ILHK Hr. Králové – IHC Nový Jičín 9:4 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 3:4 (po pr.) | Černošice – Brno 18:10 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 3:11 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Nový Jičín 7:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
3:11 (1:3, 0:4, 1:2, 1:2)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 18.05.2019, 17:00 • Zimní stadion Třebechovice pod Orebem • STILMAT extraliga inline hokeje • 5. kolo
Partner:
     
    V odpoledním utkání nebylo příliš co řešit. Lídr Stilmat extraligy z Přerova předvedl v Třebechovicích velmi suverénní výkon, domácí Hradec smetl 11:3 a zůstává v čele soutěže. To je ode mě všechno, díky za pozornost a příjemný zbytek dne. (18:32:20)
     
    Konec zápasu.
     
    47:59
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak ještě v poslední sekundě zápasu hosté přidávají definitivně poslední gólové razítko. PETR ŠKOLOUD proměnil Pláškovu nabídku a zápas díky jeho čtvrtému zásahu skončí výsledkem 3:11. Asistence: Karel Plášek.
     
    47:40
    Jakub Dohnal si ještě zvedá sebevědomí zákrokem proti volnému Davidu Malíkovi.
     
    47:31
    Přes sudího Josefa Barka jsem teď vůbec neviděl, jak se zrodila hradecká akce, ale na jejím konci stáli nad Dohnalem dva hráči číhající na dorážku.
     
    47:13
    Nejspíš přímo z přerovské hokejky zamířil kotouč do ochranné sítě, vhazuje se totiž ve středovém kruhu.
     
    47:09
    Před Mahdalem čekal Pavel Hanák, jemuž poslal dalekonosnou nabídku Petr Školoud. Byl ale příliš blízko brankáři, než aby ho překonal.
     
    46:16
    Skvělý Mahdal nedovoluje další změnu skóre. Nejdřív zastavil Navrátilovu ránu, pak se parádně roztáhl proti tutovce Stanislava Husáka.
     
    45:25
    Vynikající lední hokejista Jakub Navrátil přece jenom nemá pohyb na kolečkách tak stoprocentně zmáknutý, takže teď se ve velké příležitosti poroučel k zemi bez cizího přičinění.
     
    44:47
    Karel Plášek nabral rychlost kolem mantinelu a pak vyzval na středu právě Zbořila, ale jeho pokus zblokoval obránce nad branku.
     
    44:03
    Jakub Ferenc svou dvoumetrovou hokejkou vypíchl domácím kotouč, vydal se s ním dopředu a pak ho vrátil zase dozadu na Mikuláše Zbořila.
     
    43:33
    Další pokus se dostal do ochranné sítě a vhazuje se na přerovské polovině.
     
    43:23
    Marek Voženílek svou bombou z vrcholku levého kruhu málem ustřelil Dohnalovi hlavu. Kotouč ji minul asi tak o deset čísel.
     
    42:29
    Blízko ke čtvrté trefě měl Filip Kuťák, sám před Dohnalem ale poslal kotouč těsně nad jeho vzdálenější růžek.
     
    42:10
    Jakub Dohnal se ani nezapotil a Karel Plášek junior už je zpátky ve hře.
     
    40:56
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Skóre v hradeckých přesilovkách je už 2:0 pro Přerov. Domácí kombinaci vystihl MIKULÁŠ ZBOŘIL, stojícímu hráči nedal nárok a stejně tak ani Mahdalovi v následném sólu. Máme tu už třetí hattrick zápasu a završenou desítku – 3:10! Asistence: Aleš Jergl.
     
    40:18
    Zdeněk Čáp vyprovokoval Karla Pláška (IPR) k nedovolenému bránění, Hradec si zahraje čtvrtou přesilovou hru.
     
    39:37
    Daniel Voženílek s Filipem Kuťákem mohli zařídit další snížení, ale hosté jejich kombinaci nataženými hokejkami zblokovali.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Kuťák, 30. Kuťák (D. Voženílek), 38. Kuťák (T. Půlpán, D. Voženílek) – 6. Zbořil, 8. Hanák (Jergl), 9. Školoud (Andrýsek), 15. Husák (Andrýsek), 17. Školoud (Zbořil), 20. Školoud (Andrýsek), 23. Hanák, 34. Zbořil, 35. Husák (Jergl), 41. Zbořil (Jergl), 48. Školoud (Plášek)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vavřina) – Bezděk, Kuťák (A), Čáp, Bureš, M. Voženílek – D. Voženílek, Malík, T. Půlpán (A), Kastner, A. Půlpán (C). Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Night Birds Přerov: Dohnal (Mánek) – Gremlica, Husák, Andrýsek, Zbořil (A), Plášek, Ferenc (A) – Jergl, Hanák (C), Ditrich, Školoud, Navrátil. Trenér: Martin Gremlica.

    Rozhodčí: Barek, Pechánek.

    Diváci: 18
    thejrc.org