Slavia – Dukla Praha 0:5 (kon.) | Příbram – Třinec 1:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:5 (0:4)
FK Dukla Praha
Pondělí 27.05.2019, 11:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vysokým vítězstvím Dukly, které v pražském derby porazila Slavii poměrem 5:0. Druhý poločas nám nabídl ofenzivní podívanou, přičemž se směrem dopředu začala projevovat také Slavia, která si vytvořila celou řadu slušných šancí, avšak ani jedna neskončila za brankářem Jandou. Dukla se rovněž snažila útočit, přičemž v několika případech útočila do rozhozené obrany, přičemž se jí podařilo ještě jednou skórovat. (12:48:57)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Opět se nehraje, tentokráte v bolestech skončil na zemi jeden z hráčů Dukly. V tomto případě to nevypadá na nic vážnějšího.
     
    87
    Kopáček se dostával do malého vápna, avšak už předtím vyletěl nahoru praporek pomezního, jednalo se totiž o jasný ofsajd.
     
    86
    Obrana domácích opět zapomněla na naběhnuvšího protihráče, který to zkoušel přízemním zakončením, se kterým si vybral Radimský poradil.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco kolem pěti minut, o vítězi je delší dobu rozhodnuto. Slavia by chtěla vstřelit alespoň čestnou branku.
    82. KORČEK - 0:5
     
    82
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tady pověstného bůra! Slavia totiž chybovala ve středu hrací plochy, načež se do samostatného úniku dostal hostující FILIP KORČEK, který vyběhnuvšího brankáře přehodil vysokým lobem, jenž skončil až v síti.
     
    79
    Hönig si vzal na starost autové vhazování z levé strany, které poslal na vedle stojícího kolegu Macháčka, jenž si došel pro nedovolený zákrok.
     
    78
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Libor Drozda, přichází Imad Rondić.
     
    77
    Vypadalo to na kapitána Drozdu, který nakonec přešel za postranní čáru a vypadá to na další vynucené střídání. Mezitím bude Radimský rozehrávat.
     
    76
    Momentálně se nehraje, neboť na zemi skončil jeden z domácích hráčů. Hlavní sudí zkontroloval zdravotní stav, na scénu míří lékařský personál.
     
    75
    Před brankáře se dokázal natlačit domácí Trapanovski, který přeci jenom trefil Jandu, jenž ještě otřel míč o nohu domácího ostrostřelce.
     
    74
    Za obranu si pokoušel seběhnout hostující Vyleta, avšak přihrávka byla o něco delší. Toho okamžitě využil domácí brankář Radimský.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Karel Schneider, přichází Karel Houha.
     
    72
    Hlavní sudí odhalil nedovolený zákrok ve středu hrací plochy, na zemi se totiž ocitl Vyleta. O přízemní rozehrávku se postaral Kosík.
     
    71
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vojtěch Šilhan, přichází Kristijan Trapanovski.
     
    70
    Šolaja si nakonec rozmyslel únik po levém křídle, místo toho vyprodukoval zpětnou přihrávku, při které se do kombinace zapojil také Janda.

    David Suchý

    Branky: 4. Ullman, 16. Kolman, 17. Korček, 45. Korček (pen.), 82. Korček

    Karty:   22. Alvir (SLA)


    SK Slavia Praha: Radimský – Drozda (C) (78. Rondić), Petrák, Podrazký, Alvir, Hönig, Schneider (46. Zinhasović), Macháček, Janoušek (56. Kopáček), Šilhan (71. Trapanovski), Vaněk
    Náhradníci: Radotić – Trapanovski, Rondić, Kopáček, Zinhasović

    FK Dukla Praha: Janda – Kott (C), Ullman (58. Vyleta), Lauko (58. Mašek), Kosík, Mentberger, Souček, Palacios (57. Šolaja), Korček, Kolman (46. Janko), Schneider (73. Houha)
    Náhradníci: Mašek, Houha, Šolaja, Vyleta, Janko, Svítil

    Rozhodčí: Ginzel – Myška, Vitner
    thejrc.org