Slovácko – Příbram 5:1 (kon.) | Opava – Karviná 1:0 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
5:1 (3:1)
FK Příbram
Neděle 05.05.2019, 15:30 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    74. Stanislav HOFMANN - 5:1
     
    74
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko zahrávalo dva rohové kopy, nakonec z druhého se domácí fanoušci doškali pátého úspěchu domácích borců. Hološko prodloužil míč z rohového kopu na zadní tyči, kde balon doklepl STANISLAV HOFMANN do sítě.
    65. Jan KALABIŠKA - 4:1
     
    66
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko vede zase o tři branky! Příbram dnes srážejí individuální chyby. Matěj Chaluš zpracoval míč pro JANA KALABIŠKU, který šel sám na branku Kočího, kterého parádně obstřelil k pravé tyči. Kalabiška střílí první hattrick v nejvyšší soutěži.
    39. Jan MATOUŠEK - 3:1
     
    39
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram koriguje stav zápasu na 1:3 v její neprospěch. Po přihrávce Fantiše vystřelil v pokutovém území JAN MATOUŠEK a balon se ještě odrazil od paty Šimka a balon zapadl k pravé tyči, Trmal na střelu už reagovat nestihl.
    17. Dominik JANOŠEK - 3:0
     
    18
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak to je famózní necelá dvacetiminutovka Slovácka. Po chybě hostí šel Navrátil z levé strany do pokutového území, zadáci Příbrami nezajistili DOMINIKA JANOŠKA, který pohodlně prostřelil Kočího. Pro mladíka Slovácka je to první ligová trefa.
    9. Jan KALABIŠKA - 2:0
     
    9
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Vstup do utkání se Příbrami hrubě nepovedl, Navrátil šel z levé strany do pokutového území, přihrál Janoškovi. která ještě viděl Reinberka, jenž centroval před branku, Antwi nechal zcela volného JANA KALABIŠKU, ten za přispění tyče dostal balon za brankovou čáru, Kočí se snažil vyškrábnout míč, ale přesunul se pozdě.
    5. Jan KALABIŠKA - 1:0
     
    5
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba Příbrami, když nabídli balon u postranní čáry po ztrátě Rezka, Navrátil si narazil s Kalabiškou a ten míč mu vrátil, jenže do drázhy míče vstoupil Nitrianský a od něj se balon odrazil k JANU KALABIŠKOVI, který lehce přehodil Kočího. Slovácko se ujímá vedení brzy, tak jako před třemi týdny.

    Tomáš Kučera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 5. Kalabiška, 9. Kalabiška (Reinberk), 18. Janošek (Navrátil), 66. Kalabiška, 74. S. Hofmann (Hološko) – 39. Matoušek (Fantiš)

    Karty:   52. Jan Rezek (PRI), 62. Keita (PRI)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:2.
    1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, Šimko, Reinberk – V. Daníček (C) (77. Sadílek), Janošek – Navrátil (86. Jakub Rezek), Havlík, Kalabiška – Hološko (79. Jaroslav Diviš).
    Náhradníci: Daněk – Franič, Harba, Jakub Rezek, Divíšek, Jaroslav Diviš, Sadílek.

    FK Příbram: Kočí – Nitrianský, Tregler, Chaluš (74. Kingue), Antwi (18. T. Jablonský) – Mingazov, Soldát, Květ, Jan Rezek (C) (56. Keita) – Matoušek – Fantiš.
    Náhradníci: Švenger – T. Jablonský, Skácel, Keita, Kodr, Voltr, Kingue.

    Rozhodčí: M. Matějček – J. Moláček, D. Hock

    Diváci: 2823
    thejrc.org