Zlaté Moravce – B. Bystrica 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 3:3 (5:4 po pen.) | Dunajská Streda – Šamorín 6:3 (kon.)
Trnava – Petržalka 6:1 (kon.) | Žižkov – Jihlava 2:1 (kon.) | Chrudim – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vlašim 3:1 (kon.) | Skalica – Slovácko 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Varnsdorf 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:4 (kon.) | Karviná – Žilina 4:3 (kon.)
Benešov – Sparta 1:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Ústí n. L. 1:4 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 1:0 (kon.)
Kynšperk nad Ohří – Sokolov 1:15 (kon.) | L. Mikuláš – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Dukla Praha 3:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Ostrava 3:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (2:1)
FC Baník Ostrava
Sobota 22.06.2019, 18:05 • Pasienky (Bratislava) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Slovanu Bratislava, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Druhý poločas rovněž nabídl celkem ofenzivní podívanou, přičemž vstup vyšel lépe Baníku, který se mohl radovat z vyrovnávací branky. Český celek byl navíc o trochu aktivnější, neproměněné šance ale vystřídala inkasovaná branka, díky které se slovenský celek raduje z vítězství. (19:46:29)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda hlavní sudí bude ještě něco nastavovat.
     
    88
    Danielova vzdušná nabídka našla pouze hlavu jednoho z protihráčů. Následně se k míči dostal brankář Budinský, který rozehrál míč do strany.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Slovan i nadále vede o jednu branku, navíc soupeř je směrem dopředu celkem bezradný.
     
    84
    Šulla si dal na rozehrávce od své branky hodně záležet. Navíc si faulem pomohl Procházka, na řadu tak přijde další standardní situace.
     
    83
    Rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté jsme sledovali protiútok Baníku. Azevedo to zkoušel vzít sám na sebe, což nebylo dobré řešení.
     
    82
    Ratao mohl navýšit vedení! Danielova přihrávka byla velice přesná, Ratao si potáhl míč na pravou nohu, avšak poté poslal míč kousek vedle.
     
    81
    Šulla musel s rozehrávkou od své branky spěchat, napadala ho totiž hned dvojice protihráčů. Nákop nakonec směřoval na pravou stranu hrací plochy.
     
    80
    Ratao se rovněž stáhl ke svému pokutovému území, kde pomohl s bráněním útočné akce. Posléze trochu zbytečně odklízel míč do bezpečí.
     
    79
    Procházka s přehledem odehrál míč na vedle stojícího protihráče, který odkopával na druhou stranu. Abena si ale pohlídal aktivního Kuzmanoviće.
     
    74
    Jánoš to zkusil drzým průnikem kolem Bajriće, který se nenechal oklamat. Kuzmanović tak mohl obstarat další rohový kop, který se příliš neujal.
    73. CMILJANIĆ - 3:2
     
    73
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Je tu vedoucí branka domácích hráčů! Sledovali jsme naprosté selhání obrany Baníku, která si nepohlídala naběhnuvšího Rataa, který pádil sám na branku. Celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na BORISE CMILJANIĆE, jenž zamířil do prázdné brány.
     
    73
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další faul, i tentokráte ze strany domácích. Procházka zkoušel oslovit Azeveda, což obrana soupeře přečetla.
     
    72
    Nono se dobře zorientoval u středového kruhu, šikovně roztáhl míč na střídajícího Riga, po jehož přihrávce si nepovedeně počínal Ratao.
     
    71
    Na pořadu dne byl další volný kop. Kuzmanović ho posílal do přehuštěného prostoru, kde zasahoval protivník. Rychlý protiútok skončil na Procházkovi.
     
    70
    Ven z branky musel brankář Budinský, který to navíc zvládl před napadajícím protihráčem. Posléze následovalo vyhození míče na volného Helešice.
     
    69
    Hodně pohotovým způsobem to udělal rychlonohý Daniel, který si hodil míč na pravou nohu, avšak ta vyprodukovala hodně nepřesný projektil.

    David Suchý

    Branky: 14. Dražić, 28. Ratao, 73. Cmiljanić – 2. Holzer, 50. Kaloč

    Karty:   17. Celba (OVA)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif (46. Šulla) – Apau, Abena, Bajrič, Vernon (69. Kozlovský) – Čavrič (82. Rigo), Rabiu (46. Daniel), Nono, Dražič – Ratao, Strelec (69. Cmiljanić).
    Náhradníci: Šulla – Kozlovský, Rigo, Daniel, Cmiljanić

    FC Baník Ostrava: 1. poločas: Budinský – Celba, Šindelář, Stronati, Fleišman – Lalkovič (C), Mešaninov, Jirásek, Holzer – Hrubý – O. Šašinka.

    2. poločas: Budinský – Breda, Pokorný, Procházka, Helešic – Fillo, Kaloč, Jánoš, De Azevedo – Kuzmanovič – Smola.

    Náhradníci: Číž, Kuzmanovič, Smola, De Azevedo, Fillo, Kaloč, Jánoš, Helešic, Procházka, Pokorný, Breda

    Rozhodčí: Smolák – Somolányi, Pozor.

    Diváci: 1550
    thejrc.org