Vyšehrad – Zápy 2:0 (kon.) | Převýšov – Velvary 3:1 (kon.) | Litoměřicko – Ústí n/O 3:1 (kon.)
Dobrovice – Karlovy Vary 0:2 (kon.) | Štěchovice – Domažlice 0:1 (kon.) | Živanice – Olympia Radotín 2:2 (5:6 po pen.)
Jirny – Benešov 0:0 (zruš.) | Brozany – Králův Dvůr 2:1 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
0:1 (0:0)
TJ Jiskra Domažlice
Středa 08.05.2019, 17:00Česká fotbalová liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 33. kola České fotbalové ligy, ve kterém se střetnou Štěchovice a Domažlice. Začínáme v 17:00.
     
    Vzájemné zápasy
    DOM - STE 2:1
    DOM - STE 7:1
    STE - DOM 1:0
    DOM - STE 2:1
    STE - DOM 3:2 po pen.
     
    Dnešní utkání slibuje velice vyrovnanou podívanou, neboť se oba celky nacházejí v horní polovině tabulky. O něco lépe jsou na tom Domažlice, které v tuto chvíli okupují pátou pozici, avšak manko na vedoucí Zápy je už jedenáctibodové. Jiskra se v posledních zápasech nachází v hodně kolísavé formě, avšak po porážce proti Ústí nad Orlicí, přišly na řadu dvě výhry. Nejprve si Domažlice poradily jednobrankovým výsledkem s Královym Dvorem, v minulém kole navíc splnily roli favorita a porazily Benešov poměrem 4:1. Štěchovice jsou na tom hodně podobně, v tabulce se nacházejí na šesté pozici, přičemž na svého dnešního soupeř ztrácejí pouze čtyři body. Domácí celek tohoto zápasu se nachází v hodně slušné formě, neprohrál už pět zápasů v řadě. V posledním kole zvládl těžký souboj s patnáctým Pískem, na jehož trávníku zvítězil výsledkem 2:1. Dá se říct, že dnešní utkání nemá favorita.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta, Švejda (C), Košata, Volešák, Kučera, Batka, M. Novák, Jakobovský, Lukavský, Woitek
    Náhradníci: Vašák – Štědronský, Nehoda, Urban, Těžký, D. Novák

    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Kadar, Teršl, Čihák, Mlynařík, Matas, Hrubý, Mužík (C), Došlý, Vais, Dvořák
    Náhradníci: Brych – Černý, Arzberger, Rychnovský, Bauer, Brabec, Skopový

    Rozhodčí: Tesař – Vrchota, Matyš.
     
    Hráči obou celků jsou na hrací ploše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu jsme sledovali sympatický průnik jednoho z domácích hráčů, který obešel protihráče a poté přihrával před odkrytou branku, kde byl Teršl.
     
    4
    Do pokutového území přiletěl dalekonosný aut, který musel odvracet Dvořák. Domácí jsou v úvodu aktivnější, nyní si zajistili vůbec první rohový kop.
     
    5
    Až nyní se Jiskra dostala k souvislejší práci s míčem, přičemž rozjela kombinaci na vlastní polovině. Nakonec Teršl našel zcela osamoceného Vaise.
     
    6
    Woitek šikovně roztáhl hru na levou stranu, kde se nacházel kolega Batka. Tomu nevyšlo zpracování míče, jeho celek se stále drží u hracího předmětu.
     
    7
    Kousek před pokutovým územím fauloval domácí Jakobovský, na řadu přijde hodně nebezpečná standardka. Určitě se bude jednat o přímý projektil.
     
    8
    Rozehrávku si nakonec vzal na starost kapitán Mužík, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Jeho technické zakončení směřovalo nad branku.
     
    9
    Došlý chtěl přeposlat přihrávku na Vaise, avšak do dráhy letu míče se připletl jeden z protihráčů, který si navíc vybojoval zisk autového vhazování.
     
    10
    Kadar se ještě pokoušel odcentrovat z těžké pozice, avšak nakonec poslal míč pouze za brankovou čáru. Brankář Kohoutek bude moci vykopávat.
     
    11
    Woitek šikovně prodlužoval na Batku, který se neprotlačil k zakončení. Posléze si do volného prostoru seběhl Novák, jenž mířil celkem dost nepřesně.
     
    12
    Domažlice se opět rozhodly uklidnit hru, přičemž přihrávka směřovala na volného Vaise, jehož centrovaná nabídka levou nohou nebyla nejpřesnější.
     
    13
    Důležitý obranný zákrok vytasil domácí Busta, který zasahoval na zemi. Jeho celek se tak ubránil, avšak k autovému vhazování se postavil Kadar.
     
    14
    Hodně prostoru měl kolem sebe Volešák, který ještě roztahoval hru na Kučeru, jenž po přihrávce reklamoval ruku. Hlavní sudí nechává pokračovat.
     
    15
    Na zadní tyč si sbíhal hostující Dvořák, před kterým na poslední chvíli zasahoval protihráč, který odvracel na rohový kop. K rozehrávce se staví Vais.
     
    16
    Vais zkoušel kroutit míč směrem do malého vápna, kde ale číhal připravený Volešák. Dalekonosné odvrácení centru nakonec zamířilo až do zámezí.
     
    17
    Domažlice se natlačily až před brankáře, kde opět na poslední chvíli zasahoval protihráč. Posléze posílal další centr Kadar, jenž našel kopačku Švejdy.
     
    18
    Volešák to udělal velice zkušeně, obtočil se kolem Teršla, kterému nezbývalo nic jiného, než faulova. Na řadu přijde standardní situace z dálky.
     
    19
    Přenesení hry našlo naprosto osamoceného Hrubého, který se s míčem dostal až na druhou stranu. Pro centr si sbíhal Dvořák, jenž pouze prodlužoval.
     
    20
    Hrubý zkoušel najít Došlého, což se sice podařilo, avšak druhému jmenovanému uskočil míč od kopačky. Domažlice si i přesto vybojovaly aut.
     
    21
    Domácí se čistým způsobem dostali k zpět k míči, přičemž se nákop snášel do míst, kde se nacházel Novák. Toho ve vzdušném souboji přetlačil Teršl.
     
    22
    Mlynařík si hodil míč na pravou nohu, načež kroutil centr ke vzdálenější tyči. Tam se v době nahrávky nacházel Dvořák, jenž na nabídku přeci jenom nedosáhl.
     
    23
    K sympatickému zakončení se dokázal prodrat domácí Lukavský, který přeci jenom pálil daleko od branky. Snad první střelecký pokus tohoto zápasu.
     
    24
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nabízí celkem vyrovnanou podívanou. Přeci jenom o něco aktivnějším celkem jsou hosté.
     
    29
    Štěchovice měly k dispozici další rohový kop, po kterém se k hlavičkovému pokusu dostal Woitek. Jeho zakončení směřovalo přímo do náruče brankáře.
     
    30
    Novákova aktivita přinesla zisk dalšího rohového kopu. Volešák tentokráte hledal Švejdu, který ještě prodlužoval do malého vápna, kde zasahoval Matas.
     
    31
    Navíc se na zeleném pažitu ocitl domácí Lukavský, hlavní sudí okamžitě odpískal nedovolený zákrok. Volešák se ujme rozehrávky další standardky.
     
    32
    Tentokráte se jednalo o kroucený centr směrem do branky, přičemž žádný z domácích hráčů na něj nedosáhl. Brankář Švihořík měl snadnou práci.
     
    33
    Sám na branku mohl uhánět domácí Woitek, avšak jeden ze spoluhráčů mu věnoval příliš pomalou přihrávku. Tu navíc na vlastní kopačku zachytil Teršl.
     
    34
    Na zadní tyči se k hlavičce dostal zcela zapomenutý Novák, který mířil pouze doprostřed branky. Hra je přerušena, na zemi skončil hostující hráč.
     
    35
    Dalekonosné přenesení hry směřovalo na pravou stranu, kde se Hrubému vůbec nevydařilo zpracování. Soupeř tak bude moci opět vhazovat.
     
    36
    Kadar se už ocitl s míčem za postranní čárou, což uviděl hlavní sudí. Momentálně sledujeme bitvu ve středu hrací plochy, kde domácí vhazují.
     
    37
    Po kratší době si s míčem opět zahrál brankář Švihořík, který zvolil rozehrávku na pravou stranu, kde si pro přihrávku seběhl obránce Kadar.
     
    38
    Mužík zkoušel ještě přeposlat míč na pravou stranu, což dokonale přečetl pozorný Busta. Štěchovice se osvobodily, s balónem tak hraje protivník.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Jan Matas (TJ Jiskra Domažlice).
     
    39
    Na řadu přišel další volný kop pro domácí hráče, avšak Volešák našel pouze náruč brankáře. Švihořík okamžitě vyhodil míč do strany.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    42
    Je tu pokutový kop pro Domažlice, navíc žlutou kartu obdržel domácí Busta.
     
    43
    To jsou věci! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil hostující Vais, který zkoušel vypálit k pravé tyči, avšak branku soupeře úplně minul.
    43. Penalta
     
    45
    Ještě jedno autové vhazování pro domácí hráče.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme maximálně vyrovnanou podívanou, která nám vyloženou šanci nabídla až v samotné koncovce. Domažlice si totiž vybojovaly rohový kop, avšak ten nezužitkoval Vais. Většinu času sledujeme bitvu ve středu hrací plochy, oba brankáři se tak příliš nezapotili. Doufejme, že druhý poločas bude o něco atraktivnější, branka by zápasu určitě prospěla.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Došlý, přichází Daniel Černý.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si hosté vybojovali standardní situaci, kterou za sebe dokázal prodloužit Švejda. Na řadu přijde další rohový kop.
     
    49
    Avšak ten nebyl ničím nebezpečný, naopak se celkem v poklidu podařilo zasáhnout Kučerovi. Aby toho nebylo málo, tak střídající Černý napálil protihráče.
     
    50
    Na následující rohový kop se dokázal vyškrábat hostující Hrubý, který mířil zhruba metr vedle tyče. Kohoutek nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.
     
    51
    Hodně pohotovou ránu obstaral domácí Lukavský, který ale mířil přímo do míst, kde se nacházel Švihořík. Také domácí po delší době zahrozili.
     
    52
    Volešák si za pokutovým územím dokázal obhodit protihráče, načež se do míče opřel pravou nohou. Výsledkem je velice nepřesné zakončení.
     
    53
    Brankář Švihořík mohl odkopávat od své branky, přičemž zkoušel poslat míč na pravou stranu, kde v hlavičkovém souboji uspěl domácí Lukavský.
     
    54
    Batka si tak dlouho naváděl míč na střelu, až nakonec skutečně vypáli. Jeho ránu srazil protihráč pouze k domácímu hráči, jenž ještě zbytečně vracel před branku.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Martin Hrubý (TJ Jiskra Domažlice).
     
    55
    Volešák tak mohl rozehrávat další rohový kop, který tentokráte putoval ke vzdálenější tyči. Tam se podařilo zasáhnout Čihákovi, následně nevyšel ani další centr.
     
    56
    Švejda zkoušel poslat míč k hranici pokutového území, kde se nejvýše do vzduchu dostal Dvořák. Jiskra se posléze konečně dostala z vlastní poloviny.
     
    57
    Do zajímavé střelecké pozice se dostal jeden z hostujících hráčů, avšak jeho zakončení směřovalo úplně vedle. Kohoutek se za míčem pouze ohlédl.
     
    58
    Centrovaná nabídka se snášela na Košatu, který se pokoušel prodrat do pokutového území, což mu ale nevyšlo. Posléze čistě zasahoval Lukavský.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Lukáš Batka (TJ Štěchovice).
     
    60
    Navíc bylo pískáno ve prospěch Štěchovic, avšak domácí hráči nepřesně odkopávali míč na druhou polovinu. Švihořík si vyzkouší další odkop od branky.
     
    60
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Jiskra delší dobu pracovala s míčem na polovině soupeře, načež se z levé strany snášel před branku nadýchaný centr, na který brankář Kohoutek nedosáhl. To trochu překvapilo DANIELA ČERNÉHO, od kterého se přeci jenom odrazil míč do sítě.
    60. ČERNÝ - 0:1
     
    61
    Hrubému se nepovedlo ideálním způsobem zpracovat míč, což ale nemuselo tolik vadit. Nedovoleným zákrokem si totiž pomohl domácí Kučera.
     
    62
    V tuto chvíli to budou mít Štěchovice hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá ještě dostatek času na vyrovnání.
     
    63
    Na opačné straně se do kombinace zapojil forvard Dvořák, který pouze roztahoval do strany na Hrubého. Jeden z domácích zabránil rohovému kopu.
     
    64
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jakub Teršl, přichází Marek Bauer.
     
    65
    Na druhé straně si Štěchovice vybojovaly rohový kop, který ale nebyl ničím nebezpečný. Stále se jedná o náznaky šancí, které obrana soupeře hravě krotí.
     
    66
    O velice nenápadnou střelu se pokusil hostující Kadar, který málem zamířil do vzdálenější šibenice. Výstavní zakončení se nakonec sneslo na tyč.
     
    67
    Následoval hodně nebezpečný protiútok Domažlic! Dvořák přihrával na pravou stranu, kde si v tandemu nabíhal Černý, jenž v pádu zamířil vedle.
     
    68
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Jakub Lukavský, přichází Štěpán Urban.
     
    69
    Menší závar před hostující brankou nakonec nepřinesl nic nebezpečného, Švihořík tak nemusel zasahovat. Jeho celek tak stále vede o jednu branku.
     
    69
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Michal Mlynařík, přichází Martin Rychnovský.
     
    74
    Ven z branky musel vystartovat domácí brankář Kohoutek, který to nakonec zvládl na jedničku. Hlavní sudí navíc odhalil nedovolený zákrok Domažlic.
     
    75
    Švihořík si dával s odkopem do své branky celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Jeho odkop přinesl razantní odklizení od Švejdy.
     
    76
    Volešák se opět postavil k rozehrávce rohového kopu, který stáčel směrem do branky. Švihořík měl nečekané problémy, nakonec se mu podařilo vyrazit balón.
     
    77
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází David Novák.
     
    78
    Na řadu přišla standardní situace pro Jiskru. Balón se snášel na hlavu Čiháka, který spíše ještě prodlužoval, avšak pouze do ofsajdového postavení.
     
    78
    Černý dokázal ve středu hrací plochy oklamat Švejdu, načež přeposlal přihrávku na levou stranu, kde s nevybíravým zákrokem přispěchal Kučera, který obdržel přímou červenou kartu.
     
    79
    Faulovaným nakonec byl Matas, který se po chvilkovém ležení na hřišti přeci jenom postavil na nohy. Štěchovice tak budou dohrávat v početní nevýhodě.
     
    80
    Domažlice navíc budou zahrávat standardní situaci z levé strany. Bude se jednat o vzdušnou nabídku, do pokutového území spěchají obránci Jiskry.
     
    81
    I v tomto případě se za padajícím míčem tlačil Čihák, který na něj nakonec nedosáhl. Domácí jsou značně rozladěni, červená karta je totiž dost nahlodala.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Domažlice stále vedou nejtěsnějším možným způsobem, vítězství tak mají na dosah.
     
    83
    Přišel další nedovolený zákrok z domácí strany, soupeř bude rozehrávat z vlastní poloviny. Rozehrávající Čihák si dává s rozehrávkou celkem načas.
     
    83
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jonáš Vais, přichází David Brabec.
     
    84
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Martin Novák, přichází Patrik Nehoda.
     
    86
    Na zadní tyči se do zakončení tlačil domácí David Novák, kterému ale sebral míč z hlavy jeden z protihráčů. Štěchovice budou zahrávat další rohový kop.
     
    87
    Samotná rozehrávka sice nepřinesla nic nebezpečného, avšak poté se u zadní tyče zapomněl jeden z domácích, který ve vyložené šanci vůbec netrefil branku.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Petr Mužík (TJ Jiskra Domažlice).
     
    88
    Štěchovice si v koncovce utkání vytvářejí značný nápor. Nyní jim rozehrávka standardky moc nevyšla, trefila hned prvního protihráče.
     
    89
    Hrubý se po pravém křídle protáhl až do zakončení, Kohoutek si bližší konstrukci pohlídal.
     
    90
    Napadající Batka fauloval Černého, konec utkání se pomalu a jistě blíží.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Mužík, přichází Tomáš Arzberger.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Domažlic, které svého soupeře porazily poměrem 1:0. Na jedinou branku tohoto zápasu jsme čekali přesně hodinu hry, prosadil se totiž hostující Černý, jenž do druhého poločasu nastoupil v roli žolíka. Následně domácí hráči otevřeli hru, což paradoxně nabídlo další šance soupeře, avšal žádnou další branku jsme už neviděli. Zhruba deset minut před koncem zápasu byl ještě vyloučen domácí Kučera, který u postranní čáry sestřelil Matase. (18:54:27)

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 60. Černý

    Karty:   42. Busta (STE), 59. Batka (STE) – 38. Matas (DOM), 54. Hrubý (DOM), 87. Mužík (DOM)   78. Kučera (STE)

    Neproměněná penalta: 43. Vais (DOM), mimo


    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta, Švejda (C), Košata, Volešák, Kučera, Batka, M. Novák (84. Nehoda), Jakobovský, Lukavský (68. Urban), Woitek (77. D. Novák)
    Náhradníci: Vašák – Štědronský, Nehoda, Urban, Těžký, D. Novák

    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Kadar, Teršl (64. Bauer), Čihák, Mlynařík (69. Rychnovský), Matas, Hrubý, Mužík (C) (90+1. Arzberger), Došlý (46. Černý), Vais (83. Brabec), Dvořák
    Náhradníci: Brych – Černý, Arzberger, Rychnovský, Bauer, Brabec, Skopový

    Rozhodčí: Tesař – Vrchota, Matyš
    bahis siteleri