Česko – Francie 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (2:0, 3:1)
Francie
Sobota 15.06.2019, 16:30MS v inline hokeji – kategorie Veteráni • Finále
Partner:
     
    39:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prázdnou branku trefil TOMÁŠ LANGR, který definitivně potvrzuje českou radost – 5:1!
     
    35:31
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom gól! Moje předchozí tvrzení bylo z části vyvráceno ZANOU, který se opřel za kruhy do puku a prudkou ranou po zemi k tyči odčaroval Hrachovinovu klec – 4:1!
     
    33:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko vede 4:0! V přečíslení tři na jednoho připravil Dušan Vápeník puk pro TOMÁŠE ZADINU, který ranou pod víko zvyšuje již na rozdíl čtyř branek! Asistence: Dušan Vápeník.
     
    30:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Deset minut před koncem vedou Češi ve finále mistrovství světa již 3:0! Langrovu práci dokonal dorážkou DUŠAN VÁPENÍK, který tak o krok přibližuje české barvy zlatým medailím – 3:0! Asistence: Tomáš Langr.
     
    11:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď je to již mnohem veselejší! Šelešovský vrátil kotouč PAVLOVI WÜRTHERLEMU, který přesnou ranou k tyči překonává Martina podruhé – 2:0! Asistence: Daniel Šelešovský.
     
    07:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Stejné pocity musí zažívat i Tomáš Langr, který stál nyní u zrodu akce, která přináší vedoucí branku! Jeho průnik brankář Martin vyrazil jen k DUŠANOVI VÁPENÍKOVI, který rychlou dorážkou dostává české veterány o krok kupředu – 1:0! Asistence: Tomáš Langr.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 8. Vápeník (Langr), 12. P. Würtherle (Šelešovský), 31. Vápeník (Langr), 34. Zadina (Vápeník), 40. Langr – 36. Zana


    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský, Langr, P. Würtherle
    Francie: Martin – Reigner, Guthieux, Fayault, Legallic, Brocherie, Zana, Spinetti, Immonetto, Guillon, Berruet, Puifourcade
    thejrc.org