Plzeň – Domažlice 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – Beroun 7:0 (kon.) | Chlebičov – Opava 0:9 (kon.)
Zlín – Trnava 2:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
7:0 (3:0)
Český Lev-Union Beroun
Sobota 15.06.2019, 11:00 • SCM Složiště, České Budějovice • Přípravný zápas
     
    74
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Záhy padl sedmý gól, i když se hosté zlobí, že padl z ofsajdu. Froněk prostrčil míč na Ledeckého, ten před brankářem stihl ještě špičkou posunou balon k MARTINU ŠPLÍCHALOVI, jenž jej posunul do branky.
     
    72
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šestou branku Dynama přidává sváteční střelec PAVEL NOVÁK. Froňkův centr přesně vrátil pod sebe Řezáč a Novák už měl snadnou práci.
     
    56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už je to o pět branek. Novák krásnou uličkou poslal do úniku Froňka s Ledeckým, prvně jmenovaný zakončil situaci dva na nikoho kolegiálně, DAVID LEDECKÝ už pak snadno poslal míč sítě.
     
    52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Situaci na pravé straně rozehrál levačkou LUKÁŠ PROVOD, povedlo se mu podstřelit zeď i prostřelit brankáře, a tak domácí vedou 4:0.
     
    39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Konečně se IVO TÁBORSKÝ dočkal branky. Wermke obloučkem našel Ayonga, ten zachoval chladnou hlavu, počkal na spoluhráče, připravil gól pro Táborského, který prostřelil Šebka.
     
    14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí i v deseti přidávají druhý gól. Na pravé straně se uvolnil Kladrubský, přesným centrem do vápna našel KARSTENA AYONGA, jenž uklidil míč do branky.
     
    3
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo jde do vedení. Po Kladrubského centru zakončoval v dobré pozici Froněk, ale Šebek jej vychytal. Nový muž v domácí sestavě se k zakončení dostal ještě jednou, znovu uspěl Šebek. Ale Dynamo bylo nadále u míče, Talovierov na zadní tyči našel ROMANA WERMKEHO, který už uklidil balon do sítě.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 3. Wermke, 14. Ayong, 39. Táborský, 52. Provod, 56. Ledecký, 72. Novák, 74. Šplíchal


    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch (46. Křížek) – Kladrubský (46. Martan), Havel (46. Novák), Fišl (46. Řezáč), Talovierov – Mareček (15. Čavoš), Javorek (46. Provod) – Wermke (46. Šplíchal), Táborský (46. Ledecký), Froněk – Ayong.
    Náhradníci: Křížek – Novák, Provod, Martan, Čavoš, Šplíchal, Ledecký, Řezáč.

    Český Lev-Union Beroun: Šebek (46. Hůla) – Král (27. Krejča), D. Počta (27. Krůta), Rigo, Štrougal – Soukup (27. Poslední), Pelikán, Pipiška, J. Počta, Sklenář – Horek.
    Náhradníci: Hůla – Krejča, Poslední, Krůta.

    Diváci: 120
    bahis siteleri