Vltavín – Dobrovice 1:0 (kon.) | Olympia Radotín – Jirny 0:0 (zruš.) | Vyšehrad – Písek 1:0 (kon.)
Králův Dvůr – Velvary 8:1 (kon.) | Litoměřicko – Brozany 2:0 (kon.) | Domažlice – Karlovy Vary 4:0 (kon.)
Ústí n/O – Benešov 0:0 (4:5 po pen.) | Živanice – Štěchovice 2:1 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
8:1 (3:0)
TJ Slovan Velvary
Sobota 18.05.2019, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    84. KŮŽEL - 8:1
     
    84
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Navíc je tu další přesný zásah domácích! Slovan se soustředil na útočení, načež došlo k velice přesné kolmici na DAVIDA KŮŽELA, který pelášil sám na branku. Měsíček byl v tomto případě bez šance, přízemní rána byla velice přesná.
    77. NOVÁK - 7:1
     
    77
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je tu další branka domácího celku! Rozehrávku volného kopu si pochopitelně vzal na starost domácí kapitán Balšánek, který místo zakončení ještě centroval, díky čemuž našel hlavu RUDOLFA NOVÁKA, jenž zamířil k pravé tyči.
    67. TENKL - 6:1
     
    67
    Velvary právě vstřelily branku!
    Alespoň čestný úspěch v podání hostů! Velvary totiž zahrávaly rohový kop, přičemž se kroucená nabídka doslova zakroutila až do malého vápna, kde se nacházel TOMÁŠ TENKL, který pohotovou hlavičkou překonal brankáře Krčka.
    62. SEDLÁČEK - 6:0
     
    62
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí celek stále nemá dost! Ani v tomto případě se obrana Velvar nejevila přesvědčivým způsobem. Před brankáře se dostal Kůžel, který ještě přihrával pod sebe, avšak jeden z hostů odkopl míč z brankové čáry. O úspěšnou dorážku se ale postaral JIŘÍ SEDLÁČEK, který tak kompletuje hattrick.
    60. PETR - 5:0
     
    60
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Tohle zavání pořádným debaklem! Hostující obrana naprosto propadla ve středu hrací plochy, balónu se chopil Bouček, který rychlostním způsobem zamířil až do pokutového území, kde celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na MARTINA PETRA, který zamířil do odkryté branky.
    49. SEDLÁČEK - 4:0
     
    49
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je tu další branka v hostující svatyni! Zdánlivě nenápadná akce domácího celku nabídla zakončení JIŘÍHO SEDLÁČKA, který i v tomto případě mířil velice přesně. Slovan tak bude muset dotahovat čtyřbrankové manko.
    42. BALŠÁNEK - 3:0
     
    42
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je tu další branka domácího celku! Tentokráte to Králův Dvůr zkoušel po pravém křídle, odkud přiletěl do pokutového území velice přesný centr, na který si v tomto případě naskočil JAKUB BALŠÁNEK, který hlavičku poslal k bližší tyči, na což byl brankář krátký.
    30. KŮŽEL - 2:0
     
    30
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Králův Dvůr se doslova probil až do pokutového území, kde se sám před brankáře dostal DAVID KŮŽEl, který posléze zametl hrací předmět do prázdné branky. Se Slovanem to nevypadá vůbec dobře!
    19. SEDLÁČEK - 1:0
     
    19
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, který nenápadný Kůžel ještě vracel zpět do malého vápna, kde se nacházel zcela osamocený JIŘÍ SEDLÁČEK, který už neměl problém se zametením míčem do prázdné branky.

    David Suchý

    Branky: 19. Sedláček, 30. Kůžel, 42. Balšánek, 49. Sedláček, 60. Petr, 62. Sedláček, 77. Novák, 84. Kůžel – 67. Tenkl

    Karty:   49. Ludvík (VEV), 51. Doležal (VEV), 66. Tenkl (VEV), 74. Obrtlík (VEV)


    FK Králův Dvůr: Krček – Bouček (63. Bíba), Hell, Novák, Zelenka, Petr, Šebek, Balšánek (C), Dolák, Sedláček (79. Rešl), Kůžel (84. Nejedlý)
    Náhradníci: Špicl – Bíba, Rešl, Nejedlý

    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Kovařík, Obrtlík (C), Ludvík, Nosek, Vopat, Havel, Tenkl, Polák (46. Kalaš), Müller (46. Doležal), Pavlíček
    Náhradníci: Šídlo – Kafka, Doležal, Kalaš, Pospíšil, Mucha

    Rozhodčí: Raplík – Drábek, Brychta
    bahis siteleri