Černošice – IHC Kladno 9:4 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 9:4 (kon.) | Brno – HC Boskovice inline 3:1 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
3:1 (0:0, 1:1, 0:0, 2:0)
HC Boskovice inline
Neděle 12.05.2019, 16:00STILMAT extraliga inline hokeje • 4. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:15:15)
     
    47:26
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno (Kadlec – 1,5 min., sekání).
     
    47:12
    Čtvrtou branku Brna mohl přidat Drobný, ale jeho střela z pravého kruhu skončila po přípravě nad brankou.
     
    46:58
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hrachovina dostal přesnou přihrávku k mantinelu, kde stál úplně sám. Rozhodl se pro rychlý přechod k brance, kam už najížděl ONDŘEJ STEHLÍK, jenž dostal kotouč po zemi za brankovou čáru. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    46:02
    Hasoňova přihrávka neprošla do předbrankového prostoru. Tempo hry se zvýšilo a oba brankáři mají dost práce.
     
    45:13
    Ani Šebek Chvátala z bezprostřední blízkosti nepřekonal a na druhou stranu se mohl vydat Hrachovina. Tomu ve střele či přihrávce zamezila obrana Boskovic.
     
    44:20
    Další šanci Filipa Krále, kterou vytěsňuje Chvátal. Domácí gólman si tentokrát vzal na pomoc svou vyrážečku a i tento zákrok se mu povedl. Puk končí v rohu hřiště.
     
    42:43
    Boskovice jdou druhému gólu opravdu naproti. Šmíd Chvátala nepřekonal, a tak vybídl Filipa Krále. Ani on puk do odkryté části brány nedostal a ztroskotal na domácím brankáři.
     
    41:25
    Bílý měl na hokejce vyrovnání, když k němu přišla neočekávaná nahrávka z druhé strany kluziště. Nezalekl se jí a okamžitě vypálil k odkryté bližší tyčce, kam však stačil dát gólman Chvátal svůj beton včas.
     
    40:35
    Brněnští se nemohou dostat od vlastní branky. Boskovice soupeři důsledně brání ve vyvezení kotouče.
     
    39:14
    Větší aktivitu můžeme vidět na straně Brna. Nejedná se však o žádný tlak, nýbrž individuální akce po přechodu do útočného pásma. Naposledy se pokoušel prosadit Göndör, který stejně jako jeho spoluhráči před ním trefil gólmana Külzera.
     
    37:12
    Ovšem mohlo být opět vyrovnáno. Do útočného pásma se nahnal Šebek a střelou zápěstím z mezikruží trefil přesně připravenou Chvátalovu lapačku.
     
    36:52
    Brno právě vstřelilo branku!
    A této útočné akce domácí celek využívá. Skácel poslal přihrávku na JAKUBA KADLECE, který dává svůj druhý gól v zápase pokusem mezi betony. Asistence: Roman Skácel.
     
    36:40
    Obraz hry se zatím nijak nemění. Brno se jako první dostalo ke kotouči a Drobný z pravého křídla přestřelil. Domácí jsou stále na puku, rozehrávají od vlastní branky.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:54
    V posledních sekundách se vhazovalo před Chvátalem. Brno toto buly vyhrálo a uchýlilo se k pouhému vyhození. V této části hry už se nic nestane.
     
    35:38
    Domácí v plném počtu.
     
    35:10
    Střela Filipa Krále z mezikruží trefila masku domácího brankáře. Hraje se dál.
     
    34:33
    Přesnou kombinaci Boskovic zakončil střelou z pravého kruh Tadeáš Král. Dominik Hrachovina jeho střela vystihl hokejkou a aspoň prozatím dostává puk do bezpečí.
     
    34:08
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno (Kazlepka – 1,5 min., hákování).
     
    33:46
    Dufkovu střelu z mezikruží vytěsnil hostující brankář před sebe, kde si puk našel Stehlík. Dorážku na pravou tyč už nestihl, a tak branku objel a zakončoval na druhé straně. Brno je nyní aktivnější.
     
    32:56
    Skácela tentokrát vyzval k dorážkám Drobný. V tomto případě už musel Külzer zasahovat, ale při jeho zákroku levým betonem mu stejně jako při minulé brněnské střele pomohlo štěstí.
     
    32:02
    Kadlec zavezl puk do útočné poloviny, kde už čelil přesile čtyř hráčů Boskovic. Proto poslal puk dozadu na Skácela. Ten pokusem z první trefil levou tyčku.
     
    29:46
    Hosté v plném počtu.
     
    29:24
    Domácí si přihrávkou nerozuměli a k puku se dostal Tadeáš Král, jenž nikým nehlídán dojel po pravém křídle až před Chvátala. Zamíchal s kotoučem a poslal jej k levé tyčce. Od té se puk odrazil před brankovou čáru a doklouzal až před samotného brněnského brankáře. Ten jej pak lapačkou přikryl.
     
    28:56
    Boskovice dokázaly vyhodit, ale Brněnští jsou zase zpět před Külzerem. Většina střeleckých pokusů však míří mimo branku.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline (Šmahel – 1,5 min., sekání).
     
    27:36
    Brankou neskončila ani na pohled dokonalá souhra Niklase Külzera se Šmídem, kdy si přihrávkou skrz brankoviště vyměnili puk a druhý jmenovaný jemným postrčením dostal kotouč vedle branku domácích.
     
    26:50
    Kadlec u pravé tyčky tečoval nahození na branku, ale ani jeho pokus nenašel žádné z volných míst v brance boskovického gólmana Külzera.
     
    25:49
    Také domácí brankář Chvátal musel vytáhnout svou lapačku a také on v ní puk ukryl. Na střelu Šmahela z mezikruží dobře viděl a se zákrokem neměl žádný problém.
     
    25:01
    Stehlík dostal od Skácela přesnou přihrávku přes šířku hřiště. Kotouč však netrefil přesně, a ten se tak po hokejce pouze svezl a končí u levé tyčky boskovické brány.
     
    24:19
    Stehlík z pravého kruhu prověřil Külzerovu lapačku. Hra je přerušena.
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    23:58
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Boskovice dvě sekundy před sirénou srovnávají. Jelikož se Brnu nepodařilo proměnit gólovou příležitost, dostali se ke kotouči hosté a DAVID ŠEBEK z pravého kruhu propálil jinak přesného Chvátala. Asistence: David Bílý, Jakub Němec.
     
    23:51
    Kadlec mohl bleskově přidat druhou branku. Külzera si v brankovišti roztáhl, netrefil však žádné z míst mezi nebo nad betony.
     
    22:37
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vybojovali kotouč u vlastní branky, Hrachovina jej vyvezl a nabídl JAKUBU KADLECOVI, který si našel pozici na levém křídle a poslal puk na vzdálenější tyč. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    22:23
    Skácelovi nesedla střela a do brejku se vydal Šmahel. Bekhendové zakončení pokryl Chvátal levým betonem.
     
    21:43
    Domácí v plném počtu.
     
    21:08
    Chvátal zatím drží brněnský celek. Hostující tým střílí ze všech dostupných pozic a nebojí se ani dorážek. Naposledy musel domácí brankář hasit dvě rychlé střely na betony.
     
    20:13
    Menší trest za sekání obdržel domácí Dominik Hrachovina. Boskovice hrály poměrně dlouhou dobu v signalizované výhodě, kterou zakončily chaosem na brankovišti a Chvátal zastavil puk těsně před brankovou čarou. Nyní se od něj při oslabení jeho týmu budou očekávat podobné zákroky.
     
    19:06
    Kadlec trefuje z pravého kruhu brankovou konstrukci.
     
    18:59
    Na druhé straně vypíchl Niklasi Külzerovi puk Drobný a sám chtěl založit útok. Nepovedená přihrávka však vybídla Šmída k samostatnému úniku, který pokryl domácí brankář.
     
    18:16
    Už to vypadalo, že bude Skácel zakončovat, ale opak byl pravdou. Kotouč mi z hokejky sjel a musel se pro něj vracet až k Chvátalově brance.
     
    17:26
    Ani Chvátal na druhé straně nemusel zasahovat a jeho spoluhráči se marně snaží založit útočnou akci. Pro přechod na druhou stranu hřiště volí nahození.
     
    16:24
    Nyní jsou přeci jen o trochu aktivnější domácí, jejichž přechody před brankoviště jsou rychlejší než soupeřovy. Boskovice jednou od první inkasované branky zachránila taktéž tyčka a podruhé po střele domácích zaduněl zadní mantinel.
     
    15:40
    Hraje se bez větší gólové šance. Oba týmy si spíše přihrávají a gólmani tak nemají moc práce.
     
    14:06
    Čekání na střelu ukončilo duo Šmíd, Hasoň, které se dostalo do přečíslení dva na jednoho. Kotouč si dvakrát vyměnili a druhý jmenovaný svou finální střelou z první trefil levou tyčku Chvátalovy brány.
     
    12:58
    Puk měli dlouho dobu na hokejkách Brněnští, dokud jej pro sebe na pravém křídle nezískal Šmíd. Obě strany jsou však zatím ve druhé čtvrtině bez střely na branku.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    11:30
    Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Tadeáš Král, který v chumlu hokejek také zakončil. Jeho nenápadný pokus směřoval mezi betony a domácí brankář zakročil opravdu na poslední chvíli, protože kotouč dlouho neviděl.
     
    10:12
    Müller si šikovně prohodil kotouč přes obránce a nahrál na najíždějícího Němce. Ten už byl v takového pozici, že se sám vydal na brněnskou branku. Zakončení šlo po zemi a Chvátal si prostor kolem svých betonů pohlídal, puk vykopl levou nohou do bezpečí.
     
    09:08
    Skácel prokličkoval mezi hostujícími hráči, jenže nezakončil a na druhou stranu se po pravém křídle vydal Němec. Jeho střela donutila Chvátala zasahovat.
     
    07:51
    Boskovice se nemohou dostat k zakončení. Dělá jím problém už samostatný přechod do útoku a k vidění jsou hlavně individuální šance, které si hlídá domácí obrana.
     
    06:58
    Drobný namířil svou střelu z pravého křídla mezi betony. Külzer puk svými chrániči vytěsnil zpět do hry. V blízkosti boskovické brány nestál nikdo z Brněnských, a tak hosté v klidu rozehrávají.
     
    05:59
    Také domácí měli nyní problémy dostat se přes soupeřovu obranu. Stehlík proto na nic nečekal a vyslal střelu z větší vzdálenosti, kterou hostující brankář vytěsnil lapačkou.
     
    05:04
    Střelu Filipa Krále z vrcholu levého kruhu tečoval Tadeáš Král na hranici brankoviště. Kotouč trefil Chvátalovu výstroj.
     
    04:22
    Šebkova přihrávka neprošla přes tři hráče domácího celku.
     
    02:54
    Hasoň dostal přesnou nahrávku od Šmída a chystal se ke střele. Domácí obrana byla na svém místě a Rosendorf puk soupeři včas vypíchl. Z toho vzešla další gólová šance Brna, ale i tentokrát si Külzer levý horní roh své branky pokryl.
     
    01:47
    Na druhé straně zaútočil ve velmi rychlé protiakci Pilát. Chvátal byl připraven a puk končí za brankou.
     
    00:45
    V útoku začali jako první domácí. Betony Külzera nejprve prověřil Dufek střelou z ostrého úhlu, jeho pokus následovala střela Skácela do horního rohu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Daniel Kinc

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Kadlec (Hrachovina D.), 37. Kadlec (Skácel), 47. Stehlík (Hrachovina D.) – 24. Šebek (Bílý, Němec)


    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – Kazlepka, Sedláček, Rosendorf, Göndör – Dufek, Stehlík, Skácel, D. Hrachovina, Kadlec, Drobný.
    HC Boskovice inline: J. Külzer (Martinčík) – Němec, N. Külzer – Müller, F. Král, Šebek, Pilát, Šmíd, Bílý, Antal, T. Král, Šmahel, Hasoň.

    Rozhodčí: Stanislav Cik, Josef Novotný
    thejrc.org