Řecko – San Marino 5:0 (kon.)
konec
Řecko
5:0 (3:0)
San Marino
Pondělí 10.06.2019, 18:00 • Georgios Kamaras Stadium (Atény) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:9. (19:49:49)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Řecka, které svého soupeře dokázalo porazit poměrem 5:0. I druhý poločas byl jasně v režii domácího celku, který přidal další dva přesné zásahy. Postupem času se konečně začalo projevovat také San Marino, avšak k žádné kontaktní brance se nakonec nedostali. Řecko tak splnilo roli jasného favorita, navíc si z tohoto utkání odnáší také čisté konto.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Už to vypadalo, že brankář De Angelis bude muset čelit dalšímu zakončení, avšak Pavlidis si tento záměr nakonec rozmyslel.
     
    90+1
    Řecko se snaží dohrát utkání v klidu, proto zahájilo kombinaci na vlastní polovině, načež úspěšně přešlo k šestnáctce soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Řecko kráčí za vítězstvím, dost možná se ještě bude nastavovat.
     
    87
    Domácí se opět prodrali až k pokutovému území soupeře, kde se nakonec do zakončení nedostali. De Angelis si tak další zákrok nepřipíše.
     
    86
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Mattia Valentini, přichází Daniele Babboni.
     
    85
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Fabio Tomassini, přichází Filippo Quaranta.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Řecko stále vede o pět branek, avšak hosté se v posledních minutách trochu zlepšili.
     
    82
    Moretti si vzal na starost rozehrávku z volného kopu, kterým nenašel žádného ze spoluhráčů. Řekové se nyní celkem dost zatáhli do obrany.
     
    81
    Brankář De Angelis si přichystal další odkop od své branky, který poslal zhruba ke středovému kruhu, kde se ve vzduchu prosadil Liverani.
     
    80
    Další útočnou akci soupeře tentokráte dokázal odrazit jeden z domácích, který poté odkopával na druhou stranu, kde se nacházel Dolcini.
     
    79
    Tomassini se postaral o exekuci volného kopu, který poslal přesně na hlavu Cecchettiho, jehož následné zakončení nebylo zrovna přesné.
     
    78
    Nakonec jsme sledovali centr z pravé strany, který se stal snadnou kořistí brankáře De Angelise. Ten rozehrál dalekonosným odkopem.
     
    77
    Řekové se celkem snadným způsobem dostali na druhou polovinu, kde Douvikas přihrával zpět na kopačku Lyratzise, který raději uklidnil hru.
     
    76
    Tsingaras se sympatickým způsobem natlačil k pokutovému území, odkud se rozhodl vypálit. Jeho zakončení směřovalo daleko vedle branky.
     
    75
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Marious Vrousai, přichází Nikos Zografakis.

    David Suchý

    Branky: 26. Kampetsis, 30. Pavlidis, 37. Pavlidis, 51. Vrousai, 68. Kampetsis

    Karty:   69. Tomassini (SMA)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:9.
    Řecko: Stergiakis – Oues (65. Lyratzis), Dimitrou, Nikolaou (66. Giannoutsos), Katranis – Milogevits, Tsingaras – Vrousai (75. Zografakis), Pavlidis, Limnios (C) (66. Varkas) – Kampetsis (74. Douvikas)
    Náhradníci: Siampanis – Douvikas, Giannoutsos, Liagas, Lyratzis, Meliopolous, Oikonomidis, Varkas, Zografakis

    San Marino: De Angelis – Cecchetti, Moretti, Valentini (86. Babboni), Conti – Dolcini – Liverani (67. De Angelis), Michelotti (C) (67. Pancotti), Ceccaroli (54. Muccioli), Raschi – Tomassini (85. Quaranta)
    Náhradníci: Marconi – Babboni, De Angelis, De Biagi, Muccioli, Pancotti, Quaranta

    Rozhodčí: Muntean – Bodean, Vicol (všichni Makedonie)
    thejrc.org