Sebastian Aho za brankou vybojoval kotouč a před brankou našel Warrena Foegeleho. Ten viděl u pravé tyčky volného TEUVO TERÄVÄINENA, jenž se do odkryté branky nemýlil! Asistence: Warren Foegele a Sebastian Aho.
     
    21:30
    Andrej Svečnikov podruhé ve velké šanci nepřekonal Robina Lehnera v brance! Ruský útočník si najel středem hřiště před branku, ale hostující jednička chytá!
     
    16:55
    Dvě velké šance a v nich Nino Niederreiter! První rána od levého mantinelu byla Lehnerem vyražena, následný bekhend před brankou skončil na břevně!
     
    16:11
    Andrej Svečnikov se z ničeho nic objevil v obrovské šanci! Ruský mladíček dostal přihrávku zpoza branky a u pravé tyčky svižně zakončoval. Robin Lehner ale předvedl skvělý zákrok.
     
    06:33
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jordan Martinook – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., hrubost).
     
    05:29
    Rázem ale mohlo být opět veseleji na Ostrovech! Brock Nelson se šikovně obtočil kolem branky a zakončoval na první tyčku. Curtis McElhinney byl ovšem pozorný.
    04:44 Sebastian AHO - 1:1
     
    04:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí celek taktéž využívá přesilovku a podobným způsobem, jako Isles! SEBASTIAN AHO stál u pravé tyčky a dostrkal kotouč za záda Robina Lehnera! Je srovnáno a PNC Aréna je na nohou. Asistence: Teuvo Teräväinen a Justin Faulk.
     
    04:02
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Leo Komarov – 2 min., hrubost).
    02:30 Mathew BARZAL - 0:1
     
    02:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders ovšem pokračovali v dobré kombinační hře v přesilovce a dočkali se první branky! Devon Toews poslal od modré čáry puk do brankoviště, kde se u pravé tyčky prosadil mladičký MATHEW BARZAL! Asistence: Devon Toews a Jordan Eberle.
     
    01:32
    Josh Bailey stál mezi kruhy, odkud vylepšoval pozici na levý kruh pro Jordana Eberleho. Ten se do kotouče svižně opřel, ale pozorného domácího brankáře neprostřelil!
     
    01:13
    Hosté se dostávali do pásma, ale tam se jim zakončit nepovedlo. Anders Lee byl ovšem faulován a Andrej Svečnikov inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Aho (T. Teräväinen, Faulk), 23. T. Teräväinen (Foegele, Aho), 24. McKegg (Pesce, Martinook), 29. Williams (J. Staal, Niederreiter), 56. Svečnikov (Faulk) – 3. Barzal (D. Toews, Eberle), 59. B. Nelson (Mayfield, D. Toews)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Nedeljkovic) – Slavin, D. Hamilton, Pesce, Faulk, H. Fleury, de Haan – Foegele, Aho, Williams – Niederreiter, J. Staal, T. Teräväinen – Svečnikov, Wallmark, B. McGinn – Martinook, McKegg, P. Brown.
    New York Islanders: Lehner (24. Greiss) – Pelech, Pulock, Leddy, Hickey, D. Toews, Mayfield – Komarov, B. Nelson, Jo. Bailey – Kühnhackl, Barzal, Eberle – Beauvillier, Filppula, Lee – M. Martin, Cizikas, Dal Colle.

    Rozhodčí: Sutherland, Kozari – Gibbons, Murray

    Diváci: 19 495
    Carolina 4 0 NY Islanders
    #1 Sobota 27.04.2019 • 01:05
    NY Islanders - Carolina 0:1 po prodl.
    #2 Neděle 28.04.2019 • 21:20
    NY Islanders - Carolina 1:2
    #3 Čtvrtek 02.05.2019 • 01:00
    Carolina - NY Islanders 5:2
    #4 Sobota 04.05.2019 • 01:10
    Carolina - NY Islanders 5:2
    bahis siteleri