HC Hořovice – Břeclav 2:3 (kon.) | Uh. Brod – ILHK Hr. Králové 1:9 (kon.) | HC Hořovice – Uh. Brod 5:2 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
1:9 (1:5, 0:4)
ILHK Hradec Králové
Sobota 22.06.2019, 15:10 • Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    29:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna trefa, odraženého puku se ujal DANIEL DUNDA a trefil se nad levý beton brankáře Uherka. Bez asistence.
     
    20:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další branka Hradce. Po Felcmanově přihrávce unikl po křídla JAN KASAL a zakončil pod beton brankáře k tyči. Asistence: Jiří Felcman.
     
    19:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují i při oslabení. Na konci ukázkové akce stál PAVEL ŠIMEK, který se dostal do úniku a kotouč po rychlém blafáku zasunul bekhendem mezi nohy brankáře. Asistence: Jan Vencl, Daniel Dunda.
     
    17:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dominance Hradce pokračuje a je tu další branka. Opět se do střelecké listiny zapsal JAN VENCL, který těžil z první přihrávky Felcmana a zamířil přesně k tyči. Asistence: Jiří Felcman.
     
    10:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to o čtyři góly! PAVEL ŠIMEK na polovině vystihl kotouč a vydal se do úniku. Brankáře si rozhýbal a poté poslal kotouč pohodlně nad jeho rameno. Bez asistence.
     
    07:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Třígólový náskok mají votroci zpět. Šimek opět předal kotouč do jízdy JANU VENCLOVI, který se octl sám před brankou a prudkou ranou na zadní tyč se nemýlil. Asistence: Pavel Šimek.
     
    06:23
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Je sníženo, Kanci využili přesilovku. Přesnou ranou na brankovišti se prezentoval ERIK DLABAJA. Asistence: Vojtěch Sobáň.
     
    04:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vedení Hradce je už tříbrankové! Na konci pohledné akce stál před prázdnou brankou JIŘÍ FELCMAN, který jednoduchou pozicí nepohrdl a zamířil do odkryté sítě. Asistence: Daniel Dunda, Pavel Šimek.
     
    02:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ano, je to o dvě branky. Na pravé straně se k odraženému puku dostal JAN VENCL a ranou k tyči přidal svůj druhý zásah v zápase. Asistence: Daniel Dunda.
     
    00:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jdou do vedení hned v první minutě. Šimek posunul puk za sebe na JANA VENCLA a ten se trefil přesně do šibenice. Asistence: Pavel Šimek.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 7. Dlabaja (Sobáň) – 1. J. Vencl (Šimek), 3. J. Vencl (Dunda), 5. Felcman (Dunda, Šimek), 8. J. Vencl (Šimek), 11. Šimek, 18. J. Vencl (Felcman), 20. Šimek (J. Vencl, Dunda), 21. Kasal (Felcman), 30. Dunda


    IHC KANCI Uherský Brod: Uherek – Martinec, Popelka, Kopřiva, Horenský, Gonzalez, Dlabaja, Sobáň, Škubal, Mrázek, Konečný.
    ILHK Hradec Králové: Lequin – Bezpalec, Dunda, Felcman, Kasal, Neře, Šimek, J. Vencl, R. Vencl, Veselý, Žába.

    Rozhodčí: Novotná, Šiška.
    thejrc.org