HC Boskovice inline – ILHK Hr. Králové 7:11 (kon.) | Brno – ILHK Hr. Králové 3:6 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 2:18 (kon.)
Devils Zlín – IHC Kladno 13:4 (kon.) | IHC Nový Jičín – Roller Storm 5:3 (kon.) | IHC Přerov – IHC Prague Rats 4:3 (kon.)
HC Boskovice inline – IHC Olomouc 6:9 (kon.) | Uh. Brod – IHC Kladno 10:7 (kon.) | Devils Zlín – Černošice 8:15 (kon.)
IHC Nový Jičín – IHC Prague Rats 3:4 (po pr.) | Brno – IHC Olomouc 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 13:4 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
6:5 (2:2, 2:1, 2:1, 0:1)
IHC Eagles Olomouc
Sobota 01.06.2019, 17:00 • Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje • 11. kolo
Partner:
     
    40:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dotahují a znovu snižují. JAKUB CIK si našel kotouč, potáhl si jej doprava a trefil se přesně mezi ruku a tělo brankáře Hrachoviny. Asistence: David Roupec.
     
    34:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je sníženo. Cik poslal kotouč do jízdy BAPTISTE BOITARDOVI, který se stahovačkou zbavil obránce a poté se trefil přesně do pravé šibenice. Asistence: Jakub Cik.
     
    29:26
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další branka Brna. Opět přišla jednoduchá kombinační akce, při které FRANTIŠEK KAZLEPKA dostal pas na levý kruh od Skácela a zamířil přesně nad rameno brankáře. Asistence: Roman Skácel, Dominik Trnka.
     
    24:42
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou opět o dvě branky. ONDŘEJ STEHLÍK dostal nahrávku do úniku a svůj nájezd zakončil povedenou ranou mezi betony brankáře. Asistence: Dominik Hrachovina, Luboš Rosendorf.
     
    20:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté snižují po rychlé kombinaci. Kotouč se přes osu dostal křížem na JIŘÍHO PAŠKU a ten ranou do prázdné branky pohodlně zakončil. Asistence: Filip Hrbatý, Pavel Handl.
     
    16:58
    Brno právě vstřelilo branku!
    Mission Roller vede už o dvě branky. Stehlík poslal kotouč JANU DUFKOVI, který zkusil své štěstí ranou zápěstím z dálky a kotouč k překvapení všech skončil přesně za levou tyčí. Asistence: Ondřej Stehlík, David Sedláček.
     
    14:26
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí celek opět vede. Hrachovina vyvezl kotouč, zvedl hlavu a na pravé straně našel rozjetého ROMANA SKÁCELA, který se ranou zápěstím trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Hrachovina, Ondřej Stehlík
     
    09:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme znovu srovnáno. Jakub Cik nabídl kotouč na levou stranu k vrcholku kruhu LUBOMÍRU VÍCHOVI, jehož prudká rána příklepem skončila přesně pod břevnem. Asistence: Jakub Cik.
     
    05:35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou. Brno parádně sehrálo akci 3 na 1, na jejímž konci stál před prázdnou brankou JAN DUFEK a nabídnutou šanci snad ani nemohl nevyužít. Asistence: Roman Skácel, Dominik Hrachovina.
     
    01:48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí ale rychle odpovídají. Na konci pohledné kombinace stál FRANTIŠEK KAZLEPKA a dobré pozici na pravém křídle se nemýlil. Asistence: Luboš Rosendorf, Dominik Trnka.
     
    00:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté vedou hned v první minutě. Po levém křídle se rozjel TOMÁŠ SRŠEŇ a jeho parádní rána skončila přesně v šibenici. Asistence: Jiří Paška.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 2. Kazlepka (Rosendorf, Trnka), 6. Dufek (Skácel, Hrachovina), 15. Skácel (Hrachovina, Stehlík), 17. Dufek (Stehlík, Sedláček), 25. Stehlík (Hrachovina, Rosendorf), 30. Kazlepka (Skácel, Trnka) – 1. Sršeň (Paška), 10. Vích (J. Cik), 21. Paška (Hrbatý, Handl), 35. Boitard (J. Cik), 41. J. Cik (Roupec)


    Mission Roller Brno: Hrachovina (Chvátal) – Stehlík, Dufek, Skácel (C), Sedláček, Kazlepka, Rosendorf (A), D. Hrachovina, Trnka.
    IHC Eagles Olomouc: Vágner (Sedlář) – J. Cik, Paška (C), Vích, L. Cik, Roupec, Čuřík (A), Boitard, T. Handl, Ministr, Sršeň, Hrbatý, P. Handl, Tomajko.

    Rozhodčí: Výborný, Antonín
    thejrc.org