St. Mirren – H. Academical 2:0 (kon.)
konec
Saint Mirren FC
2:0 (0:0)
Hamilton Academical FC
Pondělí 13.05.2019, 20:45 • The Simple Digital Arena • Skotská Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 11:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:17. (22:45:39)
     
    Šest nastavených minut uplynulo a zápas končí. Saint Mirren v důležitém souboji přehrálo Hamilton 2:0.

    Úvod zápasu byl plný nedovolených zákroků, žlutou kartou byli odměněni Stephen McGinn s Aaronem McGowanem za potyčku po tvrdém faulu. Následně byl ale vyloučen Alexandros Gogić, ale hosté ani v deseti zápas rozhodně nezabalili. V prvním poločase byli sice aktivnější hráči Saint Mirrenu, ale k ohrožení jedné z branek nedošlo.

    Po změně stran se početní přesila projevila o poznání více. Domácí se dlouho tlačili do zakončení, ale nemohli vyzrát na skvěle chytajícího Woodse. Nakonec se jako první prosadil Kyle McAllister, v samém závěru poté pojistil domácí vítězství druhým zásahem Kyle Magennis.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+6. Kyle MAGENNIS - 2:0
     
    90+6
    St. Mirren právě vstřelil branku!
    Domácí pojišťují v šesté minutě své dnešní vítězství! Gordonovi se nezdařil obranný odkop a míč se dostal ke kopačkám KYLEA MAGENNISE. Ten přispěchal do pokutového území, kličkou oklamal McGowana a poté zakončil k pravé tyči.
     
    90+5
    Cody Cooke dlouho držel míč u rohového praporku, ale proti trojnásobné přesile už neměl nárok. Domácí se ale velmi rychle dostali k balonu zpět.
     
    90+4
    Domácí drží balon bezpečně od své branky. McMann navíc vypíchl míč Cookeovi, ale hlavní rozhodčí dotek hostujícího hráče neviděl a tak bude rozehrávat od své branky Woods.
     
    90+3
    Sowah získal míč na pravém kraji na Flynnovi. Hosté se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi. MacKinnon musel přihrávat zpět k Woodsovi.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned šest minut.
     
    90+1
    Mickel Miller sice odchází z trávníku po vlastních, ale s obvázanou rukou. Hosté už mají třikrát vystřídáno a tak to vypadá, že závěrečné minuty budou dohrávat pouze v devíti.
     
    90
    Miller stále leží na trávníku a je v péči lékařů. Nevypadá to s hostujícím útočníkem vůbec dobře.
     
    89
    Střídající Mickel Miller dopadl po hlavičkovém souboji s Paulem McGinnem nepříjemně na rameno a ihned si volal o ošetření.
     
    88
    Na levé straně měl situaci pod kontrolou Ryna Flynn s McAllisterem. Právě střelec zatím jediné dnešní branky posouval balon k Mullenovi, ale ten byl obsazen.
     
    87
    Domácí nespěchají s rozehrávkou. Mateo Mužek si udělal pár kroků směrem vpřed a až poté vhodil míč do hry. Saint Mirren i nadále drží míč daleko od své branky.
     
    86
    Po vyhraném hlavičkovém souboji nebyl daleko od postupu k brance Danny Mullen, ale míč mu utekl mezi obránci až k Woodsovi.
     
    85
    Souhra Sowaha s Oakleym nebyla nejpřesnější. Domácí poté musel posouvat rozehrávku domácího celku o pěkných pár metrů zpět.
     
    84
    Hamilton to přece jen ještě zkouší. Hladký výborně vyběhl proti zakončujícímu Oakleymu, který poté pálil jen vedle domácí branky.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Domácí drží jednobrankové vedení, hosté navíc musí hrát více než hodinu bez vyloučeného Gogiće.

    Vít Schück

    Branky: 77. McAllister, 90+6. Magennis

    Karty:   21. S. McGinn (STM), 58. Mužek (STM) – 21. McGowan (HAC)   31. Gogić (HAC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 11:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:17.
    Saint Mirren FC: Hladký – P. McGinn, MacKenzie (41. Baird), Popescu, Mužek – Magennis, S. McGinn, Lyons (63. Flynn) – Jackson (70. Cooke), Mullen, McAllister
    Náhradníci: Holmes – Baird, Cooke, Ferdinand, Flynn, Hodson, Nazon

    Hamilton Academical FC: Woods – McGowan, Gordon, Gogić, McMann – Mimnaugh (33. Sowah), MacKinnon, Martin (80. Imrie) – Oakley, Andreu, Ogboe (59. Miller)
    Náhradníci: Marsden – Davies, Hamilton, Imrie, Miller, Smith, Sowah

    Rozhodčí: Collum – McWilliam, Hilland
    thejrc.org