Rusko – Finsko 0:1 (kon.) | Kanada – Česko 5:1 (kon.)
konec
Kanada
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Česko
Sobota 25.05.2019, 19:15 • Ondrej Nepela Arena • Mistrovství světa • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:59 Tomáš ZOHORNA - 5:1
     
    53:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže zápletka by přece jen ještě mohla přijít! TOMÁŠ ZOHORNA obral totiž o puk obránce, kterému touš uskočil, a dostal se do samostatného úniku. Vyzkoušel střelu zápěstím pod horní tyčku, a ta se zatřepotala v brance! Asistence: Jan Kolář.
    53:00 Thomas CHABOT - 5:0
     
    53:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už se ale Kanada přeci jen prosazuje. Obránce THOMAS CHABOT pronikl díky rychlým kličkám českou obranou, a zblízka zakončil kolem brankářovy lapačky! Asistence: Adam Henrique, Dylan Strome.
    46:26 Kyle TURRIS - 4:0
     
    46:26
    Kanada právě vstřelila branku!
    Filip Hronek ztratil kotouč u hrazení v útočném pásmu a dopředu mohl po pravém křídle Anthony Mantha. Ten projel až do rohu, bekhendem ale vrátil puk před brankoviště, kde se do něj z první opřel KYLE TURRIS a trefil se přesně k tyči! Asistence: Anthony Mantha.
    25:06 Pierre-Luc DUBOIS - 3:0
     
    25:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro český tým! Kanada se dostává do tříbrankového trháku! Jonathan Marchessault přihrál přes brankoviště na PIERRA-LUCA DUBOISE, kterého neuhlídal Ondřej Palát. Kanadský útočník i z úhlu trefil odkrytou část klece. Asistence: Jonathan Marchessault, Mark Stone.
    20:10 Darnell NURSE - 2:0
     
    20:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neskutečné, první šance Kanady, a ta už vede o dvě branky! Sean Couturier vypálil a jeho střelu vyrazil Bartošák za branku. Tam si puk sebral DARNELL NURSE, který rychle obkroužil branku a načapal českého gólmana, jenž se nestihl přesunout k tyči! Asistence: Sean Couturier.
    05:18 Mark STONE - 1:0
     
    05:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jenže je tu rychlý protiútok Kanady a první branka dnešního utkání! Troy Stecher dostal přihrávku na modrou. Popojel si s pukem k mantinelu a poslal přihrávku před branku. Tam byl připravený MARK STONE, který dostal patkou hokejky puk do sítě! Asistence: Troy Stecher.

    Milan Sochor

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 6. Mark Stone (Stecher), 21. Nurse (Couturier), 26. Dubois (Marchessault, Mark Stone), 47. Turris (Mantha), 53. Chabot (Henrique, D. Strome) – 54. T. Zohorna (J. Kolář)


    Kanada: M. Murray (Hart) – Nurse, Severson, Chabot, Stecher, Theodore, Fabbro, P. Myers – Marchessault, Dubois, Mark Stone (A) – Cirelli, Couturier (A), S. Reinhart – McCann, Turris (C), Mantha – Henrique, D. Strome, Joseph – Jost.
    Česko: Bartošák (26. Francouz) – D. Musil, Hronek, Moravčík, Gudas (A), Rutta, J. Kolář, Zámorský – Frolík (A), Simon, Voráček (C) – Palát, Faksa, Jaškin – D. Kubalík, Jan Kovář, Gulaš – J. Vrána, T. Zohorna, Řepík – H. Zohorna.

    Rozhodčí: Mikko Kaukokari (FIN), Jeremy Tufts (USA) – Gleb Lazarev (RUS), Hannu Sormunen (FIN)

    Diváci: 9085
    bahis siteleri