D. Benešov – Vel. Meziříčí 0:0 (kon.) | Líšeň – Hulín 3:0 (kon.) | Hlučín – Vrchovina 3:0 (kon.)
Hodonín – Val. Meziříčí 6:0 (kon.) | Vyškov – Rýmařov 1:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
1:1 (0:0)
SK Jiskra Rýmařov
Sobota 01.06.2019, 17:30 • Stadion za Parkem (Vyškov) • Moravskoslezská fotbalová liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Vzápětí na to, domácí zahrávali rohový kop a málem přišel obrat!! Roh směřoval na přední tyč, kde se o jakousi rybičku pokusil Lukášek, mířidla ale mířila vedle.
    88. JAROŠ - 1:1
     
    88
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    To se nám najednou roztrhl s góly pytel!! Domácí zahrávali přímý kop, ten byl zahrán na Krejčího, ovšem ten ukázal jak umí přihrávat a nádhernou hlavičkou poslal míč na čerstvého KARLA JAROŠE a do prázdné brány se nemýlil.
     
    86
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Langer, přichází Lukášek.
    85. NAVRÁTIL - 0:1
     
    85
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    A přece jen tu máme gól!! Ze středu hřiště přišel dlouhý nákop, který získal PETR NAVRÁTIL, míč nejdříve zkoušel odkopnout Šustr, do něj se ale netrefil a NAVRÁTIL zakončil do prázdné brány.
     
    79
    Dnešní utkání sleduje 173 diváků.
     
    78
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Kundrátek, přichází J. Kocúr.
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Hirsch, přichází Jaroš.
     
    74
    Tak to je opravdu kuriózní moment! V průběhu hry se z ničeho nic zapnulo zavlažování trávníku, hra tak musela být přerušena. Než to někdo z nadřízených vypnul, uplynulo skoro pět minut!
     
    71
    Žlutou kartu dostává Kolísek (SK Jiskra Rýmařov).
     
    65
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází M. Funik, přichází Kováč.
     
    61
    Vyškov měl obrovský tlak! nejdříve zkoušel ve vápně střílet Vintr, ovšem rána byla zblokovaná, následně také i střela Matochy a Lahodného. Do zakončení se nakonec opřel Němeček, brankář Kameník ale předvedl skvělý zákrok nohou.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Lahodný (MFK Vyškov).
     
    52
    Vzápětí na to, se dopředu, spíše do brejku dostali hosté. Tilkeridis dostal náramnou přihrávku, na pravé straně mu však běžel úplně volný Navrátil. On se ale nerozhlídl a zpoza vápna vystřelil, Martin Šustr opět hrdina!
     
    47
    Michael Sečkár se náramně uvolnil, poté si skvěle obehrál jednoho z obránců a zpoza malého vápna vystřelil! Jeho rána ale mířila pouze do boční sítě. Tohle si zasloužilo skončit v síti.
     
    36
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Sedlmajer, přichází Novotný.
     
    31
    Žlutou kartu dostává J. Furik (SK Jiskra Rýmařov).
     
    22
    Tak na moc dlouhou dobu se hra neuklidnila!! Z pravé strany nadešla výtečná přihrávka z kopačky Krejčího, Matocha ale přihrávku nezpracoval nejlépe, i přesto přišlo zakončení. K míči se nakonec dostal Vintr, jeho rána placírkou však letěla těsně vedle!
     
    18
    Po rohovém kopu se nakonec nic nestalo. O minutu později ale Kundrátek s Dydowiczem založili parádní akci. Dydowicz se nakonec dostal do zakončení, ale Šustr ho opět vychytal!
     
    17
    Vzápětí na to, se do zakončení dostali opět Rýmařovští. Zpoza vápna zkoušel zahrozit Navrátil, jeho rána k tyči však byla vyražená Šustrem.
     
    14
    Dydowicz získal míč po chybě v rozehrávce domácích, poté chtěl uklidnit hru a balón posunul na brankáře Kameníka, ten však nečekal tak rychlou přihrávku a málem z toho byla vlastní branka !
     
    5
    Velká škoda, ze strany Vyškova! Matocha poslal do běhu Langera, tomu se však míč zapletl mezi nohy a následně o něj přišel. Kdyby se mu taková věc nepřihodila, běžel by sám na bránu.

    Gerard Filip

    Branky: 88. Jaroš – 85. Navrátil

    Karty:   55. Lahodný (VKV) – 31. Furik (RYM), 71. Kolísek (RYM)


    MFK Vyškov: Šustr – Sedlmajer (36. Novotný), Hirsch (78. Jaroš), Krejčí, Sečkář – Vintr, Langer (86. Lukášek), Matocha, Jeřábek (K) – Lahodný, Němeček
    Náhradníci: Juran – Zbořil, Jaroš, Baroš, Lukášek, Novotný

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – P. Kundrátek (78. Kocúr), L. Kundrátek, Navrátil, J. Furik, Dydowicz, M. Furik (65. Kováč), Kocúr (K), Tilkeridis, Šupák, Kolísek
    Náhradníci: D. Furik – Němec, Piroška, J. Kocúr, Kováč, Hleba, Baroš

    Rozhodčí: D. Černý – J. Mayer, K. Mikeska

    Diváci: 173
    thejrc.org