ILHK Hr. Králové – IHC Nový Jičín 9:4 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 3:4 (po pr.) | Černošice – Brno 18:10 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 3:11 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Nový Jičín 7:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
9:4 (2:2, 3:1, 3:1, 1:0)
IHC Nový Jičín
Sobota 18.05.2019, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje • 5. kolo
Partner:
     
    42:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. ZDENĚK ČÁP čistě obral soupeře kotouč, vydal se do přečíslení, tam si vyměnil puk s Filipem Kuťákem a mířil přesně – 9:4! Asistence: Filip Kuťák.
     
    35:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zhruba osm desetin před sirénou ještě domácí přidávají osmou trefu! Fendrich neudržel puk po akci Daniela Voženílka a TOMÁŠ PŮLPÁN ho dorazil do odkryté branky – 8:4. Asistence: Daniel Voženílek, Filip Kuťák.
     
    35:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo dvacet sekund, aby přesilovku využili a odskočili už na rozdíl tří branek! Lukáš Bezděk vystřelil z dálky a před brankářem jeho ránu pěkně tečoval MAREK VOŽENÍLEK mezi Fendrichovy betony – 7:4. Asistence: Lukáš Bezděk, Aleš Půlpán.
     
    33:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tenhle gól už hradeckým hokejistům nikdo nevezme! Aleš Půlpán projel po levé straně a pak před brankou vybídl LUKÁŠE KASTNERA, jenž zblízka nezaváhal – 6:4. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    26:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Další velká chyba domácího hráče přihrává hostům kontaktní trefu! Daniel Plitko vybídl z levé strany DAVIDA JANICZKA, jenž zblízka přesně poslal střílenou nahrávku za Mahdalova záda – 5:4. Asistence: Daniel Plitko.
     
    22:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a poprvé v zápase někdo vede o dvě branky! Jsou to Hradečtí díky FILIPU KUŤÁKOVI, jenž trochu uspal hostující defenzivu a pak skrz ní krásně prokličkoval až k bekhendovému zasunutí do prázdné brány. Krásná akce – 5:3! Bez asistence.
     
    21:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí zase překlápějí vedení na svou stranu! Fendrich neudržel Čápovu střelu, kotouč mu zůstal ležet před betonem a FILIP KUŤÁK ho nadvakrát dostrkal do sítě – 4:3. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    18:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až v plném počtu Hradečtí vyrovnávají! Po pěkné kombinaci dostal puk před gólmana TOMÁŠ PŮLPÁN a i když tomu zprvu nevěřil, Fendricha dokázal prostřelit mezi betony – 3:3. Asistence: Filip Kuťák.
     
    12:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají první přesilovku a znovu se ujímají náskoku! Z pravé strany krásně zamířil do růžku LUKÁŠ KAUKIČ – 2:3. Asistence: Jan Bartko, Michael Chvostek.
     
    09:02
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Teď už se Jičínu zadařilo. Mohla za to obrovská chyba domácího hráče, jemuž sebral kotouč ONDŘEJ SLUŠTÍK a pak zamířil přesně – 2:2! Bez asistence.
     
    05:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a domácí hokejisté už vedou! Zase se o to postarali z bleskové akce, Aleš Půlpán v přečíslení dva na jednoho vybídl LUKÁŠE KASTNERA ke gólu na 2:1. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    04:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Hradečtí se znovu bleskově navezli do brankoviště a teď už to nese ovoce. Na nabídku Davida Malíka číhal FILIP KUŤÁK, jenž zblízka dopravil puk na místo určení – 1:1. Asistence: David Malík, Tomáš Půlpán.
     
    02:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté sice zatím spíš vyčkávali, ale jako první se ujímají vedení! Po levé straně se rozjel JAKUB HERALT, zamířil na vzdálenější růžek a Mahdal jeho střelu pouze lehce zblokoval, ale nezastavil – 0:1. Asistence: Adam Daron.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Kuťák (Malík, T. Půlpán), 6. Kastner (A. Půlpán), 19. T. Půlpán (Kuťák), 22. Kuťák (Čáp), 23. Kuťák, 34. Kastner (A. Půlpán), 36. M. Voženílek (Bezděk, A. Půlpán), 36. T. Půlpán (D. Voženílek, Kuťák), 43. Čáp (Kuťák) – 3. Heralt (Daron), 10. O. Sluštík, 13. Kaukič (Bartko, Chvostek), 27. Janiczek (Plitko)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (46. Vavřina) – Bezděk, Kuťák (A), Čáp, Bureš, M. Voženílek – D. Voženílek, Malík, T. Půlpán (A), Kastner, A. Půlpán (C). Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Nový Jičín: Fendrich – O. Sluštík, Kaukič, Janiczek, Zahradníček (A), Bartko, Novák – Daron, Flok, Plitko, Chvostek, Palička, Heralt. Trenér: Filip Ohera.

    Rozhodčí: Barek, Pechánek.

    Diváci: 12
    thejrc.org