Konyaspor – Akhisarspor 0:0 (kon.)
konec
Konyaspor
0:0 (0:0)
Akhisarspor
Sobota 25.05.2019, 18:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:54:10)
     
    Druhý poločas nabídl mnohem více brankových příležitostí, v nichž se více ocitli hráči domácího celku. Ovšem stav zápasu i po konečném hvizdu zůstal bezbrankový. Remízou se Akhisarspor rozloučil s tureckou nejvyšší soutěží. Naopak Konyaspor roli obrovského favorite nepotvrdil.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Adrien Regattin (AKH)
     
    90+1
    Od středového kruhu postupoval sám na brankáře Adrien Regattin. Jenže ho dobíhal spoluhráč Elvis Manu se soupeřem, a tak se prvně jmenovaný rozhodl k přihrávce, kterou překazil právě vracející se soupeř.
     
    90+1
    K postranní čáře přispěchal čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    V závěru normální hrací doby, bude rozehrávat Konyaspor další roh. Po centru se k hlavičce dostal Ugur Demirok, jehož snažení bylo ale nepřesné.
     
    87
    Střídání v týmu Akhisarspor: ze hřiště odchází Hélder Barbosa, přichází Gokmen Aydogdu.
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Selim Ay, přichází Mücahit Can Akçay.
     
    86
    Po centru od rohového praporku se k hlavičce dostal Moryké Fofana, jehož pokus lapil hostující brankář. Ten v posledních minutách drží naděje svého týmu hodně vysoko.
    85. Adis Jahović (KOY)
     
    85
    Náběh na zadní tyči zavíral Nejc Skubic, který podklouzl a jen tak posunul míč k brankáři, který jej vyrazil před sebe. K dorážce se dostal ještě Adis Jahović, jenž spálil tutovku, jelikož se proti němu vrhl Halil Yeral.
     
    84
    Akhisarspor rozehrával rohový kop z pravé strany, ovšem pro centr si došel domácí brankář, jenž okamžitě vystartoval z brankové čáry.
    82. Elvis Manu (AKH)
     
    82
    A po velké šanci hned přichází další, tentokrát na druhé straně! Elvis Manu měl proti sobě dvojici soupeřů, přes kterou z hranice vápna zakončil. Jenže střelou trefil ruku Serkana Kirintiliho.
    81. Jens Jönsson (KOY)
     
    81
    Krásnou akci zakončil Jens Jönsson, který převzal ve druhé vlně patičku od spoluhráče. Jeho zakončení mířilo pod břevno, ovšem Halil Yeral vytáhl parádní zákrok a balon vyrazil na roh.
     
    80
    Za pokutovým územím se v kličkách utopil Elvis Manu, a tak šli domácí do přečíslení. Ovšem centr z pravé strany si znovu pohlídal Halil Yeral.
     
    77
    Pokus z nějakých pětadvaceti metrů vyrazil Halil Yeral na roh. Centr od praporku ovšem další zakončení už nepřinesl, Konyaspor dál zůstává u míče.
     
    76
    Jeden z domácích hráčů se sám nacházel v šestnáctce, a tak čekal až mu přijdou spoluhráči pomoci. Ve druhé vlně se nacházel Adis Jahović, jehož pokus z jedné zamířil nad břevno.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   50. Demirok (KOY), 61. Fofana (KOY)


    Konyaspor: Kirintili – Skubic, Ay (87. Akçay), Demirok, Öztorun – Jevtović, Jönsson – Sahiner, Hurtado (56. Fofana), Milošević – M. Yatabaré (68. Jahović).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Findikli, Fofana, Hadžiahmetović, Jahović, Karakaya, Opanasenko, Ali Turan.

    Akhisarspor: Yeral – Vršajević, Rotman, Nizam, Keleş – Ataseven (73. Guneren), Çeviker – Yavru, Regattin, Barbosa (87. Aydogdu) – Manu.
    Náhradníci: Körk – Bokila, Kisa, Aydogdu, Nelik, Nelik, Guneren, Mutlu.

    Rozhodčí: Şansalan – Kapluhan, Tunavelioğlu
    ocianews.com