Devils Zlín – IHC Kladno 5:9 (kon.) | HC Hořovice – IHC Přerov 11:1 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 4:5 (po pr.)
IHC Kladno – HC Hořovice 2:4 (kon.)
konec
IHC Čerti Kladno
2:4 (0:2, 1:2)
HC Cvočkaři Hořovice
Neděle 23.06.2019, 15:10 • Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Finále
Partner:
     
    29:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna korekce skóre, podruhé v zápase se prosadila ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ. (16:00:38)
     
    29:00
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Pojistka na titul Hořovic je na světě. DAVID KOVÁŘ poslal puk na opuštěnou branku a jeden ze soupeřů si srazil puk do vlastní sítě. Asistence: Šimon Bělík.
     
    26:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Čerti prosazují. Na levém kruhu napřáhla ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ a její pokus propadl brankáři Hořovic pod rukou do sítě – 1:3. Asistence: Kryštof Dyk.
     
    17:41
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Na střídačce Cvočkařů je zase o něco veseleji. VÍT LOCHOVSKÝ se pohotově zorientoval v závaru před brankou a kotouč rychle zametl do sítě. Asistence: Denis Trachta.
     
    11:22
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Je to o dva góly. TEREZA PLOSOVÁ nabrala rychlost, projel středem hřiště a z levé strany zakončila nekompromisně na zadní tyč – 0:2. Asistence: Šimon Bělík, Lukáš Kovář.
     
    05:31
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Nyní už ale Cvočkaři jdou do vedení! Po levé straně se rozjel VÍT LOCHOVSKÝ, který svou střelu zápěstím schoval za obránce, ale jeho pokus zapadl přesně za zadní tyč – 0:1. Asistence: Adam Dufek.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 27. Šapovalivová (Dyk), 30. Šapovalivová (Dyk, Voldán) – 6. Lochovský (Dufek), 12. Plosová (Bělík, Kovář), 18. Lochovský (Trachta), 29. Kovář (Bělík)


    IHC Čerti Kladno: Weber (Krátký) – Kováč, T. Trachta, Štemberová, Lochovský, Dufek, Adamec, Chlouda, Bělík, Arnold, Plosová, Malínek, D. Trachta, Čechová
    HC Cvočkaři Hořovice: Tuháček – Háž, Voldán, Dyk, Kováč, Černohorský, Klaus, Krása, Šapovalivová, Petera

    Rozhodčí: Blaha, Peluha
    thejrc.org