Brno – Bohemians 1905 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Slovácko 1:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:1 (2:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 26.05.2019, 11:30 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – O titul • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    67
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou opět o dvě branky! Hosté sice měli tlak, ale domácí se dostali do brejku. Po dobré práci Holmana vystartoval zleva Moučka, který parádním křižným pasem vyslal po opačné straně vpřed MIROSLAVA KROUTILA. Ten se na hranici vápna zbavil naznačením střely obránce, pronikl do vápna a levačkou zakončil k tyči – 3:1.
     
    49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté snižují. Ugwu se protáhl po pravém křídle, kde ustál souboj s obráncem a poté nahrál Le Tuanovi. Jeho ránu na zadní tyči sice Trbušek vyrazil, ale míč se dostal k volnému ISMARU BEGIČOVI, který v jasné pozici neměl problém trefit prázdnou branku – 2:1.
     
    33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už o dvě branky. K penaltě se postavil DOMINIK KŘÍŽ, který skloubil přesnost s razancí a míč poslal po zemi prudce k pravé tyči. Fiala sice směr vystihl, ale na balón nedosáhl – 2:0.
     
    3
    Brno právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo před chvílí, vyšlo nyní a domácí vedou! Opět Brňané rozjeli akci kolem hranice vápna a přihrávku do šestnáctky dostal FILIP HOLMAN, který reparát zvládl a z úrovně penalty poslal míč po zemi kolem nohy brankáře přesně k tyči – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 3. Holman, 33. Kříž (pen.), 67. Kroutil – 49. Begič

    Karty:   63. Dobrovodský (BNO), 71. Kroutil (BNO) – 64. Ugwu (BOH)


    FC Zbrojovka Brno: Trbušek – Kroutil, Mach, Kříž (56. Slunský), Vraštil, Nomilner (74. Chyla), Holman (72. Zúbek), Doubravský, Moučka (85. Gerneš), Dobrovodský (85. Rogožan), Blažík (C).
    Náhradníci: Mrázek – Chyla, Zúbek, Rogožan, Gerneš, Slunský.

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Farkaš, Václavík (C), P. Vala, D. Vala, Le Tuan (69. Peričevič), Jirsa, Nátr (76. Ogiomade), Rizvanov (86. Nussbauer), Ugwu, Begič.
    Náhradníci: Gregor – Peričevič, Nussbauer, Ogiomade, Štěpánek.

    Rozhodčí: Julínek – Dobrovolný, Pochylý.
    bahis siteleri