Písek – Olympia Radotín 1:4 (kon.) | Převýšov – Králův Dvůr 4:2 (kon.) | Dobrovice – Benešov 1:1 (4:3 po pen.)
Vyšehrad – Litoměřicko 7:1 (kon.) | Živanice – Ústí n/O 2:1 (kon.) | Brozany – Vltavín 0:2 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
7:1 (5:0)
FK Litoměřicko
Sobota 08.06.2019, 17:00 • Evžena Rošického-Strahov • Česká fotbalová liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Vyšehradu, který svého soupeře porazil poměrem 7:1 a může tak slavit postup do druhé nejvyšší soutěže. Slavoj si vítězství zajistil už v prvním dějství, ve kterém svému soupeři nasázel hned pět branek. V tom druhém pro změnu vstřelil pouze dvě branky, přičemž soupeř reagoval jednou trefou. Vyšehrad byl v tomto utkání výrazně lepší, díky čemuž zaslouženě zvítězil. (18:56:23)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom tu máme korekci skóre! Litoměřicko se dostalo k pokutovému území, kde se do zakončení natlačil MAREK NOVÁK, který táhlým zakončením překonal brankáře Dočekala.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda budeme sledovat nějakou nastavenou minutku.
     
    88
    Kodad našel u pokutového území jednoho ze spoluhráčů, který se do zakončení nakonec nedostal. Litoměřicko bude přeci jenom vhazovat.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, domácí jsou nyní výrazně aktivnější. V tuto chvíli se o autové vhazování postaral Pardubský.
     
    84
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Tak nakonec tu přeci jenom máme ještě jednu branku! Slavoj se po levém křídle dostal na útočnou polovinu, kde nakonec dostal příliš mnoho prostoru DANIEL KREJDL, který si počínal zkušeně.
     
    84
    Hrací předmět se pomalu a jistě dostal ven z hrací plochy, což přineslo další rozehrávku rohového kopu, který dosedl přesně na hlavu Nováka.
     
    83
    Rychlá souhra v podání Slavoje málem přinesla střelecký pokus, avšak včas zasahoval zadák Rubeš, který pomohl k odrazu balónu.
     
    82
    Cháberovi se ve vzduchu podařilo odvrátit padající míč do bezpečí, posléze u středového kruhu zakročil Švejdík, jenž pouze odkopával.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí se stále přibližují k postupu do druhé nejvyšší soutěže. Podaří se jim to?
     
    80
    Další útok Vyšehradu nabídl další ofsajdové postavení, následně se rozehrávky volného kopu chopil brankář Ordelt, jenž vykopával daleko.
     
    79
    Už poměrně dlouhou dobu čekáme na něco kloudnějšího. Před malým momentem se na druhou stranu vydal Krejdl, který rychle narazil.
     
    74
    Obrannou povinnost si před malým momentem dokázal splnit hostující Chábera, který čistým způsobem obral jednoho z protihráčů o míč.
     
    73
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Martin Otáhal, přichází Petr Dočekal.
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Filip Drobílek, přichází Petr Rys.
     
    73
    Za nákopem mezi obránce se pokoušel dostat Greš, avšak v době přihrávky si nepohlídal své postavení, logicky se tak jednalo o ofsajd.
     
    72
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku, Vyšehrad je blízko postupu do druhé nejvyšší soutěže. V tuto chvíli se nachází na vlastní polovině.
     
    71
    Ordelt tak mohl odkopávat od své branky, avšak ve vzdušném souboji si Kodad pomohl proti pravidlům. Volný kop pro domácí hráče.
     
    70
    Litoměřicko opět propadlo při bránění útočné akce soupeře, tentokráte si míč do střelecké pozice přichystal Vejvar, jenž ho otřel o konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 12. Drobílek, 22. Zákostelský, 33. Rataj, 39. Rataj, 40. Vejvar, 60. Vejvar, 84. Krejdl – 89. Novák

    Karty:   9. Novák (LTM)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal (73. Dočekal) – Mareš, Neuberg (C) (61. Kozel), Brejcha, Rataj (61. Krejdl), Drobílek (73. Rys), P. Čapek, Vejvar (61. D. Čapek), Zákostelský, Pardubský, Švejdík
    Náhradníci: Dočekal – D. Čapek, Madej, Rys, Kozel, Krejdl, Michalec

    FK Litoměřicko: Ordelt – Novák, Karvánek (46. Verner), Chábera, Hanuš (C), Surmaj (57. Šimkovský), Kodad, Dura (46. Bulíř), Valenta, Greš, Rubeš
    Náhradníci: Lisa – Bulíř, Dolejší, Šimkovský, Verner

    Rozhodčí: Janoch – Grimm, Szikszay

    Diváci: 182
    thejrc.org