Michalovce – Slovan Bratislava 3:3 (kon.) | Sereď – Žilina 2:3 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
Senica – Zlaté Moravce 3:1 (kon.) | Nitra – Trnava 0:1 (kon.) | Trenčín – Podbrezová 4:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
3:3 (2:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 18.05.2019, 17:00Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANDRAŽ ŠPORAR. Začaly se různit názory, že se hráči hostí ocitli v ofsajdu. Přesto gól platí. Andraz ŠPORAR z blízkosti propálil domácího brankáře Bieszczada. Blíží se tak k několikrát zmiňovanému rekordu. Asistence: Aleksander Čavrić.
     
    68
    Michalovce daly gól! Autorem branky je JOZEF-ŠIMON TURIK. Michalovce jdou potřetí do vedení. Slovan se snažil zaútočit, ale ztratil míč. Tounkara přesně načasoval přihrávku na kapitána JOZEFA-ŠIMONA Turík, který i s přispěním levé tyče překonal Sullu. Asistence: Mamadou Tounkara
     
    62
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KENAN BAJRIĆ. Je vyrovnáno. Ojedinělý protiútok Slovanu nedokázal nikdo z domácích hráčů zastavit. KENAN BAJRIĆ měl před sebou poloprázdnou bránu a ve vzduchu pohodlně zakončil.
     
    40
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANDRAŽ ŠPORAR. Před zhruba půlminutou se to nepodařilo, ale teď už ano. Andraz ŠPORAR zavítal do šestnáctky domácích a polehounku poslal míč do brány. 27.gól je tedy na světě.
     
    28
    Michalovce daly gól! Autorem branky z pokutového kopu je CHEICK ALAN DIARRA. Michalovce opět jásají, protože DIARRA s přehledem proměnil a Zemplín vede 2:0.
     
    25
    Michalovce daly gól! Autorem branky je JOSÉ DAVID CASADO. Erupce radosti na Zemplínu! CASADO dostal výborný centr a pěkným hlavičkovým lobem překonal Šullu, ten byl totiž dalek z branky.

    Jiří Polášek

    Branky: 25. Casado, 28. Diarra (pen.), 68. Turik – 40. Šporar, 62. Bajrić, 76. Šporar

    Karty:   77. Vojtko (MIC), 85. Kolesár (MIC) – 87. Suchockij (SBA)


    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár, Špiriak, Grič, Vojtko – Turik (C), Diarra, Casado (86. Mavretić), Kolesár, Kountouriotis (65. Trusa) – Tounkara (70. Sulley).
    Náhradníci: Kira – Regáli, Mavretić, Mitrano, Trusa, Zacharkiv, Sulley.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Apau, Guzmics, Bajrić, Suchockij – Ljubicić, Rabiu (19. Nono, 74. Ratão) – Čavrić, Holman, Dražić – Šporar (C).
    Náhradníci: Greif – Jackuliak, Ratão, Stangl, Potoma, Nono.

    Diváci: 1186
    thejrc.org