Zlaté Moravce – B. Bystrica 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 3:3 (5:4 po pen.) | Dunajská Streda – Šamorín 6:3 (kon.)
Trnava – Petržalka 6:1 (kon.) | Žižkov – Jihlava 2:1 (kon.) | Chrudim – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vlašim 3:1 (kon.) | Skalica – Slovácko 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Varnsdorf 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:4 (kon.) | Karviná – Žilina 4:3 (kon.)
Benešov – Sparta 1:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Ústí n. L. 1:4 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 1:0 (kon.)
Kynšperk nad Ohří – Sokolov 1:15 (kon.) | L. Mikuláš – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Dukla Praha 3:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Ostrava 3:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
1:0 (0:0)
FC Hradec Králové
Sobota 22.06.2019, 15:00 • Chlumec nad Cidlinou • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Jablonce, který svého soupeře dokázal porazit poměrem 1:0. Jablonec byl ve druhém dějství aktivnějším celkem, navíc se hned v úvodu poločasu dostal k jediné brance, o kterou se postaral Chramosta. Postupem času jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou, která navíc už nepřinesla žádnou přesnou trefu. (16:42:33)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda sudí něco málo nastaví, zřejmě to nějaká ta minutka bude.
     
    87
    Vyrovnání mohl zařídit Chaponda, který si seběhl k malému vápnu, kde se mu nepodařilo kloudně zamířit. Hrubý tak obstará odkop od branky.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Diváci se zatím dočkali pouze jediné branky, Hradec je směrem dopředu téměř neškodný.
     
    84
    Nicméně ten nepřinesl nic nebezpečného, načež bylo po zákroku na Valucha pískáno na druhé straně. O rozehrávku se postaral Považanec.
     
    83
    Čermák dokázal ubránit protihráče, avšak jako poslední se dotkl míče právě jablonecký hráč. Votroci budou moci zahrávat rohový kop.
     
    82
    Nakonec se k hlavičkovému pokusu dostal kapitán Hübschman, jenž se navíc nacházel v ofsajdu. Rozruch před brankou byl tak zbytečný.
     
    81
    U pokutového území byl zastaven jeden z hráčů Jablonce, který svému celku zajistil standardní situaci z velice dobré vzdálenosti od branky.
     
    80
    Považanec naznačil pohyb vpřed, načež si ho rozmyslel. Místo toho jsme sledovali zpětnou přihrávku, po které je k vidění dlouhá kombinace.
     
    79
    Breda aktivně napadal rozehrávku soupeře, avšak se mu nakonec nepodařilo vydolovat míč. Následně musel proti přihrávce zasahoval Kubista.
     
    74
    Pleštil to u postranní čáry udělal velice zkušeně, navíc se mu podařilo trefit jednoho z protihráčů, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru.
     
    73
    Přenesení hry směřovalo na pravou stranu, načež se Hradec vydal středem hrací plochy, kde neustále číhá početný blok protihráčů.
     
    72
    Hlavní sudí nakonec ještě musel uklidňovat situaci u postranní čáry. Posléze Hradec vhazoval, načež si nedovoleným zákrokem pomohl Pleštil.
     
    71
    Hra se nám přesunula na polovinu Jablonce, kde se soupeř pokoušel o atak po levém křídle, přičemž si důrazně počínal také zadák Kubista.
     
    70
    Nakonec se jednalo o Pleštila, který už je v pořádku. Navíc sám obstaral autové vhazování, po kterém se podařilo velice dobře zasáhnout Kubistovi.
     
    69
    Momentálně se nehraje, neboť na zemi skončil jeden z hráčů Jablonce, který zřejmě má krvavé zranění. Na nic vážného to ale nevypadá.
     
    68
    Kapitán Hübschman pouze přeposílal na vedle stojícího Považance, který u středového kruhu operoval tak dlouho, až si vybral kolegu Peřinu.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 53. Chramosta


    FK Jablonec: 1. poločas: Hanuš – Jugas, Kubista, Břečka, Sýkora – Pilík, Hübschman, Považanec, Fábry, Kratochvíl – Chramosta.

    2. poločas: Hrubý – Pleštil, Kubista, Břečka, Peřina – Pilík (63. Velich), Hübschman, Považanec, Kratochvíl (63. Dominik Breda), Černák – Chramosta (63. Čvančara).

    FC Hradec Králové: Ottmar – Finěk, Zbrožek, Leibl, Horák – Vlkanova, Jukl, Kateřiňák, Zuljević – Švantner, Prekop
    Náhradníci: Brát – Martinec, Ptáček, Urma, Černý, Doležal, Soukeník, Zorvan, Chaponda
    thejrc.org