Slovan Bratislava – Žilina 6:2 (kon.) | Dunajská Streda – Sereď 3:4 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 0:3 (kon.)
Nitra – Senica 2:3 (kon.) | Trnava – Podbrezová 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
FC Nitra
2:3 (1:2)
FK Senica
sk Sobota 11.05.2019, 17:00 • Štadión pod Zoborom • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Celé Slovensko sa sústredí najmä na MS v hokeji, ale domáca futbalová Fortuna liga má dnes na programe ďalšie stretnutia. Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 8. kola skupiny o udržanie, v ktorom FC Nitra na štadióne pod Zoboorm privíta FK Senica. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    FC Nitra
    Nitra zatiaľ nezažíva v skupine o udržanie príliš vydarené obdobie, aj keď je na vedúcej pozícii.
    Víťazne sa však dokázali zverenci trénera Michala Kuruca dokázali naladiť na dnešný duel minulotýždňovou presvedčivou výhrou 1:4 na štadióne potápajúceho sa Trenčína. Predtým Nitrania zaznamenali dve zhodné remízy 2:2 s Podbrezovou a Zlatými Moravcami. V tabuľke skupiny o udržanie im momentálne patrí prvá priečka, na konte majú 34 bodov a trojbodový náskok pred druhou Trnavou. Skóre Nitry je 40:43.

    FK Senica
    Senica zatiaľ zažíva nástup do skupiny o udržanie ako hrom.
    Záhoráci sa už od 6. apríla vezú na víťaznej vlne, ktorú odštartovali triumfom nad Trenčínom, pridala sa výhra nad Nitrou 4:1, víťazstvo v Trnave 0:1, porážka Trenčína 4:0 a naposledy minulý týždeň to bol triumf na domácej pôde proti Trnave 2:0. Seničania sa teda v tabuľke poriadne vyšvihli. Zo zostupovej pozície sa prebojovali na momentálne tretie miesto, na ktorom majú zhodný bodový počet s Trnavou a pred desiatymi Zlatými Moravcami majú trojbodový náskok.

    V skupine o udržanie sa zatiaľ hral jeden vzájomný súboj Senice a Nitry. Stalo sa tak 13. apríla, kedy Senica na domácom trávniku nekompromisne zdolala Nitru 4:1.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Nitra: Pindroch – Šurnovský, Niba, Farkaš (C), Fabiš – Kóňa, Bilovský – Chobot, Vestenický, Charizopulos – Fábry.
    Náhradníci: Šípoš – Chovanec, Štefanec, Kuník, Gatarić, Vrábel.

    FK Senica: Taborda – Krč, Dias, Da Graca (C), Klapan – Tesija, El Moudane, Dangubič – Deretti – Ramírez, Castaňeda.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Totka, Azankpo, Petshi.

    Rozhodca: Ziemba – Pozor, Bednár.
     
    Na trávnik práve vychádzajú oba tímy. Nitrania odohrajú stretnutie v modrých dresoch a futbalisti Senice v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Seničania mali k dispozícii úvodný výkop stretnutia, konkrétne sa oň postaral Eric Ramirez. Hostia začínajú postupnou rozohrávkou, Krč nakopával loptu dopredu, no nikoho nenašiel.
     
    2
    Z ľavej strany posielal centrovanú loptu Frederik Bilovský. V šestnástke skákali viacerí hráči, ale nebolo zo strany Nitranov dostatočné.
     
    3
    Spoza šestnástky tvrdo pálil Márius Charizopulos. Svojou delovkou nastrelil Jeana Derettiho a Nitra zahrávala dlhý aut do senického pokutového územia.
     
    4
    Marián Chobot dokázal svojimi kľučkami zamestnať Mihovila Klapana. Finálna prihrávka napokon dobrá nebola, Nitra však získala rohový kop.
     
    5
    Senickí futbalisti sa momentálne s loptou nikam neponáhľajú a bezpečne si ju prihrávajú na vlastnej polovici. V strede poľa bol potom faulovaný Castaňeda, proti ktorému vyšiel Kóňa.
     
    6
    Z ľavej strany posielal loptu do vnútra pokutového územia Chobot. Jeho center však zrazil za postrannú čiaru Carlos da Graca.
     
    7
    Šurnovský vhadzoval aut na útočnej polovici. Do veľkého vápna sa pretláčal Tomáš Vestenický, ale do zakončenia sa nedostal.
     
    7
    Senica dala gól!
    Záhoráci sa dostávajú do vedenia v zápase. Ofsajdovej pozícii sa dokázal vyhnúť ERIC RAMÍREZ, ktorý si spracoval center od El Moudaneho, prešiel do vápna a spred malého vápna prestrelil Pindrocha.
     
    9
    S loptou sa na ľavej strane ihriska mierne zamotal Marek Fábry a k lopte sa opätovne dostal Klapan, ktorý zrealizoval aj autové vhadzovanie.
     
    10
    Opäť sme videli podobnú situáciu ako počas prvého gólu. Eric Ramírez sa znovu vysúval spoza ofsajdovej línie. Lepšie si ho však teraz postrážil Macdonald Niba.
     
    11
    Seničania získali rohový kop. Lopta bola bezpečne odvrátená nitrianskymi hráčmi. K streleckej možnosti sa potom dostal Filip Dangubić, no spoza vápna jeho pokus bol zblokovaný.
     
    12
    Farkašova nakopávaná lopta hľadala na hrote ihriska Mariána Chobota, ktorý bol však dostatočne tiesnený Da Gracom a neuspel proti nemu v súboji.
     
    13
    Nitrania rozohrávali autové vhadzovanie na útočnej polovici a o center sa z pravej strany ihriska pokúšal Tomáš Vestenický. Bolo to až pridlhé.
     
    14
    Macdonald Niba v oblasti stredovej čiary fauloval Erica Ramíreza a Senica získava rozohrávka tesne na útočnej polovici.
     
    15
    Trošku otvorenejší priestor sa ukázal pred Patrikom Šurnovským, ktorému sa podarilo dostať prihrávku na Vestenického. Šikovne to urobil aj tento nitriansky hráč, no do streleckej pozície sa neprebojoval.
     
    16
    Brankár Taborda rozohrával loptu z oblasti pri veľkom vápne, keďže sme boli svedkami jedného z nitrianskych ofsajdov.
     
    17
    Pekne to teraz vymyslel po pravom krídle Charizopulos, ktorému sa ešte v pokutovom území ukazoval Chobot. Pas nebol dostatočne presný, Seničania sa ubránili pred touto možnosťou.
     
    18
    Opatrnejšie to teraz vymýšľal Kóňa, ktorý radšej nedával dlhú nakopávanú loptu na hrot a posúval radšej na svojich obrancov.
     
    19
    Fabiš si spracoval Kóňovu loptu po presune ťažiska hry na pravú stranu ihriska. Následný Fabišov center adresáta nenašiel, lopta prenikla a skončila mimo ihriska.
     
    20
    Po ľavej strane ihriska to vyskúšal Kóňa prihrávkou na Chobota. Nitranom táto dvojkombinácia nevyšla, Seničania však rýchlo tiež o získanú loptu prišli.
     
    21
    Vestenický presunul loptu na Chobota, ktorý dával späť do vápna pre Tomáša Vestenického. Nitriansky hráč sa ocitol zoči-voči Tabordovi, no neprepálil senického gólmana z tesnej blízkosti.
     
    22
    Niečo sa snažili ukázať aj Seničania. Krátka prihrávka Dangubića smerom na Marka Tešiju však presná nebola a senická kombinácia stroskotala.
     
    23
    Medzi Chobotom a El Moudaneom sme sledovali tvrdý súboj. Obaja sa museli postaviť na nohy a bezpodmienečne pokračovať v hre.
     
    24
    Castaňedovi sa po pravici rozbehol Filip Dangubič, ktorý sa pokúšal o návrat lopty pred malé vápno, no nemal v šestnástke voľného hráča.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Pavol Farkaš (FC Nitra).
     
    25
    Marko Tešija zahrával senickú štandardku po predchádzajúcom nedovolenom zákroku. Jeho centrovanú loptu si v šestnástke vo vzduchu našiel domáci Niba.
     
    26
    Marek Fábry chcel čosi vyťažiť z menšieho senického nedorozumenia v defenzíve. Ponúkal sa mu Charizopulos, no do streleckej pozície sa napokon FC Nitra nedostal.
     
    27
    Seničania zahrávali rohový kop. Od rohovej zástavky lopta smerovala len na ruky brankára Branislava Pindrocha, ktorý vo vzduchu dominoval a loptu vyboxoval preč.
     
    28
    Otrasený brankár Pindroch potreboval po predchádzajúcom rohovom kope aj ošetrenie. Držal sa za svoje stehno, no mal by sa zapojiť späť do herného procesu.
     
    29
    Šikovný center smeroval z obrannej polovice smerom od Bilovského na Chobota. Nitrania sa k strele nedostali, zahrávať však môžu štandardku.
     
    30
    Senický brankár si postavil múr a Nitra zahrávala štandardku. Zakončenie napokon obstaral Tomáš Vestenický, ktorého delovka bránu iba tesne minula.
     
    31
    Zaujímavý šprintérsky súboj sme sledovali medzi Fábrym a Da Gracom. Senický kapitán nestačil, k realizácii zakončenia sa potom dostal Kóňa, ale nasmeroval loptu mimo.
     
    31
    Nitra dala gól!
    Nitrania vyrovnávajú stav stretnutia. Po rohovom kope z kopačky Bilovského došla lopta do malého vápna, kde sa najlepšie zorientoval PAVOL FARKAŠ a zblízka nasmeroval loptu pod brvno.
     
    33
    Na žlté karty je to momentálne už vyrovnané. Prvým hráčom Senice, ktorý inkasoval kartový trest je Roberto Dias.
     
    34
    Rýchly útočný výpad na útočnej polovice rozbehol Tešija, ktorý sa snažil hľadať pred pokutovým územím Dangubiča, no táto spolupráca viacmenej stroskotala.
     
    35
    El Moudanova prihrávka bola prečítaná Šurnovským, ktorý môže znovu naštartovať nitriansku akciu. Loptu si vypýtal Chobot, do vápna sa však stihol vrátiť Jakub Krč.
     
    36
    Senický hráč Jean Deretti si vyžiadal ošetrenie. Počkal si na ihrisku na lekárov a následne po vlastných odišiel za postrannú čiaru.
     
    37
    Prihrávka Franka Casteňedu smerovala pred pokutovým územím, no nenašla si adresáta. Akcia Seničanov teda nepokračovala ďalej.
     
    38
    Seničania niečo opäť vymýšľali na útočnej polovici. El Moudane hľadal Erica Ramireza, ktorý sa pohyboval pred pokutovým územím, no nebola z toho príležitosť.
     
    39
    Sofian El Moudane značne zdržiaval nitriansku rozohrávku po predchádzajúcom faule a za zdržiavanie dostal žltú kartu.
     
    40
    Tomáš Kóňa zo štandardky centroval smerom na Macdonalda Nibu, ktorý sa snažil pretlačiť v pokutovom území cez Krča. Akcia Nitry bude pokračovať z rohového kopu.
     
    41
    Senica dala gól!
    Seničania sa znovu v zápase dostávajú do vedenia. Center z pravej strany z kopačky Filipa Dangubiča smeroval do šestnástky na domáceho Lukáša Fabiša, ktorý si zrazil loptu nešťastne do vlastnej bránky.
     
    43
    Šurnovský obstaral rozohrávku na útočnej polovici. Hľadal dlhým nákopom Mareka Fábryho. Situáciu mali pod kontrolou senickí futbalisti v okolí vlastnej šestnástky.
     
    44
    Chobot sa chcel presadiť po ľavej strane ihriska. Na jeho kľučku a posunutie lopty mu dokázal sekundovať Klapan a nepustil ho vôbec k šanci.
     
    45
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Gabriel Dubois.
     
    45+1
    Rozhodcovia k druhému polčasu pridávajú dve minúty. V tej prvej sa podarilo centrovať Šurnovskému z ľavej strany, vo vzduchu však dominoval brankár Taborda.
     
    45+2
    Jean Deretti sa vo vnútri pokutového územia dokázal presadiť a ešte posielal takú polostrelu alebo poloprihrávku. Senica môže ešte pohroziť z rohového kopu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodná časť hry vôbec nebola na góly chudobná. Za úvodný polčas sme videli tri góly. Do vedenia šli Seničania po zásahu Ramireza. Následne odpovedal v 31. minúte Farkaš. V 41. minúte však prišla nešťastná situácia, Fabiš si zrazil loptu do vlastnej brány a Senica teda vedie.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Nitrania uskutočňujú na začiatku druhého polčasu málo vídanú zmenu. Je to zrejme vynútené striedanie, z bránky musí odstúpiť Branislav Pindroch a jeho miesto v bráne zaujme Dávid Šípoš.
     
    47
    Na senickej strane nenastali žiadne zmeny v zostave. Teraz je na trávniku potrebné ošetrenie Pavla Farkaša, ktorý sa už do streleckej listiny zapísal.
     
    48
    Klapanova dobrá prihrávka na útočnej polovici smerovala na kopačku Filipa Dangubiča. V mikrosúboji s Macdonaldom Nibom bol úspešnejší nitriansky stopér.
     
    49
    Marián Chobot po nedorozumení v defenzíve získal čas a priestor v pokutovom území. Prenikal už pred bránku, v poslednej chvíli však bol zastavený.
     
    50
    Klapan si vzal na ľavej strane ihriska na starosť práve nebezpečného Chobota, ktorý je svojej strane veľmi platným hráčom pre Nitru v dnešnom stretnutí.
     
    51
    V strede poľa v hlavičkovom súboji Bilovský inzultoval jedného z protihráčov. Seničania však rozbehli protiútok, z pravej strany sa chcel strelecky presadiť Frank Castaňeda, no bránu veľmi prestrelil.
     
    52
    Charizopulos posunul loptu na ľavú stranu Chobotovi. Jeho následná nakopávaná lopta smerovala výraznejšie na brankára Tabordu. Vesteniecký sa k šanci nedostal.
     
    53
    Castaňeda posúval zaujímavú prihrávku z pravej strany smerom do malého vápna. Ofsajdovému postaveniu sa vyhol Eric Ramirez, ale ani poriadne zakončiť už nestihol, i keď bol v tutovke.
     
    54
    Šurnovského centrovaná lopta z ľavej strany smerovala do vnútra šestnástky, kde však nebol pripravený žiaden z nitrianskych hráčov.
     
    55
    Fabišova prihrávka smerovala na brankára Šípoša, ktorý to chytil do rúk a bude z toho nepriamy kop z vnútra pokutového územia pre Senicu.
     
    56
    Sofian El Moudane posielal mäkkučký center do malého vápna. Vo vzduchu kraľovali nitrianski futbalisti a odvrátili túto príležitosť. Potom prišiel center ešte z pravej strany od Castaňedu, poradili si s tým Nitrania opäť.
     
    57
    Frank Castaňeda sa na útočnej polovici ocitol v ofsajdovom postavení a pohodlne môže rozohrávať loptu brankár Dávid Šípoš.
     
    58
    Tomáš Kóňa v strede poľa neuspel vo viac po sebe idúcich minisúbojoch o loptu. Seničania získali napokon guľatý predmet a o niečo sa budú chcieť pokúšať.
     
    59
    Nitrania mali k dispozícii rohový kop. Rozohrával ho Frederik Bilovský. Naskakoval na hlavičku Macdonald Niba. V súboji s ním vo vzduchu však viac uspel hosťujúci Carlos da Graca
     
    60
    Šurnovský sa dostával s loptou po ľavej strane ihriska. Neprenikol však ďaleko. Na opačnej strane sa vysunul Eric Ramirez, ktorý ešte prihrával na hranicu pokutového územia. Seničania mali dostatok času, zakončoval napokon Filip Dangubič, no priestor bránky výrazne minul.
     
    61
    Nitra získala na útočnej polovici rohový kop a o jeho exekúciu sa postaral Bilovský. Jeho center smeroval však iba priamo na hlavičku Sofiana El Moudana, ktorý to odpratal z vápna.
     
    62
    K dispozícii má domáci tím stále dve striedania. Na hosťujúcej strane sme už taktiež videli ešte jedno striedanie, došlo k nemu v závere prvého polčasu.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Lukáš Fabiš, prichádza Nikola Gatarić.
     
    64
    Nikola Gatarić bol adresátom hneď prvého ďalšieho náznaku príležitosti domáceho mužstva. Nedokázal však individuálne vynikať proti Duboisovi, ktorý si ho v súboji postrážil.
     
    65
    Nitrania zaujímavo zakombinovali vo vnútri veľkého vápna. Kóňa posúval na Vestenického, Gatarić to dával na Mareka Fábryho a jeho strelu brankár Taborda vytesnil na roh!
     
    66
    Výborne teraz znovu čaroval brankár Taborda. V dobrej streleckej pozícii sa ukazoval Márius Charizopulos. Jeho zakončenie fantasticky vytesnil brankár Taborda.
     
    67
    Carlos Daniel Silveira da Graca dostáva žltú kartu. Poslal niekoľko slov na adresu hlavného rozhodcu, ktorému sa to zjavne nepáčilo.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Filip Dangubič, prichádza Zezinho.
     
    69
    Macdonald Niba bol pri lopte rýchlejšie ako Gabriel Dubois a posúval loptu na svojho brankára Dávida Šípoša, ktorý ponúkol prudký nákop na útočnú polovicu.
     
    70
    Zezinho sa zapojil do rozohrávky senickej akcie, no na obrannej polovici neponúkol príliš dobré riešenie situácie. Takmer sa Nitrania dostali do prečíslenia.
     
    71
    Ošetrenie na trávniku si vyžiadal Carlos da Graca. Ostatní hráči môžu využiť ľahké občerstvenie v podobe nápojov.
     
    72
    Nikola Gatarić sa zaujímavou prihrávkou snažil hľadať Charizopulosa. Napokon tento pas neprešiel a Nitrania sa pripravili o možnosť zakončenia.
     
    73
    Senica dala gól!
    Senica má k dispozícii dvojgólové vedenie a v nastolenom trende môže dokráčať za šiestym víťazstvom za sebou! Na útočnej polovici vyštartoval ERIC RAMÍREZ, ktorý prešprintoval do vápna a pohodlnou strelou zaklincoval tretí senický gól.
     
    74
    Vestenický posúval na útočnej polovici pred šestnástkou na kopačku Frederika Bilovského. Menovaný sa pokúšal o strelu, ktorá mu vôbec nevyšla.
     
    75
    Jean Deretti sa rozbiehal po ľavej strane, posúval loptu na Zezinha, ktorý si zase vybral Franka Castanedu. Už proti nemu šiel do súboja Farkaš a vytlačil ho z vhodnej streleckej pozície.
     
    76
    Šurnovský uvoľnil do zakončenia na útočnej polovici Tomáša Vestenického, ktorý si pripravil loptu na pravačku a pálil tesne vedľa. Strela však bola tečovaná.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Marian Chobot, prichádza Ondrej Vrábel.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Carlos Daniel Da Graca, prichádza Erik Otrísal.
     
    78
    Nitrania sa dostali k realizácii rohového kopu. V šestnástke sa pokúsil "vystrihnúť" Macdonald Niba, ale jeho strelecký pokus smeroval iba vysoko ponad bránku.
     
    79
    Tomáš Kóňa si prebral loptu na hranici šestnástky, ale bol odzbrojený Gabrielom Duboisom. Nitrania v akcii ďalej pokračovať nemohli.
     
    80
    K streleckému zakončeniu sa chcel presadiť Nikola Gatarić, ale proti nemu v súboji rázne vystúpil Zezinho, ktorý dostal loptu mimo nebezpečných priestorov.
     
    81
    Nitra dala gól!
    Futbalisti spod Zobora znižujú stav zápasu. TOMÁŠ KÓŇA sa stal aktérom štandardky Nitry a parádne napálil loptu do pravého horného rohu!
     
    82
    Seničania nakopávali loptu na útočnú polovicu. Teraz sa budú hostia poriadne sústrediť na defenzívu, keďže aj do týchto chvíľ majú dobre rozbehnutý tento zápas a blíži sa záverečná fáza.
     
    83
    Center z kopačky Kóňu zapadol za senickú defenzívu. Dostalo sa to však iba na pozorného Tabordu, ktorý si poradil so situáciou.
     
    84
    Center Kóňu vyzeral vcelku sľubne. Poslal loptu na Šurnovského. Následne to už však zo strany Nitry stroskotalo a domáci futbalisti sa nepresadili.
     
    85
    Prihrávka Macdonalda Nibu nenašla kopačky Nikolu Gatariča. Seničania teda môžu zahráva na vlastnej polovici autové vhadzovanie.
     
    86
    Na pravej strane Bilovský prenechal loptu Gatarićovi. Potom nasledovali viaceré súboje v rohu ihriska, kde si dokázali Nitrania poradiť a získali aut.
     
    87
    Bilovského center do vnútra pokutového územia dokázal z vlastnej šestnástky Ramirez odvrátiť a poradil si s touto situáciou.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Ondrej Vrábel (FC Nitra).
     
    Dnešné stretnutie sleduje 682 divákov.
     
    89
    Spoza pokutového územia sa k zakončeniu dostal Frederik Bilovský. Nitrania avizovali ruku v šestnástke, ale k žiadnemu takémuto odpískaniu nedošlo.
     
    90
    Rozhodcovia k druhému polčasu nadstavujú štyri minúty. Nitra sa môže ešte pokúsiť o vyrovnávajúci gól.
     
    90+1
    Eric Ramírez už dnes dal dva góly a takmer mal našliapnuté k hetriku. Zezinhov center došiel pred malé vápno, kde Ramírez bol ale výrazne zle trafil loptu.
     
    90+2
    Frederik Bilovský sa nedovolený zákrokom previnil v súboji proti Sofianovi El Moudanemu. Zezinho môže rozohrávať.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Márius Charizopulos (FC Nitra).
     
    90+3
    Zezinho posunul na ľavú stranu Ramirezovi, ktorý už hral s časom a zdržiaval loptu v rohu ihriska a pýtal si rohový kop alebo aut. Nitrania rázne zakročili.
     
    90+4
    Eric Ramírez smeroval do individuálneho zakončenia, ale napokon sa ukázalo, že bol vo výraznom ofsajde. Nedokázal teda úspešne zapracovať na defenzívnej línii súpera.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas nám priniesol dva góly. Do dvojgólového vedenia šli Nitrania v priebehu 73. minúty, kedy sa presadil Ramírez. Následne prišlo ešte skorgiovanie výsledku zo strany Kóňu, ale Nitrania už potom nedokázali nájsť sily na vyrovnanie. Senica teda vyhráva už šiesty zápas v sérii a v tabuľke si rozhodne pomôže. (18:54:55)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 31. Farkaš (Bilovský), 81. Kóňa – 7. Ramírez (El Moudane), 41. Fabiš (vla.), 73. Ramírez

    Karty:   24. Farkaš (NIT), 88. Vrábel (NIT), 90+2. Charizopulos (NIT) – 33. Dias (SEN), 39. El Moudane (SEN), 67. Da Graca (SEN)


    FC Nitra: Pindroch (46. Šípoš) – Šurnovský, Niba, Farkaš (C), Fabiš (63. Gatarić) – Kóňa, Bilovský – Chobot (77. Vrábel), Vestenický, Charizopulos – Fábry.
    Náhradníci: Šípoš – Chovanec, Štefanec, Kuník, Gatarić, Vrábel.

    FK Senica: Taborda – Krč (45. Dubois), Dias, Da Graca (C) (77. Otrísal), Klapan – Tesija, El Moudane, Dangubič (68. Zezinho) – Deretti – Ramírez, Castaňeda.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Totka, Azankpo, Petshi, Zezinho.

    Rozhodčí: Ziemba – Pozor, Bednár

    Diváci: 682
    ocianews.com