Mad Parrots – IHC Přerov 9:1 (kon.) | Roller Storm – Mad Parrots 3:9 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 3:9 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
3:9 (0:4, 3:5)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 22.06.2019, 14:30 • Zimní stadion Chrudim • Finalový turnaj žen inline hokeje
Partner:
     
    38:06
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražanky se dočkaly další gólové trefy! Po samostatném výjezdu se úspěšně prosadila NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Bez asistence.
     
    35:45
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ty také svou další kombinaci využívají v další gólovou trefu! Tentokrát v ideálním postavení stála KATEŘINA PIPKOVÁ, která dokázala najít volný prostor v soupeřově brance. Asistence: Natálie Mlýnková, Tereza Mazancová.
     
    34:54
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká sólo akce! KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ si ve středním pásmu úspěšně vybojovala kotouč, se kterým se záhy vydala mezikružím do útočného pásma a velmi přesně jej poslala do branky Škodové. Bez asistence.
     
    32:47
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Po této rozehrávce se Pražanky dostaly záhy k další gólové trefě! Rychlou kombinační souhru pohotově zavěsila do branky DOMINIKA VOPRAVILOVÁ. Asistence: Tereza Horáková.
     
    30:42
    Na druhé straně mohla znovu zahrozit Zuzana Povýšilová, která obdržela velmi povedenou přihrávku přes dvě čáry. Mezikružím si následně najížděla na Škodovou, leč v klíčovém momentu branku přestřelila.
     
    29:50
    Tyč zazvonila po důrazné křižné střele Horákové na vzdálenější tyč branky Ivy Martincové!
     
    28:12
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Ovšem tato akce umožnila Přerovu další protiútok, z něhož snižují na rozdíl čtyř branek. O úspěšný samostatný průnik se postarala ZUZANA POVÝŠILOVÁ. Bez asistence.
     
    25:10
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje dalším gólem Stormu! O ten se postarala po úspěšné samostatné akci KATEŘINA FLACHSOVÁ. Bez asistence.
     
    24:13
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak přece se to podařilo. Se sílou sobě vlastní se opřela do kotouče KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ, která dělovkou důrazně rozvlnila síť za zády Blanky Škodové. Asistence: Tereza Sovjaková.
     
    23:04
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A útočný tlak také hráčkám Roller Stormu vyšel! Po odražené střele Horákové o betony Martincové se po delší kombinaci dostal kotouč na hůl DOMINIKY VOPRAVILOVÉ, která již neváhala ani moment a vypálila nekompromisně na branku. Asistence: Tereza Mazancová
     
    21:10
    O další průnik, a následnou střelu se postarala Tereza Sovjaková. Přerovská útočnice ovšem při své křižné střele na vzdálenější tyč branku minula.
     
    17:36
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Právě tato "netrefa" se Přerovu vymstila! V následném protiútoku si počínala velmi úspěšně KATEŘINA PIPKOVÁ, která dokázala najít volnou skulinu v brance Martincové a do ní také umístit kotouč. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    16:24
    Velmi slibná situace stála před Eliškou Veselou. Po přihrávce z pravého rohu stála před Škodovou zcela sama a měla tak jedinečnou možnost prověřit gólmanku Stormu. Se střelou ovšem otálela příliš dlouho, čímž následně dokázala Blanka Škodová kotouč zalehnout.
     
    12:14
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A útok před Martincovou nese své ovoce. Po delší kombinaci se opřela do kotouče TEREZA HORÁKOVÁ, která pohotovou střelou rozvlnila síť branky Ivy Martincové. Asistence: Tereza Mazancová.
     
    07:10
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Na překvapené hráčky Přerova čekal rychle i druhý gól! O ten se po výjezdu z vhazování postarala osamocená KATEŘINA FLACHSOVÁ. Bez asistence.
     
    07:01
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Po dlouhém tlaku hráčky Stormu otevírají skóre! Povedenou přihrávku od Pipkové dokázala mezi tři tyče dopravit NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Asistence: Kateřina Pipková.
     
    05:30
    Velmi rychle vyjela sama po levém křídle Natálie Mlýnková! Z vnitřní hranice kruhu se také pokusila o přímou střelu na Martincovou, ovšem gólmanka Přerova dokázala včas vystrčit proti její střele beton a tím kotouč vyrazit.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 25. Kovářová (Sovjaková), 29. Povýšilová, 35. Kovářová – 8. Mlýnková (Pipková), 8. Flachsová, 13. Horáková (Mazancová), 18. Pipková (Mlýnková), 24. Vopravilová (Mazancová), 26. Flachsová, 33. Vopravilová (Horáková), 36. Pipková (Mlýnková, Mazancová), 39. Mlýnková


    IHC Night Birds Přerov: Martincová – H. Vávrová, Hadašová, L. Vávrová – Součková, Pavlíčková, Sovjaková, Veselá, Kovářová.
    IHC Roller Storm Praha: Škodová – Vopravilová, Flachsová (C), Pipková, Erbenová, Mazancová, Garažiová, Horáková, Jančová, Mlýnková

    Rozhodčí: Všetečka, Rezek
    ocianews.com