Montpellier – Amiens 1:1 (kon.) | Nantes – Dijon 3:0 (kon.) | Toulouse – Rennes 2:2 (kon.)
Monaco – Saint-Étienne 2:3 (kon.) | Lyon – Lille 2:2 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:2 (1:1)
Stade Rennes
Neděle 05.05.2019, 15:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:15. (16:54:46)
     
    Pět nastavených minut je minulostí a zápas končí. Toulouse vybojovalo v domácím prostředí v souboji s Rennes bod za remízu 2:2.

    Dlouho se nemohl ani jeden z týmů prosadit do nebezpečnější situace. Střelecký účet tuhého boje otevřel až po půlhodině hry Mbaye Niang, který po parádním zpracování dlouhé přihrávka zamířil přesně k tyči. Ještě do poločasu ale domácí srovnali. Po ruce Da Silvy proměnil pokutový kop Jimmy Durmaz.

    Po změně stran se domácí dostali dokonce do vedení, když prudký centr Durmaze lehce tečoval Mathieu Dossevi. Ještě do hodiny hry bylo ale znovu vyrovnáno, když proměnil pokutový kop Ismaïla Sarr. Další branka už nepadla a tak se týmy rozcházejí smírně.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tomáš Koubek nezachytil míč do rukavic a nadělal velké problémy svým spoluhráčům. Střelu Durmaze ale vyrazil hlavou skvěle postavený Bensebaini.
     
    90+5
    James Lea Siliki nepříjemně fauloval u postranní lajny Dosseviho a ještě si vykoledoval žlutou kartu.
     
    90+4
    Po Koubkově nákopu si zpracoval míč Mbaye Niang, následně byl ve hře také Ismaïla Sarr, ale střelec vyrovnávací branky neuspěl v souboji s Amianem.
     
    90+3
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Jakob Johansson.
     
    90+2
    Jimmy Durmaz hledal průnikovou přihrávkou Leya Iseku, ale ten byl obsazený. Následně se k míči dostal Bostock, ale jeho rána bez přípravy skončila nad.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Dosseviho centr byl pořádně nebezpečný. Na zadní tyči zavíral akci Amian, ale k balonu už se před vracejícího se Boeye nedostal.
     
    89
    Od rohového praporku rozehrával za hosty Clément Grenier. Před domácí brankou bylo pořádné horko, ale Ismaïla Sarr hlavičkoval jen těsně nad.
     
    88
    Ramy Bensebaini vhazoval míč do hry zpoza postranní lajny. Následně se Rennes udrželo v blízkosti vápna domácího celku. Niangova přihrávka byla zblokována na roh.
     
    87
    John Bostock podrazil unikajícího Greniera. Další volný přímý kop si domácí brankář vůbec nepohlídal, ale střelu z prvního doteku zblokoval ve středu vápna Jullien.
     
    86
    Balon do pokutového území kroutil Durmaz, ale tentokrát nebyl vůbec přesný. Míč pouze prosvištěl šestnáctkou a bez doteku hráčů skončil za postranní lajnou.
     
    85
    Gradela poslal k zemi bránící Bourigeaud. Toulouse bude mít další nebezpečnou standardní situaci z blízkosti pokutového území soupeře.
     
    84
    Také hosté měli k dispozici nebezpečnou standardní situaci. Lea Siliki hlavičkoval po přetaženém centru, ale pouze nad brankou Toulouse.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Rennes si zatím hlídá nerozhodné skóre i přes tlak domácího celku.
     
    81
    Těsně před pokutovým územím fauloval Grenier Gradela. K míči se opět postavil Jimmy Durmaz, ale tentokrát střelec dnešní druhé branky neuspěl. Koubek byl u své tyče připraven.
     
    80
    Benjamin Bourigeaud se dostal s míčem až za obranu Toulouse, ale po prudké přihrávce se ocitl v ofsajdovém postavení. Balon tak bude mít k dispozici Gen Šoji.
     
    79
    Na levé straně vycestoval s balonem až za postranní lajnu Ramy Bensebaini, byl ale ještě před tím přistrčen a tak se píská faul Amiana.
     
    78
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Hamari Traoré, přichází Sacha Boey.
     
    77
    Na pětatřiceti metrech fauloval Grenier a domácí mohli rychle rozehrávat. Po Durmazově centru hlavičkoval na zadní tyči nebezpečně Dossevi, ale Kooubka zachránila branková konstrukce.
     
    76
    Po divokých minutách po změně stran se hra uklidnila. Dlouhou přihrávku si sice zpracoval Leya Iseka, ale poté už neměl s kým dále kombinovat.
     
    75
    Po dlouhém Koubkově nákopu přišel jako druhý do souboje Dossevi. Hosté se rychle dostali zpět k balonu, ale Traorého pás byl zblokován na rohový kop.
     
    74
    Střídající Leya Iseka mířil za nakopnutým balonem, ale míč se svezl po nakropeném trávníku a skončil až za koncovou lajnou.
     
    73
    Bostock nyní zaváhal v rozehrávce, ale Bourigeaud nebyl dostatečně rychlý, aby si poradil s bránícím Amianem. Ten si navíc pomohl přihrávkou k brankáři.
     
    72
    Toulouse i nadále drží balon pod kontrolou na polovině trávníku. Se Sangarém si narazil Bostock, ale následně už byl Durmaz na hranici vápna obsazen.
     
    70
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Adrien Hunou, přichází Benjamin Bourigeaud.
     
    69
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Yaya Sanogo, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    68
    Nápor Touluse roste. Sylla přihrával pod sebe na Dosseviho, který znovu na nic nečekal a rychle pálil. Zblokovanou střelu si ale Koubek pohlídal.
     
    67
    John Bostock roztáhl hru na Dosseviho, následně se opřel do balonu Durmaz, ale ani ona neprostřelil staženou obranu v čele s Tomášem Koubkem.
     
    66
    Domácí jsou hodně aktivní směrem dopředu. Po přihrávce Dosseviho pálil z prvního doteku Gradel. Po bloku Da Silvy se znovu zkoumala ruka, ale tentokrát hrál hostující kapitán zády.
     
    64
    Do otevřené obrany se řítil Niang. Přihrávkou skrz vápno ještě našel Sarra, ale ten z kroku už neměl potřebou sílu na tvrdou střelu mimo dosah Goicoecheu.
     
    63
    Právě Dossevi rozehrával od rohového praporku do kombinace Durmazovi. Další přihrávka už do pokutového území nepronikla.
     
    62
    Mathieu Dossevi se individuálně snažil prosadit na pravém kraji. Do cesty se mu ale postavil Bensebaini. Domácí ale budou pokračovat rohovým kopem.
     
    61
    Po více než hodině hry tak je znovu vyrovnání. Toulouse se pokouší znovu zvrátit stav na svou stranu, ale kombinační hru dokáže Rennes s přehledem bránit.
    59. Ismaïla SARR - 2:2
     
    59
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes srovnává stav z pokutového kopu. Balon si připravil na značku ISMAÏLA SARR, ještě se chvíli dohadoval s Da Silvou, ale poté chladnokrevně zakončil k pravé tyči. Domácí brankář se vydal k opačné straně.
    58. Penaltový zákrok
     
    58
    A je to pokutový kop! Po Toulouse bude mít šanci uspět z penaltového bodu i hostující celek.
     
    58
    Hlavní rozhodčí se byl ještě podívat na situaci po rohovém kopu na opakovaný závěr. Niang dostal pořádně tvrdý úder loktem od Sanoga.
     
    57
    Po rohovém kopu skončil na trávníku po tvrdém střetu Mbaye Niang. Střelec dnešní první branky musí být ošetřován na hrací ploše.
     
    56
    Clément Grenier kroutil míč do pokutového území, kde se pokusil hlavičkovat Niang, ale ještě před ním odvrátil nebezpečí na rohový kop Šoji.
     
    55
    Rennes zkoušelo rychle odpovědět kombinační hrou, ale Gradel zastavil nebezpečný útok po pravé straně faulem.
    53. Mathieu DOSSEVI - 2:1
     
    53
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Toulouse otáčí stav zápasu na svou stranu. K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Jimmy Durmaz. V souboji před brankou ještě tečoval balon MATHIEU DOSSEVI, ale jen neznatelně pro Koubka, který zůstal na brankové čáře.
     
    52
    Střídající Bostock okysličil útočnou hru domácího celku. Tentokrát centrem našel ruku Bensebainiho a domácí budou zahrávat nebezpečný volný přímý kop.
     
    51
    U levé postranní lajny se hlásil o přihrávku Ramy Bensebaini. Hosté se ale dále než několik metrů za středovou čáru nedostali. Lea Siliki nepřešel přes Amiana.
     
    50
    Domácí tým mířil do nadějného útoku. Bostock chtěl vysunout za obranu kapitána Gradela, ale míč skončil jen na kopačkách bránícího Traorého.
     
    49
    Hunou přihrával na levý kraj, kde už čekal na míč Siliki. Následně byl u balonu také Clément Grenier, ale to už se domácí obrana zatáhla před vápno.
     
    48
    Gradel měl na levé straně prostor k průchodu až těsně před šestnáctku, poté si pomohl přihrávkou k Durmazovi, který ale Koubka lehkou střelou nemohl ohrozit.
     
    47
    Druhou polovinu zápasu odstartovali rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Niang si ihned nabíhal na pravé straně, ale Grenier k němu balon nedostal.
     
    46
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Kalidou Sidibé, přichází John Bostock.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:00.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ani sekundu navíc a první poločas končí. Rennes hraje s Toulouse 1:1.

    Dlouho se nemohl ani jeden z týmů prosadit do nebezpečnější situace. Střelecký účet tuhého boje otevřel až po půlhodině hry Mbaye Niang, který po parádním zpracování dlouhé přihrávka zamířil přesně k tyči. Ještě do poločasu ale domácí srovnali. Po ruce Da Silvy proměnil pokutový kop Jimmy Durmaz.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Camavinga přihrával na pravou stranu Sarrovi. Následně prolétl další centr před hostující brankou, ale Hunou ani Niang hlavičkovat nemohli.
     
    44
    Hosté rozehrávali z místa přestupku. Dlouhý centr si našel v pokutovém území Lea Siliki, ale jeho hlavička neměla větší šanci na úspěch. Goicoechea nemusel zasahovat.
     
    43
    Žlutou kartu dostává po faulu na Bensebainiho také Sangaré.
    42. Jimmy DURMAZ - 1:1
     
    42
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Toulouse těsně před přestávkou srovnává stav. JIMMY DURMAZ si nenechal vzít balon Gradelem a postavil si ho na značku pokutového kopu. Následně proti Koubkovi uspěl umístěnou ránou k levé tyči.
    42. Penaltový zákrok
     
    42
    Pokutový kop pro Toulouse! Damien Da Silva zahrál ve vápně rukou!
     
    42
    Sanogo byl podražen při hlavičkovém souboji. Toulouse získalo míč u středové čáry, ale další nákop až téměř před Koubka nebyl přesný.
     
    41
    Rennes zkusilo zaútočit po levé straně. Bensebaini se Silikim spolupracoval u postranní čáry, ale následný centr skončil jen daleko za domácí brankou.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Sidibé si dal míč daleko od kopačky, poté přispěchal do souboje až jako druhý a fauloval.
     
    38
    Toulouse se snaží o rychlou odpověď. Dlouhou přihrávku až za hostující obranu předvedl Sangaré, ale Durmaz neměl příliš šancí balon dostihnout.
    37. M'Baye NIANG - 0:1
     
    37
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes se dostává zničehonic do vedení! Po perfektním zpracování dlouhé přihrávky si MBAYE NIANG navedl míč více k ose trávníku, udělal si místo kolem obránce a poté zakončil je vzdálenější tyči.
     
    36
    Dossevi přihrával po trávníku Sanogovi. Ten byl ale otočen zády k brance a ještě musel vyzvat ke spolupráci Durmaze. Jeho centr už ale přeletěl Koubkovu branku.
     
    35
    Série tvrdých zákroků pokračuje. Nyní si koledoval o žlutou kartu i Sangaré, ale tentokrát hlavní rozhodčí přešel souboj jen odpískán faulu.
     
    34
    Ani s blížícím se závěrem první půle se tempo zápasu nezvyšuje. Na pravé straně si poradil se Syllou Traoré, ale ihned poté byl zastaven Dossevim.
     
    33
    Další žlutou kartu si vykoledoval u postranní lajny Niang, který po odehrání balonu zbytečně dojel Sangarého.
     
    32
    Rennes se dostává do tlaku. Niang čekal na přihrávku v prostoru penalty, míč k němu opravdu prošel, ale nakonec už neměl hostující útočník čas pálit. Yaya Sanogo následně inkasuje žlutou kartu.
     
    31
    Sylla si sice poradil v souboji jeden na jednoho s Bensebainim, ale poté mizerně přihrál. Následně musel zapnout směrem dozadu, ale opět přidal jen faul na Hunoua.
     
    30
    Ani půlhodina hry úvodní branku nepřinesla. Nyní se skácel k zemi Jimmy Durmaz těsně před lavičkami. Trenér Rennes vystartoval po rozhodčím, ale ten dává balon domácím.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Clément Grenier (Stade Rennes FC).
     
    29
    Tradiční exekutor Clément Grenier poslal míč do nebezpečného prostoru. Goicoechea se vydal za balonem, ale nezasáhl ho ideálně. Ani Niang však nemohl hlavičkovat.
     
    28
    Tuhý boj pokračuje. Lea Siliki byl znovu stažen k zemi bránícím Sidibém. Sidibé si musí na podobné zákroky dávat pořádný pozor, protože už má žlutou kartu.
     
    27
    Toulouse se po krátké odmlce přihlásilo o slovo. Dossevi spoulupracoval s Durmazem, poté však získal míč Siliki a znovu musel být faulován Amianem.
     
    26
    Grenier tentokrát místo centru zvolil přihrávku podél postranní lajny. Siliki ještě zkoušel poslat míč pod sebe, ale marně. Jako první zasáhl v obraně stojící Sylla.
     
    24
    Rennes se dostává do tempa. S Grenierem si narazil na pravém kraji Ismaïla Sarr, poté byl ale krajní záložník hostujícího celku faulován Amianem.
     
    23
    Mauro Goicoechea si nechal postavit pouze dvoučlennou zeď. Grenier centroval do pokutového území, ale hlavičkoval pouze domácí obránce Šoji. Následná rána Silikiho se do branky nevešla.
     
    22
    Těsně před pokutovým územím byl faulován Hunou. Sidibé nestíhal unikajícího útočníka Rennes a pouze za žlutou kartu ho zastavil.
     
    21
    Jimmy Durmaz přihrával Sanogovi pouze do ofsajdu. Da Silva tak mohl po krátkém přerušení rozehrávat z klidové pozice spoluhráčům ve středu pole.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut prví zásah nepřineslo. Už to vypadalo, že by se Camavinga mohl dostat do šance, ale při zpracování balonu si pomohl faulem.
     
    19
    Grenier putoval se Sarrem do útoku. Traoré se zapojil do kombinace na pravém kraji, ale proti Amianovi se nevěděl příliš rady.
     
    17
    Toulouse se snaží kontrolovat hru ve střední části trávníku. Sangaré si několikrát vyměnil míč se Sidibém, následně byl u balonu také Durmaz, ale to už byla hostující obrana zformována před vápnem.
     
    16
    Po několika soubojích získal míč Eduardo Camavinga. Stále jen šestnáctiletý záložník poté našel Hunoua, který ale hlavičkoval z nadějné pozice nad.
     
    15
    Sarrovi se podařilo získat míč na útočné polovině, poté se odhodlal k centru do šestnáctky, ale domácí obrana dokázala pokrýt jediného hráče před brankou.
     
    13
    Po čase se dostalo také Rennes na útočnou polovinu. Camavinga se však u balonu příliš dlouho nezdržel, přihrávka na obsazeného Nianga nebyla přesná.
     
    12
    Další Durmazův centr z levé straně proskočil pokutovým územím až k Da Silvovi. Domácí však zakončovat nemohli, na druhou stranu se vydal s míčem Hunou.
     
    11
    Durmaz centroval z místa přestupku do pokutového území, ale před Sanogem stačil míč odklidit hlavou do bezpečí Hamari Traoré.
     
    10
    První desetiminutovka nabídla vysoké tempo. Rozběhnutého Dosseviho musel zastavit v úniku jen za cenu tvrdého faulu Hamari Traoré.
     
    9
    Domácí tým měl k dispozici další rohový kop. Sanogo si sice dokázal zpracovat míč, ale i tak nemohl zakončovat přes obrannou hradbu hostů.
     
    8
    Sanogo sice prohrál souboj s Nyamsim, ale balon se odrazil ještě k Durmazovi. Následně prošel do vápna Gradel, ale přes zhuštěný prostor nedokázal Koubka překonat.
     
    7
    Toulouse ještě pokračovalo rohovým kopem. Před Koubkem se dostal k hlavičce Christopher Jullien, ale domácí stoper poslal míč jen daleko od branky.
     
    6
    Rennes si posouvá balon ze strany na stranu. Grenierova přihrávka na pravou stranu k Sarrovi už neprošla. Do útoku mohl jít Durmaz, ale ve vápně nezakončoval přesně Sidibé.
     
    5
    Také Yaya Sanogo se opřel do balonu. Pro přistrčení od Dosseviho pálil bez větší přípravy a podle toho to také dopadlo. Ani Tomáš Koubek nemusel zasahovat.
     
    4
    Mbaye Niang se jako první pokus ohrozit domácí branku. Střelou ze střední vzdálenosti ale brankáře Toulouse neohrozil. Goicoechea může rozehrávat.
     
    3
    Rennes vhazovalo zpoza postranní lajny. U středové čáry se ale nepodařilo dokonale zpracovat Hunouovi a tak balon přistál před stojícím Sangarém.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. Následně na levém kraji trávníku ale přišel o balon v souboji se Sarrem Amian.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas pětatřicátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Toulouse FC: Goicoechea – Amian, Šoji, Jullien, Sylla – Sidibé, Sangaré – Durmaz, Gradel (C), Dossevi – Sanogo.
    Náhradníci: M. Vidal – Moubandje, Cahuzac, Bostock, García, Mubele, Leya Iseka.

    Stade Rennes FC: Koubek – H. Traoré, Nyamsi, Da Silva (C), Bensebaini – Sarr, Grenier, Camavinga, Siliki – Niang, Hunou.
    Náhradníci: Diallo – Johansson, Bourigeaud, Del Castillo, Gelin, Lauriente, Boey.

    Rozhodčí: Delajod – Luzi, Jeanne.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    30.09. 2018 Rennes – Toulouse 1:1
    29.04. 2018 Rennes – Toulouse 2:1
    10.01. 2018 Rennes – Toulouse 4:2
    26.08. 2017 Toulouse – Rennes 3:2
    18.03. 2017 Toulouse – Rennes 0:0
     
    Stade Rennes FC

    Rennes skončilo v minulém ročníku Ligue 1 jen jednu příčku za Marseille, ale oba týmy dělila propast devatenácti bodů! Povedeným závěrem se ale Rennes vyhouplo před konkurenty z Bordeaux, Saint-Étienne i Nice.

    Rennes si v přípravě nevedlo zle. Nejprve devíti góly rozstřílelo rakouský Lienz, následně ale přišly dvě porážky Salcburku a Anderlechtu. V domácím prostředí si Rennes připsalo cenné vítězství 4:1 nad anglickým Evertonem.

    V Ligue 1 patří aktuálně týmu Tomáše Koubka až jedenáctá pozice, když především v posledních kolech přichází o pořádnou porci bodů. Naposledy Rennes zvítězilo v Ligue 1 před více než měsícem, když v domácím prostředí přehrálo Caen.

    Velmi cenný skalp si ale Rennes připsalo ve finále Francouzského poháru, když v penaltovém rozstřelu přehráli slavné PSG a mohlo slavit prestižní trofej.
     
    Toulouse FC

    Toulouse muselo po mizerné minulé sezoně bojovat o udržení mezi francouzskou elitou až v barážovém dvojutkání proti Ajacciu. Na půdě soupeře se ale podařilo Toulouse vyhrát 3:0 a poté i v domácím prostředí si těsným vítězstvím 1:0 ujistilo Ligue 1.

    V přípravné fázi na novou sezonu se Toulouse příliš nedařilo. Ani proti francouzským celkům z nižších lig se nedařilo Toulouse vyhrávat. V závěru přípravy poté v přestřelce podlehlo 3:4 nováčkovi z Nimes. V generálce poté schytal porážku 1:4 s anglickým Crystal Palace.

    Úvod aktuálního ročníku Ligue 1 ale zastihl Toulouse v solidní formě. V úvodních sedmi zápasech hned třikrát zvítězilo, cenné bylo především vítězství 2:1 nad Bordeaux. S trápícím se Monakem uhrálo Toulouse remízu 1:1. Po ne zcela vydařeném období v poslední době se ale Toulouse propadlo až na aktuální patnáctou pozici. Před týdnem padlo Toulouse na trávníku s o poháry bojujícím Saint-Étienne 0:2.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěže Ligue 1 pokračuje již pětatřicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Toulouse, které přivítá čerstvé vítěze poháru Rennes.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vít Schück

    Branky: 42. Durmaz (pen.), 53. Dossevi (Durmaz) – 37. Niang (Da Silva), 59. Sarr (pen.)

    Karty:   22. Sidibé (TOU), 32. Sanogo (TOU), 43. Sangaré (TOU) – 29. Grenier (REN), 33. Niang (REN), 90+5. Siliki (REN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:15.
    Toulouse FC: Goicoechea – Amian, Šoji, Jullien, Sylla – Sidibé (46. Bostock), Sangaré – Durmaz, Gradel (C), Dossevi – Sanogo (69. Leya Iseka).
    Náhradníci: M. Vidal – Moubandje, Cahuzac, Bostock, García, Mubele, Leya Iseka.

    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré (78. Boey), Nyamsi, Da Silva (C), Bensebaini – Sarr, Grenier, Camavinga (90+3. Johansson), Siliki – Niang, Hunou (70. Bourigeaud).
    Náhradníci: Diallo – Johansson, Bourigeaud, Del Castillo, Gelin, Lauriente, Boey.

    Rozhodčí: Delajod – Luzi, Jeanne
    thejrc.org