Panama – Francie 0:2 (kon.) | Portugalsko – Argentina 0:2 (kon.) | Saúdská Arábie – Mali 3:4 (kon.)
Jihoafr. republika – Jižní Korea 0:1 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
0:1 (0:0)
Jižní Korea
Úterý 28.05.2019, 20:30 • Stadion Miejski, Tychy • Mistrovství světa U20 • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:24:38)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
     
    Je konec! Jižní Korea nakonec zvládla své druhé vystoupení na světovém šampionátu a Jihoafrickou republiku poráží výsledkem 1:0! O něco aktivnější byla Jihoafrická republika. Fotbalisté ve žlutém si vypracovali dvě velké šance, jenže hlavičku po rohovém kopu i zakončení po skluzu dokázal korejský brankář Lee vyrazit. Po změně stran se šance ze hry vytratily úplně. Až po rohovém kopu se dokázal prosadit asijský celek, když se trefil Kim Jung-min! Afričané už odpověď nenašli a po dvou zápasech mají na kontě nula bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Choi Jun se parádním sprintem prohnal do pokutového území, na jehož hranici si míč ještě zasekl, ale dobře postavený soupeř jeho centr odhlavičkoval ven ze šestnáctky.
     
    90+2
    Kim Jung-min ustál souboj na pravé straně, nepustil před sebe rozběhnutého soupeře a navíc vybojoval vhazování pro svůj tým.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Kim Hyun-woo, přichází Lee Ji-sol.
     
    89
    Lee Kang-in znovu zkusil své štěstí zakončením zpoza hranice pokutového území. Obránce ve žlutém dresu jeho pokus srazil do rukavic brankáře.
     
    88
    Givemore Khupe vystoupil proti vysoké přihrávce z pravé strany a odhlavičkoval míč do zámezí. Vhazovat tak budou korejští fotbalisté.
     
    87
    Um Won-sang se krásně uvolnil od pomezní čáry, prošel až na střed pokutového území, ale jeho průnikovou přihrávku vypíchl Malebogo Modise.
     
    86
    Malebogo Modise se přeci jen dostal k přetaženému centru, jenže musel hlavičkovat z ostrého úhlu a navíc rybičkou. Jeho pokus tak minul zařízení.
     
    85
    Jihoafrická republika zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Vysoký centr přiletěl na hranici šestnáctky, ale Givemore Khupe hlavičkoval velmi nepřesně.
     
    84
    Korejci stále hrají s míčem na kopačkách na polovině soupeře a bez problémů si hlídají své vedení. Hráči ve žlutém se stále nemohou dostat do blízkosti soupeřovy svatyně.
     
    83
    Park se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče a Khulekani Walter Kubheka měl s jeho dělovkou pořádné problémy.
     
    82
    Lee se znovu musel zapojit do korejské rozehrávky. Brankář asijského celku tentokrát svůj odkop doslova zpackal, ale obránci jeho chybu napravili.
     
    81
    Kim Jung-min si řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, přehodil si míč na levačku, ale jeho centr zablokoval hned první obránce.
     
    80
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut a zatím to vypadá, že Jihoafrická republika si není schopna vytvořit nějaký souvislý tlak.
     
    79
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Cho Young-wook, přichází Park Tae-jun.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 69. Kim Jung-min


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    Jihoafrická republika: Kubheka – Moloisane, Khupe, Abrahams, Modise – Kodisang (68. Foster), Monyane (74. Mkhuma), Mkhize, Thethani – Phewa, Appollis (71. Blom).
    Náhradníci: Thuntsane, Baadjies – Mabiliso, Gcaba, Mkhuma, Blom, Foster, Leshabela, Khanyi.

    Jižní Korea: Lee Gwang-yeon – Hwang Tae-hyeon, Jeong Ho-jin (64. Jeon Se-jin), Kim Hyun-woo (90. Lee Ji-sol), Lee Jae-ik, Choi Jun – Lee Kang-in, Kim Jung-min, Um Won-sang – Cho Young-wook (79. Park Tae-jun), Oh Se-hun.
    Náhradníci: Park Ji-min, Choi Min-soo – Lee Ji-sol, Jeon Se-jin, Lee Kyu-hyuk, Go Jae-hyeon, Park Tae-jun, Kim Ju-sung, Lee Sang-jun, Kim Se-yun.

    Rozhodčí: Guerrero – Hernández, Santana (vš. MEX)
    bahis siteleri