Česko – Itálie 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:2, 1:1)
Itálie
Sobota 15.06.2019, 14:30MS v inline hokeji – kategorie Masters • O 3.–4. místo
Partner:
     
    Bohužel. Česká reprezentace v kategorii Masters nestačila na Italy v poměru 2:3 a na turnaji končí na čtvrtém místě, tedy vůbec poprvé v historii bez medaile. (15:58:48)
     
    Konec zápasu.
     
    39:15
    Karel Málek míří na střídačku, Češi hrají power-play!
     
    39:03
    Jenže kotouč drží Italové...
     
    38:00
    Začaly poslední dvě minuty, čeští Masters se tlačí za vyrovnávací brankou v boji o bronzové medaile!
     
    37:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně ve vteřině, kdy se vracel první z vyloučených hráčů, vymyslel Kala přihrávku na TOMÁŠE LANGRA a ten z voleje snižuje na rozdíl jediného gólu – 2:3! Asistence: Roman Kala.
     
    37:03
    Würtherleho rána končí na betonu italského gólmana, čas se krátí.
     
    36:27
    Dorigatti dlouho držel proti přesile kotouč v rohu hřiště za českou brankou, nyní se bude vhazovat před Málkem.
     
    36:03
    Pavel Würtherle, Schubert a Langr. To je trojka, kterou doplní z trestné lavice Hejduk.
     
    36:03
    Oddechový čas trenéra Martina Mecery je víc než na místě.
     
    36:03
    Teď, nebo nikdy! Vích zahákován Ferrem, za osm sekund budou naši hokejisté v plném počtu a budou hrát minutu a sedmnáct vteřin přesilovku čtyři na dva!
     
    35:44
    Schubertova rána trefila Guicharda do masky, následně puk končí daleko mimo hrací plochu.
     
    35:27
    Pochvalu si zaslouží Pavel Hanák, který byl při úniku seknut. Počet hráčů na hřišti se vyrovná, po 43 vteřinách začne česká přesilovka.
     
    34:50
    Česká obranná trojka vystihla rozehrávku a hnala se kupředu. Pavel Würtherle napřáhl mezi kruhy, Guichardo je ale jeho noční můrou. Italský brankář předvedl skvělý zákrok a uhájil tím dvoubrankové vedení!
     
    34:10
    Tomáš Hejduk (CZE) to přehnal s důrazem v nejhorší možnou chvíli. Dostává dvě minuty za vražení na hrazení a česká jízda za vyrovnáním bude ještě strmější.
     
    33:53
    Musí si ale dávat pozor na chyby v obraně, přečíslení soupeře dva na jednoho nyní uhasil skvělým obranným zákrokem Luboš Vích.
     
    33:29
    Naši hokejisté se nevzdávají a pokračují v tlaku.
     
    33:02
    Itálie právě vstřelila branku!
    S českými ambicemi na medaili to začíná vypadat bledě. CIRESA si vzal puk, svůj neomylný postup zakončil střelou do šibenice Málkovy klece a posílá Italy do dvoubrankové vedení! Času na zvrat je ale ještě dostatek – 1:3!
     
    32:42
    Nyní se hraje hodně otevřený inline hokej, šance střídá šanci. Kdo uspěje?
     
    30:50
    Ani tuto přesilovou hru Češi nevyužili. Nyní dochází ke vzáhjemnému vyloučení Pavla Hanáka (CZE) a Ciresy (ITA).
     
    29:54
    Doslova dálnice nyní zívala před Pavlem Würtherlem, který se napřáhl až ke stropu a vypálil. Jistý Guichardo byl na místě.
     
    29:38
    První vážnou střelu vyslal David Balázs, trefil ale jen beton italského brankáře. Stejně jako Tomáš Hejduk o několik sekund později.
     
    28:46
    Ještě před přesilovou hrou si oddechový čas berou, pro změnu, Italové.
     
    28:46
    Česká reprezentace Masters stupňuje svůj tlak, což začíná přinášet ovoce. Další faul na Tomáše Langra posílá na trestnou lavici Saguiho (ITA).
     
    27:21
    Nejčastější střelci Pavlové Hanák a Würtherle si připsali další pokus do svých statistik, Guichardo měl svoji výstroj vždy připravenou.
     
    26:53
    Ne, ne. Itálie je v plném počtu.
     
    26:07
    Pochopil to Pavel Würtherle, který napřáhl k prudké ráně. Guichardo puk vyrazil před sebe, dorážející Langr ho ale do sítě protlačit nedokázal. Ještě 47 vteřin v početní výhodě.
     
    25:48
    Zatím se nevede. Kombinace přichází, střelba nikoliv.
     
    24:53
    Ferro (ITA) dostává menší trest za nedovolené bránění, nyní přichází velmi příznivá situace na vstřelení vyrovnávacího gólu.
     
    23:25
    Češi oslabení zvládli, jsou v plném počtu a mohou se začít tlačit za vyrovnávací brankou.
     
    22:37
    A opět! Stejný střelec, totožné místo a znovu nastřelená branková konstrukce za českým gólmanem Karlem Málkem!
     
    22:13
    Málka zachránila po střele Strickera tyčka!
     
    21:57
    Langr je zpět na hrací ploše a zapojil se ihned do bránění italské kombinace.
     
    21:25
    Kdepak, Češi půjdou do dvou. Luboš Vích (CZE) je vyloučen za krosček, Italové budou hrát čtrnáct vteřin dlouhou dvojnásobnou přesilovku.
     
    20:50
    Pokračujeme dále, Italové se radují ze třetí branky, ta ale není uznána! Do konce českého oslabení zbývá ještě čtyřicet vteřin.
     
    20:33
    U české střídačky je nějaký problém, který se snaží organizátoři společně s rozhodčími opravit. Zřejmě se jedná o povolený mantinel, který by mohl někomu přivodit nepříjemné zranění. Uvidíme, za jak dlouho se bude pokračovat.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    20:00
    V samotném závěru se ještě do vzájemné potyčky dali Dorigatti s Pavlem Würtherlem, oba začnou druhý poločas na trestné lavici. Český hokejista je ale pořádně vytočený.
     
    19:40
    Tomáš Langr (CZE) je vykázán na trestnou lavici za napadení.
     
    19:40
    Tak to byl úžasný zákrok Karla Málka! Křižná přihrávka přistála na hokejce Strickera, který z první vypálil po zemi. Český brankář se roztáhl na brankovišti a špičkou betonu zachránil naše barvy od třetího inkasovaného gólu!
     
    19:03
    Češi dobrou minutu drželi soupeře u jeho branky, obléhání ukončila střela Pavla Würtherleho a následný faul Tomáše Langra v rohu hřiště.
     
    18:00
    Trochu fotbalového umu ukázal u mantinelu Luboš Vích, který proti přesile a bez hokejky dokázal udržet puk na české straně.
     
    17:34
    Česká defenzíva se tentokrát vůbec nedohodla a nechala na kruzích volného Dorigattiho. Autor vyrovnávací branky nyní mířil dolů, kde byl připraven Málkův levý beton.
     
    16:40
    Dobrou spolupráci si střihli bratři Hanákovi. Pavel nabil do šance Robertovi, který ale z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout jen italského gólmana!
     
    15:50
    Škoda! Střelu Pavla Würtherleho hodně šikovně tečoval Tomáš Langr, k smůle jeho a celé české reprezentace ale za Guichardem zazvonila tyčka!
     
    14:41
    Italové spoléhají na rychlé protiútoky a daří se jim. Další šanci musel hasit Málek, raději se poté rozhodl kotouč podržet a hru uklidnit.
     
    14:03
    Český kouč Martin Mecera si bere time out.
     
    14:03
    Itálie právě vstřelila branku!
    Domácí celek otáčí skóre ve svůj prospěch! RIGONI jel nájezd hodně pomalu, nakonec udělal Málkovi bekhendovou kličku a pod jeho betonem dostal puk do sítě – 1:2!
     
    14:03
    Pavel Würtherle se vrhl pod nohy unikajícího hráče, nakonec pustil hůl, za což je proti českému týmu nařízeno trestné střílení!
     
    13:00
    Víchův nástřel z vlastní půlky hledal hokejku Schuberta, ten ale letící kotouč tečovat nedokázal. Následně zapracovala lapačka brankáře Guicharda.
     
    11:51
    Langr celou dobu koukal, jakým směrem přihraje a nakonec vyslal střelu. Guichardo se zaskočit nenechal a sebral puk do své lapačky.
     
    10:40
    Pavel Hanák vytáhl kotouč z vlastní obranné poloviny a dostal se až ke střele. Prudký příklep však Guicharda nezaskočil.
     
    10:13
    Schubert nezpracoval prudký pas, naši reprezentanti se kotouče zadarmo zbavili. Na tahu je tak tým z Apeninského poloostrova.
     
    08:47
    Itálie právě vstřelila branku!
    Na sklonku deváté minuty se začíná od nuly! DORIGATTO dostal ideální pas do jízdy, zjevil se před Málkem a chladnokrevně pod víko tahem zakončil – 1:1!
     
    08:21
    Rána Karla Pláška z voleje taktéž nepatřila do kategorie přesných.
     
    07:56
    Prudký příklep Luboše Vícha byl tečovaný, trajektorie kotouče nakonec byla vychýlena mimo tři tyče.
     
    06:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Větší šance italského soupeře jsou zapomenuty, Češi se dostávají v sedmé minutě do vedení! Tomáš Hejduk ukázal svoji rychlost a kreativitu, hladce prošel až před Guicharda a zakončil Jeho střelu italský gólman vyrazil jen k PAVLOVI HANÁKOVI, který pohotovou dorážkou otevřel skóre – 1:0! Asistence: Tomáš Hejduk.
     
    05:56
    Úvodní vzájemný zápas přinesl branky až v poslední čtyřicáté minutě, z toho ještě jednu do odkryté klece. Zatím to vypadá na velmi podobný průběh, nebezpečnější jsou doposud rozhodně Italové.
     
    04:19
    Ciresa zatím výrazně zlobí českou defenzívu, další jeho zakončení se zastavilo na levé tyči Málkovy branky. Na dorážku již sedící Málek reagovat nemusel, šla mimo.
     
    03:52
    Pavel Würtherle se už už tlačil do zakončení, v nejdůležitější moment mu však podjela brusle.
     
    02:59
    Zatím se hraje velmi svižný inline hokej, stále čekáme na úvodní přerušení hry.
     
    02:36
    Na druhé straně si první zákrok připsal také brankář Guichardova, příklep Roberta Hanáka mu dal pořádně zabrat. Skóre se ale nemění.
     
    00:58
    A mohlo to být 1:0! Ciresa vyslal z levého kruhu jedovatou střelu, Málek reflexivně ramenem vyrazil jeho nebezpečný pokus nad břevno!
     
    00:16
    Úvodní vhazování patřilo Italům, kteří se ihned usadili u Málka. Před domácím publikem by rádi urvali cenný kov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Málek (Pavlíček) – Balázs, Plášek, Vích, Hejduk – P. Hanák, R. Hanák, Schubert, Voleský, Pospíšil, Kala, T. Würtherle, Langr, Kala, P. Würtherle

    Itálie: Guichardo (Rosso) – Frizzera, Vallorani, Sagui, T. Ferro, Ciresa, Stricker, L. Rigoni, F. Rigoni, Berto, Dorigatti, Corradin,.
    Sestřih utkání - kategorie Masters - Česko - USA 3:7
     
    Čeští inline hokejisté v kategorii Masters včera nestačili na Američany a po výsledku 3:7 je dnes čeká "jen" boj o bronzové medaile. V něm vyzvou Itálii, kterou již jednou dokázali v základní skupině porazit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. P. Hanák (Hejduk), 38. Langr (Kala) – 9. Dorigatto, 15. Rigoni (TS), 34. Ciresa


    Česko: Málek (Pavlíček) – Balázs, Plášek, Vích, Hejduk – P. Hanák, R. Hanák, Schubert, Voleský, Pospíšil, Langr, P. Würtherle, Kala
    Itálie: Guichardo (Rosso) – Frizzera, Vallorani, Sagui, T. Ferro, Ciresa, Stricker, L. Rigoni, F. Rigoni, Berto, Dorigatti, Corradin,
    thejrc.org