IHC Přerov – Břeclav 5:1 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 7:6 (kon.) | Břeclav – IHC Prague Rats 10:6 (kon.)
IHC Přerov – HC Hořovice 3:4 (kon.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
7:6 (6:3, 1:3)
IHC Prague Rats
Neděle 23.06.2019, 11:00 • Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR přípravky inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    28:21
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané snižují a vypadá to na velké drama. Po přesné přihrávce využil přesilovku RÍŠA HODEK – 7:6. Asistence: Daniel Jieri.
     
    24:19
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Čeká nás ještě drama? MATYÁŠ BURNUS vypíchl kotouč na polovině hřiště, vydal se do brejku a pohotovou ranou se nemýlil. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    22:35
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ale znovu je sníženo. Kotouče se ujal ADAM HLAVÁČEK a jeho rána k tyči byla milimetrově přesná. Bez asistence.
     
    21:41
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! O finalistovi je nejspíš jasno. Po Trachtově pasu ujel JAN KRUŽÍK a svůj únik zakončil přesnou ranou k tyči. Asistence: Denis Trachta.
     
    13:40
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Okamžitě je ale sníženo. U dorážky byl jako první MARTIN TVRZNÍK a skákavý kotouč dostal kolem tyče do sítě. Bez asistence.
     
    13:20
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! A další zásah. Kapitán Hořovic DENIS TRACHTA završil hattrick poté, co ujel po křídle a zamířil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    12:46
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Kuriózní situace. DANIEL JIERA jel sám na branku a ozvala se siréna, přičemž Pražané si mysleli, že se hra přerušila. Tak se ovšem nestalo, a tak zakončil mimo dosah brankáře, který vůbec nechytal. Bez asistence.
     
    12:35
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! A je to o dvě branky. DENIS TRACHTA znovu pláchl obraně a počínal si jako mazák, když zakončil přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    10:15
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Také na druhé straně je početní převaha využita. Ke střele se dostal Kincl, jehož pokus na zadní tyči tečoval nad beton brankáře ADAM SEDLÁŘ. Asistence: Jáchym Kincl, Matyas Arnold.
     
    09:19
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Přesilovka opět využita a je srovnáno. ELIÁŠ ZENKL se znovu protáhl po pravé straně a ranou švihem znovu neomylně zamířil pod břevno – 2:2. Asistence: Adam Purma.
     
    05:21
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Jenže Hořovice velmi rychle znovu vedou. DENIS TRACHTA se rozjel po levém křídle a prudkou ranou zamířil neomylně k tyči. Bez asistence.
     
    04:59
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A je srovnáno. Ve skrumáži před brankou se nejrychleji zorientoval ELIÁŠ ZENKL, který dostal puk nad beton brankáře – 1:1. Bez asistence.
     
    02:29
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Cvočkaři jdou do vedení. JOSEF ŠTEMBERA dostal přihrávku do tandemu a vypálil z mezikruží, odkud se prudce trefil přesně do šibenice. Asistence: Jan Kružík.
    Branky a nahrávky: 3. Štembera (Kružík), 6. Trachta, 11. Sedlář (Kincl, Arnold), 13. Trachta, 13. Jiera, 14. Trachta, 22. Kružík (Trachta) – 5. Zenkl, 10. Zenkl (Purma), 14. Tvrzník, 23. Hlaváček, 25. Burnus (Zenkl), 29. Hodek (Jieri)


    HC Cvočkaři Hořovice: Kořínková – Jieri, Štembera, Kincl, Bohata, Trachta (C), Sedlář, Kružík, Arnold.
    IHC Prague Rats: Svoboda – Hodek, Opluštil, Purma, Lokvenc (C), Zenkl, Tvrzník, Tábor, Havlíček, Burnus.

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    thejrc.org