Argentina – Japonsko 0:0 (kon.) | Kanada – Kamerun 1:0 (kon.)
konec
Argentina
0:0 (0:0)
Japonsko
Pondělí 10.06.2019, 18:00 • Park princů, Paříž (FRA) • Mistrovství světa - ženy • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    85
    Je až neskutečné, že vytrvale bránící Argentinky mají na kontě jen šest faulů a žádnou žlutou kartu. Naopak Japonky byly z pěti prohřešků napomenuty už potřetí, nyní si podobu žluté kartičky prohlédla Mana Iwabučiová.
     
    45+1
    Hina Sugitaová se dostala před Bananiovou, které sice míč vzala, ale zároveň ji uštědřila solidní ránu rukou do obličeje. Žlutá karta je rozhodně zasloužená.
     
    38
    Risa Šimizuová zezadu vletěla do Bananiové a v osmatřicáté minutě se stala první hráčkou, která je napomenuta žlutou kartou.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   38. Šimizuová (JPN), 45+1. Sugitaová (JPN), 85. Iwabučiová (JPN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 6:6.
    Argentina: Correaová – Gómezová, Barrosová, Comettiová, Stábileová – Baniniová (C), Bravová (64. Santanaová), Benítezová (79. Coronelová), Mayorgaová, Bonsegundová (77. Larroquetteová) – Jaimesová.
    Náhradníci: Gartonová, Pereyraová – Chávezová, Juncosová, Sachsová, Coronelová, Ippólitová, Larroquetteová, Santanaová, Menéndezová, Oviedová, Potassaová.

    Japonsko: Jamašitaová – Šimizuová, Kumagajová (C), Minamiová, Samešimaová – Nakadžimaová (74. Endová), Sugitaová, Miuraová, Hasegawaová – Sugasawaová (90. Takaradaová), Jokojamaová (57. Iwabučiová).
    Náhradníci: Hiraová, Ikedaová – Ičiseová, Mijagawatová, Mijakeová, Ucugiová, Momikiová, Sakagučiová, Takaradaová, Endová, Iwabučiová, Kobajašiová.

    Rozhodčí: Frappartová (FRA) – Nicolosiová (FRA), O´Neillová (IRL)
    thejrc.org