Slavia – Jablonec 5:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:0 (kon.) | Zlín – Třinec 2:2 (kon.)
Č. Budějovice – Dukla Praha 1:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:1 (0:0)
FK Jablonec
Pondělí 13.05.2019, 11:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 5:1. Ačkoliv první poločas nepřinesl žádnou branku, tak ten druhý nabídl hned šest přesných zásahů. V samotném úvodu se domácí dostali do vedení, avšak soupeř dokázal stejně tak rychle vyrovnat výsledek. Nadcházející minuty patřily už jenom pražskému celku, ten měl totiž výraznou územní převahu, díky které si připsal další čtyři branky. (12:44:22)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Havránek, přichází David Štětka.
     
    88
    Radimského přihrávka směřovala na naběhnuvšího kolegu Macháčka, který mu okamžitě vracel na kopačku. Následovat polovysoký odkop od branky.
     
    87
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Breda, přichází Dominik Hejda.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Vaněk, přichází Jan Schneider.
     
    86
    Jablonec rozehrával volný kop z vlastní poloviny, přičemž jsme sledovali dalekonosný nákop na Petržilku, kterému se nepodařilo vybojovat ani aut.
     
    83
    Radinský si opět vyzkoušel práci s balónem, který ihned roztáhl na pravou stranu. Pomalá kombinace přinesla pád v šestnáctce, penalta to nebude.
    82. ALVIR - 5:1
     
    82
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je pořádný debakl! Domácí se ujali rychlého autového vhazování, přičemž obrana soupeře nestačila zareagovat. Toho využil MARKO ALVIR, který si za pokutovým územím hodil míč na pravou nohu a poté parádním obstřelem překonal brankáře Richtera.
     
    82
    Hodně důrazně si počínal domácí Petrák, který dohrál jednoho z protihráčů. Jablonec se u míče udržel, proto se nepískal nedovolený zákrok.
     
    81
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Breda, přichází Albert Kozák.
     
    80
    U postranní čáry se na zemi ocitl Pour, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Hlavní sudí nechal pokračovat ve hře, Jablonec hraje s míčem.
     
    79
    Jablonec zhruba deset minut před koncem zápasu prohrává o tři branky, což je téměř neřešitelný úkol. Navíc domácí stále ovládají tento zápas.
     
    78
    Balón pochopitelně skončil za brankovou čárou, což znamenalo rohový kop pro domácí hráče. Ten ale nebyl vůbec ničím nebezpečný.
    77. ALVIR - 4:1
     
    77
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu další branka domácího celku! Zdánlivě nenápadný nákop směřoval přesně mezi obránce, kde se důrazem prezentoval talentovaný MARKO ALVIR, jenž se protáhl až ke střeleckému pokusu, který Richter vyrážel pouze za sebe. Tohle bude pro Jablonec hodně složité.
     
    77
    Sešívaní jsou i nadále výrazně pohyblivější. Před malým momentem si Alvir narazil se svým kolegou, jeho ránu pravou nohou zneškodnil brankář Richter.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Michael Hönig (SK Slavia Praha).

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 48. Trapanovski, 59. Trapanovski, 66. Macháček, 77. Alvir, 82. Alvir – 51. Pleštil

    Karty:   76. Hönig (SLA) – 57. Horáček (JAB)


    SK Slavia Praha: Radimský – Šilhan, Drozda (C), Petrák, Havránek (88. Štětka) – Vaněk (87. Schneider), Podrazký, Macháček – Hönig, Alvir, Trapanovski (69. Alijagić)
    Náhradníci: Radotić – Aljijagić, Walter, Štětka, Schneider

    FK Jablonec: Richter – Hani, Štěpánek, Peřina, Do. Breda (81. Kozák), Haitl (C), Kebísek, Urbánek (60. Petržilka), Pleštil (70. Landfeld), Horáček (76. Pour), Da. Breda (87. Hejda)
    Náhradníci: Vajner – Petržilka, Bělina, Landfeld, Pour, Kozák, Hajdo

    Rozhodčí: Kříž – Kubr, Novák
    thejrc.org