Plzeň – Spišská Belá 1:4 (kon.) | West Coast – Blatná 0:0 (kon.) | Česko U14 – Weiden 1:4 (kon.)
konec
HBC Plzeň
1:4 (1:1, 0:3)
MŠK Spišská Belá
Pátek 14.06.2019, 17:00 • Hokejbalová hala Plzeň • Pilsen Cup
     
    Spišská Belá byla ve druhé půli lepším týmem a především efektivnějším. Pomohla ji výrazně dvojnásobná přesilovka, v níž se dostala do vedení, které následně v poklidu udržela a ještě navýšila. (18:02:03)
     
    Střely na branku ve druhé polovině: Plzeň – 14, Belá – 10.
     
    Konec zápasu.
     
    29:54
    Milan Polák pálil z pravé strany přesně do rukavice gólmana Pavlikoviče.
     
    28:58
    MŠK Spišská Belá právě vstřelilo gól! Belá přidává čtvrtou branku! Z velkého úhlu to zkusil z pravé strany MICHAL ZEMIANEK a uspěl, jelikož gólman Šebek byl zalezlý příliš ve své brance a nechal se překvapit. Asistence: Kristián Burdíček.
     
    28:15
    Po vyhraném vhazování Heczko nezachytil míček na modré čáře, Adrián Kubis ho předjel jako šinkanzen a následně v tváří tvář nevyzrál v úniku na Šebka, jemuž poslal míček přesně do jeho výstroje.
     
    27:52
    Adrián Kubis se prosmýkl přes dva hráče a poté připravil gólovou šanci Peteru Kostkovi, kterému v klíčový moment přeskočil míček hůl.
     
    26:47
    Jan Pavel Beneš pálil od modré čáry přesně do lapačky Pavlikoviče, který si zákrok náležitě vychutnal.
     
    26:20
    MŠK Spišská Belá právě vstřelilo gól! Belá po hezké akci přidává třetí branku! Plzeňský útočník ztratil míček před červenou čárou, následně se Belá dostala rychle do pásma, dvakrát si vyměnila pěkně míček a následně z voleje pálil ERIK ŠAMAJ z mezikruží přesně k pravé tyči. Asistence: Kristián Burdíček, Denis Kuchta.
     
    25:25
    Střelu hned po vhazování brankář Pavlikovič vyrazil, k dorážce se dostával jede z Plzeňanů, ale slovenský obránce ho na poslední chvíli odstavil od balonku.
     
    24:54
    MŠK Spišská Belá právě vstřelilo gól! Plzeň byla sice již ve čtyřech, ale Belá se přesto prosadila! Po pasu přes střed pálil z voleje LUKÁŠ KUBIS, který prostřelil gólmana Šebka, který nestihl včas padnout k zemi. Asistence: Adrián Kubis.
     
    24:09
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Červený – 2 min., příliš mnoho hráčů na hřišti).
     
    24:09
    Spišská Belá má velkou šanci. Bude hrát dvojnásobnou přesilovku!
     
    23:49
    Lukáš Bender napřáhl od modré čáry a jeho pokus skončil na tyči branky gólmana Šebka. Lehce to zazvonilo a následně plzeňský obránce vyhodil míček do bezpečí.
     
    22:54
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Král – 2 min., podražení).
     
    22:15
    Brankář Šebek včas položil na zem svůj beton a zastavil přízemní střelu od mantinelu.
     
    21:07
    Obrany obou týmů fungují v posledních minutách spolehlivě a blokují všechny střelecké pokusy.
     
    19:01
    Pavlikoviče potrápilo nahození více, než se čekalo. Slovenskému gólmanovi pomohl nakonec jeh obránce, který odklidil míček do bezpečí.
     
    18:26
    Brankář Pavlikovič přerušil raději hru a přikryl míček pod svoji rukavici.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 6. Eichler (Kopal) – 9. Šamaj (Burdíček), 25. L. Kubis (A. Kubis), 27. Šamaj (Burdíček, Kuchta), 29. Zemianek (Burdíček)


    HBC Plzeň: Šebek (Kočka) – Eichler, Ruml, Pavlíček, Heczko, Bokr, Kárník, Pavelka, Král, Strnad, Dobrý, Polák, Krejčí, Beneš, Štrunc, Kopal, Kučera, Červený, Smeták, Chabina.
    MŠK Spišská Belá: Pavlikovič (T. Knapík) – L. Kubis, Pajer, Škvarek, Bender – P. Knapík, Burdíček, Kuchta, A. Kubis, Kostka, Novajovský, Zibura, Zemianek, Šamaj.

    Rozhodčí: Michailidis, Martis
    thejrc.org